7 legjobb SEO gyakorlat kezdőknek (2021)

7 legjobb SEO gyakorlat kezdőknek (2021)

A SEO az egyik legforróbb téma bloggerek, online marketingesek és keresőoptimalizálási szakértők számára, vagy hívhatja a keresőmotor-optimalizálókat a Google szerint. A SEO-nak nincsenek nyilvánvaló szabványai, azonban a különböző szakértők tapasztalataik és tanulásuk alapján különböző szabályokat és szabványokat mondanak el. Biztonságosnak nevezhetjük őket a legjobb gyakorlatoknak, nem pedig szabványoknak vagy szabályoknak, ezért meg fogjuk vizsgálni a SEO legjobb gyakorlatait, amelyeket a kezdőknek meg kell próbálniuk megérteni és fontolóra kell venniük a blogolásuk , valamint az online marketing területén.

Kinek kellene figyelnie a kezdők SEO gyakorlataira?

  • Újonc bloggerek
  • Online marketingszakemberek
  • Társult marketingesek
  • Szabadúszók
  • Webhelytulajdonosok
  • Üzlettulajdonosok
  • Vállalkozók
  • Szolgáltatók, például orvosok, vízvezeték-szerelők, mérnökök és hasonló emberek.

A cikk leendő közönsége olyan széles körű oka az, hogy akár valaki blogot indít, akár weboldalt állít fel, gyakran eljut arra a pontra, hogy vagy javasoljuk, hogy vigyázzon a SEO dolgokra, vagy felismerje a SEO fontosságát maguk. Bárhogy is legyen, örömmel olvassa el a legjobb SEO gyakorlatok alapjait.

A legjobb SEO gyakorlatok kezdőknek 2021-ben

Vessen egy pillantást a legjobb seo gyakorlatokra, amelyeket 2021-ben be kell tartania.

Javítsa az oldal betöltési sebességét

Az oldal betöltési sebessége azok számára, akik nem tudják, az az időtartam, általában másodpercekben, amely megadja, hogy az oldal milyen gyorsan töltődik be. Képzelje el, megnyitott egy weboldalt, és annyi időbe telik, hogy végül kilépett. Pontosan itt beszélünk. Olyan fontos megérteni, hogy az emberek elhagyják a blogot vagy az oldalt, ha túl sok időbe telik a megnyitása.

Az oldal elfogadható betöltési sebessége 2-3 másodperc között van. Ez azt jelenti, hogy ha egy weboldal vagy blog mindössze három másodperc alatt teljesen megnyílik a böngészőben, akkor valószínű, hogy a látogató egy ideig ragaszkodni fog, különben távozik.

Használja a Pingdom eszköztelemezni webhelye oldalbetöltő oldalát. Ami a SEO-t illeti, a legfontosabb az oldal optimalizálása. Meg kell néznie azokat az oldalelemeket, amelyek késleltethetik az oldal megnyitását. Sőt, ha a WordPress programot használja, nézze meg a beépülő modulokat, amelyek problémát okozhatnak az oldal betöltési sebességében. Minél kevesebb az oldal betöltési ideje, annál jobb.

Használja a Prémium témákat

Lehet, hogy ezt sokat hallotta. A prémium témáknak saját juttatásaik vannak. Használja a prémium minőségű témát, amelyhez az ingyenes felhasználók nem férnek hozzá. Sőt, a prémium témáknak mindig vannak olyan különleges tulajdonságaik, amelyek még az ingyenes verzióikban sincsenek meg.

A prémium téma használatának egyik előnye SEO szempontból az, hogy tiszta kódolást kap, és legtöbbször könnyedén szerkesztheti, ha szükséges. Az ingyenes témákban mindig bonyodalmak vannak. A webfejlesztők injektálják linkjeiket, hogy támogassák vállalkozásukat. Korábban azt tapasztaltuk, hogy ha eltávolítja a fejlesztői linket a láblécből, akkor az egész téma összeomlott.

Tehát egyértelműen a prémium témákban nincsenek ilyen problémák, ami fontos a SEO növekedése szempontjából.

Ajánlom a Themeforest -et arra az esetre, ha vásárolni kíván.

Összpontosítson felhasználói élményére

Ezt sok fórumon, rendezvényen és más helyeken mondtam, és folytatni fogom. Tegye egyszerűvé az egész folyamatot. A webhelyétől kezdve a végső pénztárig a webhely vásárlásának vagy akár a látogatásnak elég korrektnek kell lennie ahhoz, hogy még az interneten kezdő is megfelelően böngészhessen a webhelyén, és megvizsgálja annak többségét.

Ez nemcsak az ügyfelek nagyobb elégedettségét, több megrendelését és még a SEO-t is eredményezi, mert a Google nagyon szereti a látogatókat arra a webhelyre irányítani, amely boldoggá teszi őket, nyilván azért, mert végül elégedettek lesznek a Google-lal, mivel a Google ajánlotta az Ön webhelyét nekik.

Telepítse a képtömörítőket

Minden szakértő azt fogja mondani, hogy használja a tartalmában lévő képeket az oldal SEO-jának maximalizálása érdekében. Nagy. Mit szólnál a képek méretéhez? Gondoltad volna, hogy a nehéz képek általában nagyobb sávszélességet és időt igényelnek a betöltésükhöz?

Mindez annak az oldalbetöltési sebességnek köszönhető, amely összekapcsolódik a keresőmotor rangsorolásával és az organikus forgalommal. Ez mind összefügg. Használja a képtömörítőket, például az EWWW Image Optimizer alkalmazást a képek tömörítéséhez a WordPress alkalmazásban.

Használjon kiváló minőségű webtárhelyet

A web hosting lehet a leginkább alulértékelt SEO legjobb gyakorlat. A probléma az, hogy minden újonc meg akarja tanulni a SEO-t, és a legtöbbet hozza ki belőle, de megpróbálja megtalálni a legolcsóbb és alacsony minőségű webtárhely-szolgáltatást. Kicsit összetett dolog még elmagyarázni. Mert a jó minőségű webtárhely nem tud jót tenni, ha a webhely optimalizálása szitkozódik.

Tehát ez a két dolog együtt jár. Mindig emlékezzen arra, hogy a kiváló minőségű webtárhely használata nagy előny, azonban a megfelelő plug-inek, a jobb kódolás, az oldalbetöltési sebesség és a hatékony UI / UX még jobbá teszi webhelyét. A lényeg egyszerű: használjon kiváló minőségű webtárhely-szolgáltatást, és ne hagyja, hogy a másik dolog elrontsa a pénzét.

A Bluehost átveszi a voksomat, de mivel társult vagyok, ezért ajánlom őket, különben a legjobb lövésed egy SSD-alapú tárhelyszolgáltatónál lesz. Ha szeretne megismerni affiliate dolgokat, nézze meg az affiliate marketing útmutatómat .

Megjegyzés: Pénztározzon a legjobb WordPress tárhelyszolgáltatókkal, ha jó webhostert választott.

Optimalizálja a kép metaadatait

Az egyik fontos dolog, amelyet sok webmester és blogger kihagy a SEO kampány során, a képoptimalizálás. Bár nem mindenki követi ugyanazt a hibát. A probléma az, hogy nyilvánvaló okokból használnak képeket. Azonban csak a kép címét használják – ami hiányzik, az az alt tag, a felirat és a leírás. Ismét lehet, hogy Ön nem követi el ezt a hibát, de valószínű, hogy sok más blogger és online marketingszakember ezt teszi.

A képoptimalizálás soha nem ér véget a kép meta címének megfelelő használatánál. Ez csak a metaadatok egyetlen része. Előfordul, hogy az optimalizált képek a keresőkben magasra kerülnek, és forgalmat kezdenek adni a weboldalakra vagy blogbejegyzésekre. Ennek oka, hogy a Google és a Bing képszakaszai hatalmas forgalmi potenciállal rendelkeznek. Tehát ne becsülje alá a képoptimalizálást.

SSL tanúsítvány

Azok számára, akik nem tudják, az SSL a Secure Sockets Layer-t jelenti, és miután ez megtörtént, webhelyét a tipikus http protokollról a https-re irányítják át. Haladva tovább, hadd mondjam el, hogy 2020-a, és ha nem azon dolgozik, hogy biztonságossá tegye webhelyét, akkor mindkét oldalon veszít. Először is az ügyfél szemszögéből nézve, mert ha van telepítve SSL tanúsítványa,

ez biztonságossá teszi a felhasználó számára az adatok kitöltését vagy írását az Ön webhelyére, sőt, ez biztosítja őket abban, hogy nem lesz vírus, rosszindulatú program vagy valami más. a webhelyétől az ott található eszközökig. A második oldal, ahol élvezheti az előnyöket, a sajátja, mert az SSL tanúsítvány birtoklása nehéz esélyeket jelent a hackerek számára az Ön weboldalának vagy adatainak visszafejtésére.

Vége most a végső következtetéssel

A blogbejegyzés megírásának nem az volt a célja, hogy megismételje mindazokat a régi, hagyományos SEO meséket, hanem egy rövid és pontos tanácsot ad, amely valóban fontos.

Ez a 7 SEO legjobb gyakorlat sok ember számára lehet az alapja – de van valami, amit már ismert, de nem a lényege. Talán most a legjobb idő elkezdeni használni azokat a SEO taktikákat, amelyek hiányoznak a webhely optimalizálási stratégiájából.

Azt is javaslom, hogy fizessen le a Youtube SEO útmutatóról , ha videókat készít, és megnézi a Google Ads helyreállítási szolgáltatásomat .

Abban az esetben, ha fel kell fejlesztenie a SEO játékát, nézze meg a Fizetett SEO képzésemet . Segít a bloggereknek és az online marketingszakembereknek a SEO-szakértelem új szintre emelésében.

A képzés legjobb része az, hogy mindenki számára elérhető, aki ki akarja aknázni a SEO iránti szenvedélyt, függetlenül attól, hogy Ön a márka webhelyét üzemelteti-e, vagy blog-profi szeretne lenni a közeljövőben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *