3 módszer a blog növekedésének maximalizálására dollár elköltése nélkül

3 módszer a blog növekedésének maximalizálására dollár elköltése nélkül

Gondolt már arra, hogyan lehetne maximalizálni a blog növekedését ?

Természetesen ezerszer elgondolkodott ezen, mert a bloggerek mindig figyelik a blogjuk gyarapításának módjait. Valójában folyamatosan próbálkoznak különböző módszerekkel és stratégiákkal, hogy megtudják, hogyan működnek nekik.

A blog növekedése több látogatót, több oldalmegtekintést és több bevételi lehetőséget jelent . Tehát nyilvánvaló, hogy miért gondolkodna egy blogger blogja növekedésén. Ez azonban egy széles téma, és a különböző bloggerek másképp maximalizálják blogjuk növekedését. És nincsenek megfelelő vagy rossz módszerek ennek elhárítására. Számos dolgot kipróbálhat; valami neked működik, és másnak nem.

De a legjobb az, hogy azokat a módszereket, amelyeket megosztok veled, digitális marketingszakértők, közösségi média elemzők és bloggerek világszerte tesztelik és széles körben alkalmazzák. Ennek egyik oka, hogy sokan pénzt költenek Facebook-hirdetésekre és Google-hirdetésekre bizonyos eredmények elérése érdekében, és nem mindegyikük éri el a kívánt eredményt. Ezért tudnia kell, hogyan növelheti blogját egy dollár elköltése nélkül.

Három módszer a blog növekedésének maximalizálására

Íme három módszer a blog növekedésének maximalizálására:

Link más bloggerekhez és márkákhoz

Ez az egyik legjobb blognövekedési hack és tipp a mai világban. Észreveheti, hogy a legjobb bloggerek mindig megemlítik egymást, és kiemelik mások tartalmát. Ismerik ezt a stratégiát, ezért csinálják. Sajnos az újoncok és a kezdők nem koncentrálnak erre a stratégiára. Ehelyett versengenek és versenyeznek más bloggerekkel. Éppen ezért a legtöbben nem jutnak el a csúcsra, és soha nem lesznek a bloggerek melletti csapat tagjai.

De azt akarom mondani, hogy linkeljen más releváns bloggerekkel. Az történik, hogy amikor előléptetsz másokat, azok viszonozzák a szívességet, és ez mindkét fél számára előnyös helyzetbe kerül. Amikor ezt megteszed, kapcsolatod lesz más bloggerekkel, mert szívességet teszel anélkül, hogy bármit is kérnél cserébe.

Térjünk rá a linkelés technikai oldalára. Amit meg kell tennie, hogy összeállítja a releváns blogok listáját, és rendszeresen követi azok tartalmát. Miután valami relevánsat írt a blogjára, próbálja meg összekapcsolni más bloggerek tartalmával, hogy hozzáadott értéket nyújtson tartalmának és olvasóinak. Nemcsak olvasóinak, hanem blogtársainak is segít. Amikor ugyanezt tennék, akkor elérheti az új közönséget.

Ugyanez vonatkozik az online márkákra is. Mindig megemlítheti a digitális marketing térben működő hasznos eszközöket, márkákat és weboldalakat. A blog növekedéséhez a márkákkal és a webhelyekkel való kapcsolat kiépítése is szükséges.

Ne feledje, hogy ne vezessen vakon a tartalomhoz és a webhelyekhez. Ehelyett győződjön meg arról, hogy a tartalom jó, értékes és érdemes-e összekapcsolni. Segítenie kell a közönséget, amely el fogja olvasni. Ellenkező esetben visszaüthet.

Újra felhasználja a blog tartalmát

A tartalmának újraterjesztése az egyik leginkább alulértékelt blognövekedési stratégia. Az emberek többsége nem tud erről. Míg a bloggerek nem is tudnak a tartalom újrafelhasználásának erejéről. A tartalom újraterjesztése azt jelenti, hogy egyfajta tartalmat állít elő, és ezzel más típusú tartalmat hoz létre. Tehát ez azt jelenti, hogy az üzenet ugyanaz marad, de a formátum megváltozik. Például, ha egyszer írt egy blogbejegyzést, és közzéteszi a blogján. Mit tehet legközelebb, amikor felveszi a blogbejegyzést, és a blogbejegyzés kulcsfontosságú pontjaival létrehoz egy fedélzetet a Slideshare-be való közzétételhez, vagy egy infografikát tervez, amelyet közzé tesz a Pinteresten.

Nagyon sok mindent megtehetsz a tartalom újragondolásával. Csak annyit kell tudnia, hogy ez milyen nagyszerűen működik. Nagyon sok márka már ezt csinálja. Blogtartalmat tesznek közzé, majd felhasználják ezt a tartalmat a Facebook és a YouTube videókba, a Pinterest infografikáiba és az Instagram képeibe.

Gondoljon csak arra, hogy mennyi tartalmat lehet közzétenni a különböző közösségi média platformokon, ha elkezdi újrateremteni a tartalmat. Ennek a stratégiának az az előnye, hogy több szemgolyót, figyelmet és látogatót szerez. Ezért felhasználhatja tartalmát anélkül, hogy dollárt költenék promócióra, és mégis több látogatót és követőt fogad.

Vendég bejegyzés a releváns blogokról

A vendégküldés az egyik legjobb módszer a blog növekedésének maximalizálására . Ha már a blogolás már több mint egy évtizede, akkor lehet, hogy emlékszik, hogy szinte 6-7 évvel ezelőtt, vendég kiküldetés volt a legmelegebb blogolás stratégia. De később ez irrelevánssá vált. Ennek oka az volt, hogy a legtöbben vendégleveleket küldtek SEO léért. Nem törődtek a vendég kiküldetésének egyéb előnyeivel.

A keresletet küldő vendég óriási mértékben csökkent, miután a Google olyan frissítéseket kezdett forgalmazni, mint a Panda, a Penguin, a HummingBird, amelyek a keresőmotorok rangsorolását skálán érték el. Ezt követően a bloggerek visszavonultak a vendégküldéstől, és megpróbáltak más dolgokat csinálni.

Azért mondom Önnek, hogy tegyen vendégküldetéseket, mert nem kell ezt SEO-nak vagy a tartalom rangsorolásához kapcsolódó dolognak megtennie. Meg kell tenned a márkaépítésért és az online jelenlétért. Amikor vendég bejegyzést írt, akkor az új közönség látta a nevét. Ha sikerül lenyűgöznie őket, vagy értéket nyújtana a közönségnek, akkor nagy valószínűséggel új követőket vagy potenciális ügyfeleket szerezne.

Ne gondoljon a következő 20 látogatóra, akiket a vendég bejegyzésének közzététele után azonnal elérhet. Inkább gondoljon át egy nagyszerű vendég bejegyzés hatására a következő négy évben. Senki sem tudja, ki látja vendég bejegyzését, és mire vezethet.

Tehát, ha alkalma nyílik vendég bejegyzéseket küldeni bármely releváns blogra, ne pazarolja ezt a lehetőséget arra, hogy kapcsolatot teremtsen a bloggerrel és közönségével.

Részed

Három módon osztottam meg a blog növekedésének maximalizálását . Ezeket a stratégiákat nem lesz könnyű kihasználni, és nem fognak azonnal eredményt felmutatni. De ha továbbra is kipróbálja és teszteli ezeket a stratégiákat, akkor mindenképpen pozitív eredményeket érhet el.

Mindössze annyit kell megértenie és megtanulnia a mesterséget, hogy tesztelje ezeket a stratégiákat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *