5 Surefire webhely forgalmi források a bloggerek számára

5 Surefire webhely forgalmi források a bloggerek számára

Minden blogger arra törekszik, hogy több oldalmegtekintést, egyedi látogatókat és kattintásokat szerezzen a hirdetésekre. De vajon minden blogger eléri ezt? Nem nehéz megmondani, mert sok olyan bloggert ismerhetne, akik abbahagyják a blogolást vagy elhagyják a blogjukat, csak azért, mert nem látnak forgalmat, leányvállalati értékesítést vagy a Google Adsense bevételeit.

Bizony, a weboldal forgalma változást jelenthet bármely blog növekedésében és útjában, és hatalmas befektetés nélkül több pénzt kereshet online . Ezért úgy döntöttem, hogy néhány biztos weboldal forgalmi forrásról beszélek a bloggerek számára. Mivel minden blogger nagyobb webhelyforgalmat szeretne az oldalon vagy a blogon. Nincs kérdés róla. Így kezdődik nekik minden.

Ha kiszivattyúzzák a tartalmat, de a hetek folyamatos közzététele után nyoma sincs forgalomnak, akkor valami nincs rendben. Több kérdés is felmerülhet ebben a tekintetben; vagy rossz tartalmi stratégiát követnek, vagy a weboldaluk betöltési sebessége meglehetősen alacsony.


Öt webhelyforgalmi forrás a bloggerek számára

Bontjuk le ezt: a helytelen tartalmi stratégia azt jelenti, hogy talán nem releváns kulcsszavakat választott a célzáshoz, amelyekre nincs kereslet a keresés során. A megoldás lehet új kulcsszavak kipróbálása és kísérletezés másokkal, hogy megérintse a megfelelő szavakat.

Másodszor, a webhely tárhelye nem magas színvonalú szolgáltatás, ami a webhely alacsony oldalletöltési sebességéhez vezet. Az oldalbetöltési sebesség rangsorolási tényező, ami azt jelenti, hogy ha webhelye nem töltődik be gyorsan, akkor előfordulhat, hogy a Google nem rangsorolja webhelyét az első oldalon.

Ha webhelyén nincsenek ilyen problémák, vagy már megoldotta ezeket a problémákat, akkor folytathatja néhány új forgalmi stratégia kipróbálását, amelyek biztos blogforgalmi források a bloggerek és a webhelyek tulajdonosai számára.

Íme öt webhely forgalmi forrása a bloggerek számára:

Válasz a Quora-on

A Quora kérdező és válaszoló webhely, amely lehetővé teszi az embereknek, hogy kérdéseket tegyenek fel, és válaszoljanak is a kérdésekre. Ez egy közösségi média platform, mert összeköti az embereket; követhet másokat és fordítva. Sokkal több olyan szolgáltatás található, mint például a blogok, amelyek lehetővé teszik blogbejegyzések közzétételét a Quora platformon. Szükség esetén felvehet releváns blogbejegyzések URL-eket vagy webhelyeket, de ne spamelje promóciós célokra.

Ha növekedni szeretne a Quorán, ami végeredményben nagyobb forgalmat eredményezne a webhelyén, akkor próbáljon meg dolgozni a platform lényegével, amely kérdező és válaszoló. Ha időnként a webhely URL-jének vagy egy blogbejegyzés linkjének beillesztésére összpontosít, akkor spam figyelmeztetést kaphat, és a feltételek folyamatos megsértése után fiókját megszüntethetjük.

Kezdje el válaszolni a képességeivel, és segítsen másokon. Elkezdene növelni követői számát, ami nagyobb figyelmet szentelne Önnek, valamint a weboldal forgalma. Ennek az az oka, hogy a Quora lehetővé teszi, hogy megemlítse webhelye URL-jét az életrajzban, amely a profiljának tetején látható. Amikor valaki követ téged, valószínűleg meg fogja nézni az URL-t is. Valószínű, hogy elkezdene látogatókat szerezni a Quora-profiljából. Ráadásul megemlítheti a blogbejegyzések URL-jeit, ahol feltétlenül szükséges, hogy válasza alátámassza a blogbejegyzését, ami szintén növelné a forgalmat.

Az olyan bloggerek, mint Ryan Biddulph és Ankit Singla, szintén aktívan használják a Quorát a forgalom generálásához, és ezt a képletet idővel más bloggereknek is ajánlották.

Tehát ne becsülje alá a Quora-profil lassú és egyenletes növekedését. És ez minden bizonnyal jó webhelyforgalmi forrás a bloggerek számára.


Képek rögzítése a Pinteresten

Hiszed vagy sem, néha a közösségi média megosztás gombjával rögzítesz egy képet a blogbejegyzésedből, és ez elkezdi a Pinterest forgalmát eljuttatni a blogodba. Lehet, hogy nem minden alkalommal fordul elő, amikor ezt megteszi, de láttam, hogy ez megtörténik. E tapasztalat előtt soha nem hittem abban, hogy ez lehetséges, de most mégis.

A Pinterest az egyik népszerű közösségi média platform, és ha nem vagy aktív a Pinteresten, akkor ez nem azt jelenti, hogy mások nem. Több millió aktív felhasználó van a Pinteresten, akik megosztják, kedvelik és kommentálják a Pinterestet.

Mindig próbáljon hozzáadni egy speciális rögzíthető képet a blogbejegyzéséhez, hogy az emberek könnyebben megosszák a képet a Pinteresten. Amikor megosztják a blogbejegyzésed képét a Pinteresten, automatikusan megosztják a blogbejegyzés linkjét és címét is.

Hosszú történet, hogy a Pinterest feltétlenül biztosíthat Önnek egy csomó webhely forgalmat, ha továbbra is helyben marad, és továbbra is felfedezi a platformot.

Michelle jövedelmi jelentéseiben többször megemlítette, hogyan hoz hatalmas forgalmat a Pinterestből, és hatalmasat hoz belőle minden hónapban.

5 módja annak, hogy több látogatót szerezzünk a közösségi médiából

Termék vélemények

 

A termékek áttekintése és azokról való írás sokak számára nem biztos, hogy a csésze tea, különösen, ha van munkája vagy vállalkozást vezet, de ha blogger vagy, akkor fontolóra veheti ezt. Sok blogger szeretné kipróbálni a releváns termékeket, hogy áttekintsék őket. Nemcsak azért vizsgálják felül, hogy jutalékot szerezzenek az adott termékek kapcsolt programjaiból, hanem a termékeket is, hogy forgalmat szerezzenek a keresőmotorokból. Tudják, hogy az emberek véleményeket keresnek a termék megvásárlásához.

Tehát lehetőséget ad arra, hogy megtalálja és felhasználja a terméket. Miután mindent kitalált a termékről, írjon részletes leírást a használt kedvencről. Ez lehet a webtárhelyed, a PC-n lévő szoftver vagy bármely más online előfizetés, amelyet megvásároltál.


Vendég kiküldetés

 

A vendégküldés már egy ideje létezik, de a bloggerek többsége a nofollow linkek miatt már nem tartja fontosnak. De azt gondolom, hogy ez még mindig releváns és jelentős, még akkor is, ha nem hoz SEO lé az Ön webhelyére. [Bár véleményem szerint igen, még követés nélküli link nélkül is]

Azért rajongok a vendégküldésekért, mert ez lehetőséget kínál arra, hogy bemutassa magát valaki más platformján. Megkapja a mikrofont és színpadot valaki műsorában; beszélhet és felépítheti a rajongói bázisát azáltal, hogy pár ezer szó alatt csak értéket nyújt.

A vendégküldés legjobb része az, hogy kapcsolatokat létesít nemcsak új bloggerekkel, hanem találkozik a közönségükkel is. Tehát ne küldjön vendéget SEO-nak, hanem inkább márkaépítéshez és elismertséghez.


Blog hozzászólás

 

Miután a vendég kiküldetés, a következő dolog, hogy a bloggerek használják inkább csak a kedvéért SEO juice volt / van a blog kommentálva . Sok új blogger még mindig úgy gondolja, hogy a blog megjegyzéseinek vannak dofollow linkjei. A WordPress ezt már régen nofollow-ra változtatta. Olvassa el ezt a további tisztázás érdekében a megjegyzések nofollow linken.

Elgondolkodhat azon, hogy mégis miért kellene vendégnek posztolni. Nos, a válasz az, hogy bevásárolhatná a blogok kommentelését, ha értékes megjegyzéseket fűzne mások blogjaihoz. Nagyjából úgy működik, mint a vendég kiküldetés, de a vendég kiküldetés nagyobb figyelmet kap, mint a blog kommentjei. Nem lehet azonban lebecsülni a blogkommentálást .

A fontos rész az, hogy ki kell választania a megfelelő blogokat a megjegyzéshez; relevánsaknak és ugyanannak a résnek kell lenniük. Sőt, ha nem ad értéket a megjegyzésekben, akkor nem fog nagy különbséget tenni.


A webhely forgalmának növelésének egyéb módjai

Közösségi média csoportok

Csatlakozzon a közösségi média csoportjaihoz, és aktívan vegyen részt és segítsen. Ahol lehetséges, hirdesse webhelyét spamelés nélkül.

Futtasson PPC hirdetéseket

Bár drága, de gyors forgalmat generálhat webhelyére. További információ a Facebook-hirdetések indításáról

Javítsa SEO-ját

A SEO az egyik legfontosabb 3 webhelyszerzési csatorna a weboldal többségének. Ez lehet játékváltó, ha tudod, hogyan kell csinálni seo. Ismerje meg, hogyan lehet javítani a SEO technikáját .

Összpontosítson az ismétlődő forgalomra

A forgalom generálása az egyik szempont, de a megtartásuknak és az ismétlődő látogatókká alakításának a legfőbb célnak kell lennie, mivel nincs előnye a forgalom generálásának egy időre, ehelyett azon kell dolgoznia, hogyan lehetne őket újra és újra felkeresni. Használhat olyan dolgokat, mint

  • Email hírlevél.
  • Időben történő frissítés és új tartalom hozzáadása.
  • Webhelyed bevonása és népszerűsítése a közösségi média rajongói oldaladdal.
  • Szükség szerint egyéb dolgok.

Gyakran Ismételt Kérdések

Az alábbiakban bemutatjuk a leggyakoribb gyakran feltett kérdéseket.

Mi a legjobb módszer a weboldal forgalmának növelésére?

Véleményem szerint a legjobb módszer a szájról szájra és a magad márkázása útján. Ilyen szolid forgalomnak nincs párja. Az ilyen forgalmi források fejlesztése azonban több időbe telik.

Gyorsan szeretném növelni a weboldal forgalmát?

Indítsa el a PPC-hirdetések futtatását a Google-on, a Facebookon, az Instagram-on, a Twitteren és más helyeken. Ez az egyik leggyorsabb, leggyorsabb, de mégis drága módszer a webhely forgalmának gyors generálására.

Mi a gyors forgalmat generáló tartalom?

Az aktuális események írása, az aktuális trendekre koncentrálás, majd a bejegyzések pontos közzététele időben az egyik legjobb tartalomforma, amely gyors forgalmat generál. Ezt a rendezvényblog- bejegyzésemben is megvitattam .

  • Hogyan lehet forgalmat szerezni a blogjára
  • Hogyan növelhető a blog forgalma a SEMRush használatával

Részed

Öt módszert osztottam meg a webhely forgalmának növelésére. Néhányan már tudnak ezekről a módszerekről, de sokan még nem próbálták ki ezeket a módszereket. Próbáld ki ezeket a módszereket, és tudasd velem, ha pozitív eredményeket látsz.

Szeretné megosztani kedvenc webhelye forgalmi forrását a megjegyzésekben?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *