4 online hirdetési módszer a kipróbálásra

4 online hirdetési módszer a kipróbálásra

Az online hirdetések még soha nem voltak ilyen egyszerűek és sokoldalúak. Volt idő, amikor az online hirdetést csak hirdetési kampánynak tekintették a Google Adwordsben. Ezután a közösségi média hálózatok megjelenése diverzifikálta az online hirdetések területét. Manapság a Facebook, a Twitter, a Gmail, a LinkedIn és még sok más közösségi és kapcsolódási platform rendelkezik hirdetési programokkal, amelyek lehetővé teszik a hirdetők számára, hogy a szélesebb közönséghez eljussanak fizetős hirdetések révén.

Ebben a cikkben négy online hirdetési platformot osztok meg veletek. Meglepőnek találhatja ezeket a lehetőségeket, mert ezek a hirdetési módszerek nem hirdetési hálózatok vagy platformok. Kihasználják a meglévő felhasználói bázis erejét, hogy a hirdetési lehetőséget biztosítsák az érdeklődő hirdetők számára.

Az alábbiakban bemutatjuk az online hirdetési módszereket 2021-ben:

Nem arról van szó, hogy a Google Ads nem a legjobb, mégis az egyik leghatékonyabb és legkiválóbb módja az online hirdetéseknek, azonban az alábbiakban más lehetőségek is látszanak.

Quora reklám  online promócióhoz

A Quora egy népszerű kérdező és válaszoló webhely, havonta több millió látogatóval. Van ugyan egy CPC-alapú hirdetési platformja. Megköveteli a szokásos Quora-fiók bejelentkezését a hirdetési fiókba. Ezt követően meg kell választania a címet, a leírást, valamint az URL és szöveges CTA-t. A kérdésre adott válaszok tetején jelenik meg.

Pocket szponzorálás  az online hirdetésekhez

A Pocket egy nagyszerű könyvjelző eszköz, amely lehetővé teszi kedvenc cikkek, videók és weboldalak könyvjelzőkhöz való hozzáadását, és távoli elérést az okostelefonon vagy bármely más eszközön. A Pocket okosan bevezette azt a hirdetési lehetőséget, amely szponzorált bejegyzéseket jelenít meg könyvjelzővel ellátott tartalmában. A szponzorált tartalmat natív módon jeleníti meg az alkalmazáson belül mobilon és asztali számítógépen.

Snap Ads,  mint az online hirdetési módszer

A Snap Ads megrázta az online hirdetési világot, amikor az életbe lépett. A fontos rész az, hogy különböző típusú hirdetéseket kínálnak a Snapchaten. Például a Snap-hirdetés lehet cikk, alkalmazás-telepítés, hosszú formátumú videó és webhelynézet. Vagy egyszerűen csak egy olyan pillanatnyi hirdetést használ, amelynek függőleges, 10 másodperces videója van mozgással, látással és hanggal, vagy válassza az egyik lehetőséget, hogy jobb legyen a leendő közönség számára.

A Wordads  népszerű online hirdetési platform

A Wordads a WordPress natív hirdetési platformja, amely lehetőséget kínál a kiadóknak és a hirdetőknek arra, hogy összefogjanak, és ugyanazon a platformon kezdhessenek hirdetési tevékenységet, amelyet szeretnek. A WordPress az összes webhely csaknem 27% -át biztosítja. Ahogy a WordPress mindkét oldalon növekszik (.org és .com), érthető, hogy a Wordads sikeres lehet. Az egyik ok, amiért nem írhatjuk le ezt a hirdetési platformot, az az, hogy jó a közönség elkötelezettségében, különösen a wordpress.com oldalon. Amikor egy adott típusú blogot indít a WordPress.com webhelyen, az segít megismerkedni a hasonló gondolkodású bloggerekkel, hogy csatlakozzanak hozzájuk.

SEMRush

A Semrush nem online reklám, hanem a digitális marketingszakemberek, bloggerek, webmesterek számára készült eszköz, akik gyakran keresik versenytársaikat, stratégiáikat, és folyamatosan elemzik hirdetéseiket, webhelyüket és kulcsszavaikat. Határozottan ajánlom, hogy adja hozzá ezt online hirdetési stratégiájához. Pénztár felülvizsgálata -> Semrush áttekintés . Én személy szerint próbáltam és nagyszerű eredményeket értem el vele, ezért mindenképpen ajánlom önöket is.

A Google Ads optimalizálása | Google Ads feloldási és helyreállítási szolgáltatás

Végső szavak az online hirdetési módszerekről 2020-ban

Lehet, hogy sokan nem találják ezeket az online hirdetési platformokat az internetes hirdetések hagyományos módjainak, de a blogbejegyzés elolvasása előtt sokan közületek nem tudtak ezekről a platformokról. A tudatosság plusz pont.

Annak ellenére, hogy manapság a Facebook hirdetések meglehetősen népszerűek, de a keresésen alapuló hirdetések még mindig sok vállalat számára fontos marketing és elkötelező eszköz. Nem arról van szó, hogy melyik hirdetési platform jobb, mint a másik, sőt, az elérés szándékától és céljától függ.

Hasonlóképpen, a cikkben tárgyalt négy online hirdetési platform pillanatnyilag alulértékeltnek tűnhet, ami szintén alulárazhatja őket – ha megkapják a tapadást, minden bizonnyal hatással lesznek például az ár, az eredmény és az elérés.

Mint korábban mondtam, az online hirdetések nem korlátozódnak egy bizonyos platformra. Adjon tehát esélyt ezeknek a platformoknak, és adjon hozzá néhányat a marketingarzenáljában.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *