7 sikeres vállalkozó szokása, amelyeket tudnia kell

7 sikeres vállalkozó szokása, amelyeket tudnia kell

A vállalkozói szellem nem egy darabka; lehet, hogy messziről nagyon csillogónak tűnik, de végül is nem olyan divatos. Elgondolkodhat azon, miért akarja valaki átélni ezt a keménységet, gondot és nyüzsgést, ha a vállalkozói szellem nehéz. A válasz az, hogy a soros vállalkozók imádják a vállalkozási folyamatot; szeretnek veszíteni, útközben alkalmazkodni, és a végén végül nyerni.

Mint ez az utazás:

  • Nullától kezdve
  • Alábecsülve
  • Győzelem az esélyek ellen
  • Azt csinálják, amit szeretnek

Az igazi vállalkozók annyira szeretik az utazást, hogy nem érdekelnek a drága ruhák, órák és autók – valami nagy létrehozására és az élet megváltoztatására koncentrálnak.

Steve Jobs helyesen mondta: “Azok az emberek, akik elég őrültek ahhoz, hogy azt gondolják, megváltoztathatják a világot, azok teszik.”

Nagyon sok példa van arra, hogy a nem gazdag gazdag vállalkozók felnőnek, de olyan erős akaratuk volt, hogy valami mást tegyenek. Sőt, már kisgyermekkoruktól kezdve szerettek másoknak segíteni és üzletelni.

Vegyük például Tony Robbins-t és Gary Vaynerchukot , mindannyian tudjuk, milyen nehéz volt Tony gyermekkora. Még a házát is el kellett hagynia, hogy kijusson a negativitásból, majd sikeres előadó és szerző lett. Most több vállalkozása van. Gary-nek viszont volt ilyen akarata, hogy tegyen valamit, ezért gyermekkorában limonádé- és baseballkártyákat adott el. Most az Egyesült Államok egyik legsikeresebb vállalkozója.

7 sikeres vállalkozó szokása, amelyeket tudnia kell

Az egyik gyakori dolog, amelyet a sikeres vállalkozóknál talál, az, hogy kialakítják szokásaikat és ragaszkodnak hozzájuk, ami hozzájárul a sikerükhöz. Engedje meg, hogy bemutassam néhány szokást, amelyek a legtöbb vállalkozóban közösek:

Felébredni korán

A sikeres vállalkozók egyik szokása, hogy korán reggel felébrednek. Gyakran hallgatta őket, amikor a korai ébredésről beszéltek. Casey Neistat, a 368 alapítója gyakran elmondja, hogy hajnali 5.30 körül ébred, és munkáját 7 óráig végzi. Gary Vaynerchuk az interjúkban is sokszor elmondta, hogy korán reggel felébred.

Tehát, ha megvizsgáljuk ezt a korai ébredési szokást, az azt mutatja, hogy a korai ébredés többlet időt ad egy fontos dolog elvégzésére. Csak rajtad múlik, meditálsz-e, vagy reggel megírod-e a könyvedet. De ki kell próbálni valamit, amit sok sikeres vállalkozó csinál.

Rendszeres testmozgás

Csakúgy, mint a kora reggeli ébredés, sok vállalkozó inkább a reggeli első dolgokat gyakorolja. Néhányan kocogni mennek, mások pedig az edzőterembe járnak. A lényeg az, hogy a testmozgás aktív, mentálisan friss és fizikailag erős marad.

A reggeli testmozgás azonban nem szükséges; vannak, akik szívesebben gyakorolnak, amikor hazaérnek a munkából. Gyakorolhat otthon, ha rendelkezik felszereléssel, vagy elmegy a ház közelében lévő edzőterembe. Ne fogadd el a szavam, és próbáld meg kutatni. Megtudhatja, hogy sok sikeres vállalkozó a hét 4-5 napján gyakorol.

Táplálkozz egészségesen

Az egészséges táplálkozás lehetetlennek tűnhet számunkra, ami azt jelenti, hogy az egész héten kiegyensúlyozott étkezés áll rendelkezésre; tartalmazhat zöldségfélék és hús kombinációját is. Nem vagyok egészségügyi szakértő, vagy bármi más. Forduljon orvoshoz vagy táplálkozási tanácsért tanácsért. Mondom, amit szinte mindenki tud. Lehet, hogy csökkentenie kell a cukorfogyasztást, és növelnie kell a természetes termékeket, például a gyümölcsöket. Nagyon sok táplálkozási szakember javasolja a cukor és a tejtermék cseréjét gyümölcsökkel és zöldségekkel.

Sőt, előfordulhat, hogy abba kell hagynia az egészségtelen falatok, sült ételek és gyorsételek fogyasztását. Nem csak nehezen emészthetőek, hanem hozzájárulnak a súlygyarapodáshoz is.

Gyakran előfordul, hogy sikeres vállalkozók próbálnak gondoskodni az étrendjükről és az egészségügyi rutinjukról. Tudják, hogy az egészséges test egészséges elmét alkot.

Deliver Value

Néhány ember számára furcsán hangozhat, hogy az értékteremtés szokása. Vegyük így: ha be van programozva, hogy segítsen másokon, akkor helyesen cselekedne, legyen az jó tanács vagy nyitott ajtó tartása valakinek.

A vállalkozók munkamorálja azon alapul, hogy értéket teremtsenek termékeik ügyfeleinek és végfelhasználóinak. Ez a gondolkodásmód valószínűleg megkülönbözteti őket azoktól, akik nem értik a vállalkozás alapját. Észreveheti, hogy a vállalkozók videókat készítenek, cikkeket írnak-e, vagy beszélgetnek-e valakivel a repülőtér várójában, mindig megpróbálnak valami értékeset adni másoknak.

Problémákat megoldani

A sikeres vállalkozók egyik szokása, hogy a közönség és az ügyfelek problémáit is megoldják. Olyan termékeket és szolgáltatásokat hoznak létre, amelyek megkönnyítik mások életét és munkáját. Olyan sok technológiai, elektromos és szoftveres innovációt hajtanak végre a vállalkozók, amelyek minden nap segítenek a közönségnek.

Ha körülnézünk, és észrevesszük, hogy sok újítás segített minket ezen időpontig, például az általunk használt okostelefon, laptop, amin dolgozunk, a futtatott szoftver és az online eszközök, amelyekből segítséget nyújtunk, mind olyan termékek és szolgáltatások, amelyek néhány vállalkozó a problémák megoldására jött létre.

Hogyan lehet elindítani egy Facebook-csoportot – a helyes út

Koncentrálj

A sikeres vállalkozók különböző típusú dolgokat végeznek, hogy koncentrálódjanak. Tudják a következetesség és a kitartás fontosságát. Ezért különféle rutinokat és tevékenységeket dolgoznak ki az életstílus bevezetésére, amelyek segítenek nekik koncentrálni az utazásukra.

Például évente egyszer terveznek kirándulásokat, és kimennek a családdal, hogy a munkától távol töltsék az időt. Néhány vállalkozó szeret háziállatokat, például macskákat, kutyákat, lovakat vagy más állatokat; boldoggá és nyugodtá teszi őket.

Meg kell találnia, mi segít visszaszerezni a hangsúlyt. Előfordul, hogy a munka és a magánélet egy kis szünete és egy-két napos kiruccanás elősegíti az emberek figyelmének megszerzését. Lehet, hogy nehéz ilyesmit kipróbálni, de ha vállalkozó vagy, aki elvesztette a fókuszát, akkor új dolgokat kell kipróbálnia, hogy újra összpontosítson.

Könyveket olvasni

Az olvasás nagyszerű szokás új dolgok elsajátítására, és pozitív tevékenységben tölteni az idejét. A könyvolvasás lehetővé teszi mások nézőpontját a különböző témákban, különösen azt, akinek van némi tapasztalata erről. Sőt, a könyv szerzői sok kutatást végeznek, hogy nagyszerű tartalommal álljanak elő a könyvben. Tehát esélyt kap arra, hogy kiválassza a legfelsőbb elmék agyát.

Ami a könyvolvasás szokását illeti, Jim Kwik szerint a vezetők olvasók. És ez igaz, mert észrevenné, hogy a legjobb vállalkozók és sikeres szakemberek többsége könyvet olvas.

Tehát, ha ez érdekel, akkor próbálja ki a könyvolvasást.

További olvasmányok

  • 7 tipp az iparág sikerességéhez
  •  Hogyan lehet márkát indítani egy Facebook-oldallal
  • Hogyan növekszik a márka a Facebook Live Video segítségével
  •  Hogyan alakíthatja vállalkozását márkává

Mi a véleményed?

Megosztottam hét sikeres vállalkozó szokását . Több olyan szokás és norma lehet, amelyet a sikeres vállalkozók elfogadnak. Szeretne többet megtudni erről a témáról? Mondja meg nekem az alábbi megjegyzésekben. Mielőtt elhagyja ezt az oldalt, válaszoljon a következő kérdésre:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *