5 pași pentru a vă transforma site-ul într-o mașină de vânzare

5 pași pentru a vă transforma site-ul într-o mașină de vânzare

Puteți transforma vizitatorii site ului dvs.  în clienți plătitori  , dar trebuie să vă pregătiți site-ul pentru a face acest lucru. Declarația „transformă un site web într-o mașină de vânzare” se referă la optimizarea site-ului dvs. web pentru a genera vânzări și profituri.

Faceți din site-ul dvs. o mașină de vânzare

Acest articol este relevant pentru companii, antreprenori și furnizori de servicii care și-au inventat deja produsele sau serviciile și le vând deja online.

Dacă nu v-ați creat încă site-ul sau nu știați ce să vindeți online, marcați acest articol și citiți-l după ce ați ales ce doriți să vindeți.

Deci, transformarea unui site web într-o mașină de vânzare necesită trei lucruri:

Conștientizarea produsului

Conștientizarea produsului înseamnă cât de mult știți despre diferitele aspecte ale unui produs sau serviciu. Acest lucru nu se limitează la cunoașterea produselor dvs., ci ar trebui să utilizați o copie și designul site-ului pentru a afișa detalii și informații despre produsul dvs., astfel încât toată lumea să fie conștientă de acesta.

Claritate despre public

Nu puteți viza pe toată lumea, astfel încât claritatea publicului țintă vă va ajuta să obțineți mai multe vânzări. Dacă știți cine este publicul dvs. potențial, vă puteți planifica tacticile de marketing și strategiile de vânzare în consecință. Așadar, încercați să vă înțelegeți publicul țintă cât de mult puteți. Puteți face acest lucru citind feedback-ul, comentariile și mesajele dvs. În plus, puteți folosi ocazional instrumente de sondaj online sau puteți crea sondaje pe social media.

Strategii de angajament

Strategiile de implicare sunt o combinație de marketing și metodologii de implicare pe care trebuie să le adopte pentru a atrage, a implica și a converti vizitatorii site-ului în clienți. 

Crearea de conținut este un instrument vital pentru implicare, dar dacă nu vă ajută publicul, nu veți reuși. În mod similar, social media nu numai că aduce vânzări prin partajarea de conținut, ci trebuie să construiască o comunitate și să contribuie la îmbunătățirea vieții. Acest lucru va ajuta la implicarea fanilor și la transformarea lor în clienți.

Deci, acestea au fost trei considerații de bază pentru a transforma un site web într-un automat.

Să trecem la pașii necesari:

# 1: Creați un site web curat și optimizat

Mulți oameni subestimează valoarea unui site curat, frumos și optimizat. Ei cred că proiectarea unui site web nu contează, așa că trebuie să se concentreze pe partea publicitară și promoțională a marketingului lor pentru a vinde. Dacă doriți să vindeți prin intermediul site-ului dvs., trebuie să vă asigurați că site-ul dvs. arată bine. Acest lucru se datorează faptului că, dacă vizitatorii site-ului dvs. nu sunt pe site-ul dvs., nici ei nu vor cumpăra.

Un design bun al site-ului atrage întotdeauna oamenii să rămână mai mult timp și să descopere conținutul site-ului, ceea ce crește șansele de conversie.

# 2: Folosiți diferite stimulente pentru acțiune

Un îndemn la acțiune (CTA) este o caracteristică care le amintește vizitatorilor o oportunitate sau îi ajută pe vizitatori să navigheze pe site-ul dvs. Utilizarea funcțiilor de îndemn vine în multe forme, cum ar fi utilizarea CTA pe formularele de înscriere, ferestre pop-up și intenții de ieșire.

Când încercați să vă transformați site-ul într-un distribuitor automat, trebuie să menționați cu atenție butoanele CTA și opțiunile care amintesc subtil oamenilor produsele pe care le vindeți. Dacă bombardați vizitatorii cu butoane de îndemn, ați pierde interesul vizitatorilor pentru site-ul dvs. 

De exemplu, puteți utiliza un anunț banner în bara laterală care leagă pagina de produs, apoi puteți adăuga un formular pop-up care spune oferta și, ulterior, puteți folosi un îndemn la sfârșitul articolelor. pentru a atrage vizitatorii pe pagina produsului dvs.

Nu puteți converti vizitatorii fără a-i direcționa către produsele dvs. sau paginile dvs. de vânzări, astfel încât butoanele de îndemn sunt esențiale pentru vânzările online.

# 3: Colectați adrese de e-mail prin intermediul formularelor de înscriere

Cei mai de succes bloggeri și specialiștii în marketing online consideră că colectarea adreselor de e-mail este una dintre cele mai importante strategii pentru a genera vânzări. Motivul acestei strategii este că, abonându-se la newsletter, interacționează cu cititorii și vizitatorii la un nivel mai profund.

Acum, acest lucru nu se întâmplă atât de ușor, deoarece vizitatorii pot fi convertiți în abonați prin e-mail în diferite moduri sau etape. În primul rând, trebuie să livrați conținut valoros sau un cadou gratuit util pentru a colecta adrese de e-mail. 

Când rezolvați o problemă de public, aveți șansa de a vă construi rapid lista de e-mailuri. Deci, găsiți o problemă și rezolvați-o pentru oamenii care locuiesc acolo și faceți-o gratuit. În acest fel, oamenii s-ar îndrăgosti de munca ta și ar încerca să se conecteze cu tine prin lista de e-mailuri, doar pentru că nu vor să rateze următoarele lucruri.

# 4: Proiectați pagini de destinație pentru vânzări pentru publicul dvs.

Paginile de destinație sunt extrem de utile dacă doriți să transformați un segment al publicului dvs. în clienți sau abonați. Acest lucru se datorează faptului că nu toți abonații vor fi curioși să vadă pagina de destinație la care vă referiți. Prin urmare, numai unele persoane cu un interes ridicat ar face clic pe pagina de destinație CTA pentru a verifica. Deci, atunci când un vizitator aterizează pe pagina de destinație, are șanse mai mari fie să vândă produsul, fie să-l convertească pe un vizitator într-un abonat care poate face o achiziție în viitor.

Ideea este motivul pentru care cineva face clic pe linkul paginii de destinație pentru a-l deschide. Răspunsul este să folosiți o mită opt-in sau un magnet de plumb pe care oamenii ar dori să îl consume. Aceasta poate fi o listă de verificare sau o carte electronică pe care publicul dvs. dorește să o cunoască. Amintiți-vă că o copie a paginii de destinație este, de asemenea, o parte esențială a mașinii de vânzare.

 Dacă nu utilizați copia, înseamnă că nu veți dezvălui detaliile produsului dvs. publicului. Așadar, utilizați proprietățile paginii de destinație pentru a vorbi despre lucrurile pe care ar putea să le intereseze publicul.

De exemplu, SEO-urilor și bloggerilor le place să afle despre crearea backlink-urilor sau clasarea unui articol. Dacă creați o carte electronică gratuită în această zonă și distribuiți pagina dvs. de destinație, puteți obține o atracție excelentă.

# 5: publicați conținut util despre produsele dvs.

Majoritatea companiilor nu au încă un blog, deci cum puteți fi sigur că creează conținut util și relevant pentru publicul dvs. Dacă nu aveți un blog, veți pierde o mulțime de oportunități de a atrage, atrage și converti vizitatori.

Concluzia este că, atunci când postați conținut util pe subiecte la care publicul dvs. este probabil să acorde atenție, aveți șansa de a comunica cu publicul dvs. potențial. Prin urmare, vă puteți trimite produsele, ofertele sau reducerile pentru a atrage publicul să vadă și produsele dvs. Cu toate acestea, relevanța subiectului și a produsului ar fi cheia succesului strategiei.

De exemplu, dacă vindeți o cască bicicliștilor, dar postați conținut despre conducere, nu va funcționa până când nu începeți să scrieți conținut despre măsurile de siguranță pentru ciclism.

Randul tau

Iată deci cinci moduri în care vă puteți transforma site-ul într-o mașină de vânzare. Puteți încerca aceste strategii și puteți vedea cum funcționează pentru dvs. pentru a câștiga mai mulți clienți, pentru că nu numai pentru mine, ci pentru mulți comercianți digitali din întreaga lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *