4 moduri de a vă îmbunătăți blogul într-o lună

4 moduri de a vă îmbunătăți blogul într-o lună

Vrei să  crești ca blogger  și să vezi rezultate rapide.

Știi ce!

De ce blog?

Blogging-ul este un joc pe termen lung, spre deosebire de freelance (citiți: Cum să începeți cu un ghid independent). Poate că ați auzit asta foarte mult. De fapt, este adevărat.

În mod interesant, există ceva ce puteți face pentru a începe să vedeți rezultatele zilnice. Acesta este subiectul în care vreau să aprofundez și vă voi prezenta câteva idei care vă pot ajuta să deveniți blogger oficial în următorii câțiva ani.

Când începem să facem bloguri – la începutul carierei – tindem să visăm la succesul timpuriu, la unele vânzări afiliate, la o creștere bruscă a veniturilor din PPC sau la o oportunitate directă de publicitate. Ei bine, în majoritatea cazurilor, acest lucru nu se întâmplă. Acest lucru este pentru propriul dvs. beneficiu, deoarece atunci când mergeți mai departe, trebuie să învățați lecții pe care este posibil să nu le puteți învăța în alte momente. Ce se întâmplă dacă succesul timpuriu elimină SERP, conceptul de suspendare Google Adsense [Știi că am un ghid despre cum să câștigi bani cu Google Adsense? ], Backlinks SEO, Link-uri incorecte? Ce ai face atunci? Cum ați face față asta după succesul dvs. timpuriu?

Este greu de văzut aceste circumstanțe după ce am reușit devreme în blogging …

Pentru că mintea noastră nu este pregătită și este pregătită pentru provocări.

Vedem doar lucruri bune venind …

Și când apar situații neașteptat de dificile, bloggerii se simt deprimați.

Nu vreau să vi se întâmple acest lucru, așa că am decis să scriu această postare pe blog. Vreau să discut despre 4 moduri în care vă puteți îmbunătăți blogurile în timp – și, în mod surprinzător, veți vedea rezultatele acestor strategii peste o lună.

Patru moduri de a vă îmbunătăți blogul într-o lună:

Există patru moduri de a vă îmbunătăți blogul într-o lună:

Creați conținut util

Nu există nicio alternativă la crearea de conținut util și educativ. Nu confundați conținutul util cu conținutul veșnic verde – deoarece nu sunt ambele la fel – deoarece cea mai recentă actualizare poate fi conținut util, în timp ce o postare veșnică poate fi utilă pentru publicul dvs. pentru o lungă perioadă de timp.

O modalitate ușoară de a înțelege conținutul util este să aflați dacă vă ajută publicul și dacă oamenii îl deschid. Conținutul util are anumite caracteristici, cum ar fi:

  • Ei împărtășesc mai multe pe rețelele sociale
  • Probabil funcționează bine în motoarele de căutare
  • CTR-ul unui astfel de conținut este întotdeauna mai bun pe social media
  • Primești mai multe comentarii decât alt conținut
  • Oamenii încep să facă legături ca un conținut relevant bun

Nu puteți scrie un articol lung și vă așteptați ca toate acestea să se întâmple cu conținutul dvs. Nu așa funcționează.

Pentru a obține un astfel de rezultat este necesar un plan solid. De exemplu, faceți următoarele pentru a realiza acest lucru – dar acest lucru nu vă garantează clasarea – deoarece există anumite aspecte ale clasamentului motoarelor de căutare de care se ocupă motoarele de căutare înainte de a clasifica orice pagină de pe site-ul dvs. pentru locația respectivă.

Iată câteva lucruri pe care le puteți face:

Începeți să căutați cuvântul cheie  :

Aceasta înseamnă că trebuie să utilizați software special pentru cuvinte cheie, cum ar fi SEMrush sau Long Tail Pro, pentru a vă analiza cuvintele cheie. După ce ați finalizat cele mai bune cuvinte cheie, începeți să lucrați și să utilizați aceste cuvinte cheie în procesul de creare a conținutului. Asigurați-vă că aceste cuvinte cheie sunt relevante pentru dvs. și în condiții de concurență redusă.

Citiți: Cum să efectuați corect cercetarea cuvintelor cheie

Calendar de dezvoltare  :

Sunteți deseori chemat să vă instruiți abonații și adepții pentru a vă citi conținutul în acel moment sau zi, ceea ce înseamnă că trebuie să configurați un calendar de publicații și să fiți consecvenți în calendar. De exemplu, unii bloggeri postează duminică și sunt cei care postează de două ori pe săptămână și transmit acest program abonaților în moduri diferite.

Scrieți conținut pentru rezolvarea problemelor  :

Dacă vă concentrați pe crearea de conținut care nu face altceva decât să rezolve problema, totul pare să funcționeze pentru blogul dvs. Majoritatea conținutului care nu este adecvat pentru publicul dvs. ar fi o pierdere de timp și de resurse. Scrieți și publicați conținut care vă ajută cu adevărat publicul.


Urmăriți cele mai populare bloguri de nișă

Acesta este ceva senzațional și mai important, mai ales dacă doriți să începeți blogul evenimentelor. Există întotdeauna beneficii în acest sens. Nu putem merge înainte fără a urma profesioniștii și experții care fac același lucru și care s-au instalat deja în fața ta. Prin urmare, încercați întotdeauna să selectați acele bloguri și să le urmați. Urmărirea nu înseamnă că trebuie doar să îi urmăriți pe Twitter și să vă abonați la feedul lor și să uitați de ele, de fapt, încercați să vă logodiți, le citiți în mod regulat și încercați să învățați de la ele.

Folosiți un instrument precum Feedly pentru a vă gestiona abonamentul la blog din mers. Când aveți timp să citiți un blog, îl puteți citi rapid pe smartphone.

Există trei lucruri de căutat:

Ce bloguri urmează  :

Trebuie să decideți în mod clar ce bloguri să urmați. Aceasta înseamnă că trebuie să urmăriți blogurile din standul dvs. De fapt, ar trebui să treci dincolo de asta și să alegi cel mai bun din standul tău.

[Notă: dacă nu știți cu ce parte să mergeți, consultați standurile mele veșnic verzi cu care pot lucra]

Gestionați abonamentele  :

Este posibil ca un abonament prin e-mail la newsletter să nu fie suficient în lumea aglomerată de astăzi, când nu deschidem buletine informative în mod regulat. Trebuie să utilizați aplicații precum Feedly și Pocket pentru a urmări și a citi bloguri din mers.

Cât de des le citiți:

Acesta este, de asemenea, un lucru important. Trebuie să decideți cât de mult conținut doriți să consumați într-o anumită perioadă de timp. De exemplu, câte articole ați citit într-o săptămână? Decideți acest lucru și încercați să rămâneți la plan.


Construiți relații cu alți bloggeri

Aceasta este ceea ce mulți bloggeri învață în timp. Dar, odată ce își dau seama cât de important este să construiești relații cu alți bloggeri, nu fac niciodată compromisuri în acest sens. Realitatea este că, dacă nu construiești relații, ai fi izolat, iar scopul blogging-ului este de a-i ajuta pe ceilalți, de a întâlni oameni și de a crea valoare.

De exemplu, legăturile mele cu alți bloggeri celebri m-au ajutat să câștig o parte din profilul lor de socializare, de exemplu atunci când Hisham Sarwar a făcut:

 

Deci, întrebarea este cum să vă conectați cu alți bloggeri:

Pot exista zeci de moduri de a construi relații. Nu toate metodele funcționează pentru toate blogurile și bloggerii. Deci, trebuie să încercați să alegeți tot ce puteți.

Iată câteva modalități de a construi relații cu bloggerii:

Tratați cu rețelele sociale:

De fapt, înseamnă a ne angaja pe noi înșine și nu doar pentru a obține expunere, ci pentru a oferi ceea ce este cu adevărat valoros. Puteți face un comentariu pe un fir social deschis oriunde pe Facebook, ceea ce este foarte util și toată lumea începe să observe și să se conecteze cu dvs. sau să trimiteți un mesaj semnificativ sau valoros într-un chat pe twitter care prinde o mulțime de globi oculari și oamenii retweetează. Este vorba despre a oferi o anumită valoare și un anumit beneficiu oamenilor fără a le cere nimic. Pe măsură ce începeți să faceți acest lucru, veți începe să vedeți un angajament în ceea ce privește profilurile social media.

Postați pe postările de pe blog  :

O modalitate de a construi relații cu bloggerii este să citiți și să comentați articolele lor. Acest lucru nu numai că va crește gradul de conștientizare, dar poate declanșa și o dezbatere care poate duce la o conexiune socială și online puternică.

Postări de oaspeți pe blogurile altor persoane:

O postare de invitat este o strategie pentru construirea de relații și pentru a ajunge la un public nou. De asemenea, începe cu furnizarea de valoare în conținut. Asigurați-vă că postați un blog invitat pe un blog care are aceeași secțiune ca a dvs. Postarea dvs. de invitat ar trebui să transmită un mesaj imens care vă va ajuta publicul pe blog.

Partajarea conținutului cu alții  :

Nu subestimați puterea de a partaja conținut cu alții. Unul dintre cele mai importante lucruri de făcut atunci când ești blogger. De fapt, experții consideră că ar trebui să distribuiți conținut de la alții mai bine decât al vostru. Aceasta are două avantaje. 1) Vă puteți împărtăși valoarea adepților. 2) Stabiliți o conexiune cu persoana al cărei conținut este distribuit.

Concentrați-vă mai degrabă pe crearea de valoare decât pe câștigarea de bani

Poate fi șocant pentru tine dacă nu ești un blogger profesionist sau abia ai început călătoria ta de blog. Faptul este că acordarea de valoare este cel mai important lucru pe care ar trebui să-l faci ca blogger. De fapt, este mai important decât să câștigi bani.

Ai fost surprins?

Vă întrebați de ce este mai important decât să câștigați bani?

S-ar putea să vă gândiți: a  face bani este motivul pentru care începem un blog și încercăm să creăm unul!

Da, dar nu tocmai așa funcționează.

A câștiga bani este important, dar a servi mai mult publicul este mai important decât banii.

Deoarece publicul dvs. este motivul pentru care blogul dvs. progresează și, atunci când se întâmplă acest lucru, câștigați bani din acesta.

Așa că alegeți bani pentru publicul dvs.


Cum vă puteți concentra pe furnizarea de valoare?

Nu este un lucru complicat. De fapt, este foarte simplu. Începeți să oferiți ceva mai mult, astfel încât cititorul dvs. să vă observe pasiunea și dragostea pentru efort. Nu poți fi doar în spectacol – trebuie să înțelegi asta.

Există lucruri pe care le poți face ca blogger care prezintă transferul de valoare:

Cercetări pe această temă

Asigurați-vă că orice ar fi este provocator de gândire. De fapt, adăugarea de exemple relevante din partea liderilor din industrie și a oamenilor de succes din întreaga lume poate ajuta la ilustrarea cauzei.

Menționează munca altora

Nu vă limitați conținutul doar la punctul dvs. de vedere. Încercați întotdeauna să înțelegeți ce spun și cred alți bloggeri și, dacă acest lucru se potrivește cu opiniile dvs., încercați să le legați de conținutul dvs. S-ar putea să vă observe și să reciproce legătura, iar aceasta ar fi o explozie.

Partajarea activelor și resurselor

Puteți folosi multe instrumente online și site-uri web pe care le găsiți în timp ce citiți conținut de pe blogurile dvs. preferate. Ca blogger, trebuie să faceți același lucru pentru a vă ajuta publicul. Dacă vor învăța ceva util prin conținutul dvs., vor avea întotdeauna încredere în punctele de vedere și vor deveni cititori fideli.

Resurse aditionale
  • Cum să alegeți cele mai bune titluri de postări pe blog
  • Cum te motivezi să faci blog?
  • Înveți cum să faci bani folosind un blog? – (Fără reclame și marketing afiliat)
  • Un ghid pentru a începe marketingul digital cu blogul dvs.?

Concluzie

Sunt sigur că știi știința succesului peste noapte.

Crede-mă: s-ar putea să fii șocat.

Oamenii au început să numească jocul viral „Pokemon Go” un succes peste noapte.

De fapt, nu a avut succes peste noapte.

Acest articol ne spune câți ani a lucrat o companie la aducerea unui produs care a rezistat pe internet.

Asta nu înseamnă că nu poți realiza ceva într-o lună.

Sigur ca poti. Dar dacă nu, nu înseamnă că ai renunțat și ai plecat. Puteți plăti după 6 luni din prima lună în care lucrați și este posibil să nu puteți înțelege că acest lucru s-a întâmplat.

NOROC?

Îți amintești chestia aia de LUCK?

(O, tipule, am avut noroc, am primit acest client și el m-a referit la încă trei)

Poate că efortul depus.

Vestea bună este că oricare ar fi și orice ai trimite în prima lună, în cele din urmă va reveni. Nu vă pierdeți timpul decât dacă îl luați în serios. Dacă credeți că nu este pentru dvs., puteți merge cu siguranță și nu vă puteți pierde timpul cu ceva de care nu sunteți un fan.

Deci întrebarea este:

Ne putem îmbunătăți blogul într-o lună?

Natural. Ne putem îmbunătăți mult într-o lună.

Imaginați-vă, în acea lună de a vă face prieteni noi pe blog, ce se întâmplă dacă veți obține o duzină de abonați care vă iubesc blogul și ce se întâmplă dacă obțineți câțiva cititori care pot deveni o dată vânzări afiliate.

Lucrurile se întâmplă tot timpul. Când îi tot împingem.

Ce ai realizat ca blogger într-o lună?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *