8 greșeli SEO pe care trebuie să le evitați

8 greșeli SEO pe care trebuie să le evitați

Această postare este o continuare a seriei mele SEO. Dacă nu ați verificat prima parte, faceți clic aici. Acest articol este despre  greșelile SEO pe  care trebuie să le evitați cu orice preț.

Fără îndoială, optimizarea motoarelor de căutare este un element central al unei strategii de marketing online, importanța acesteia crește în timp, din ce în ce mai mulți oameni folosesc motoarele de căutare pentru a găsi informații.

Doar adăugați: Pentru cei care nu sunt familiarizați cu SEO, Wikipedia spune:

„  Optimizarea motorului de căutare  (  SEO  ) este procesul care afectează vizibilitatea unui site web sau a unui site web printre rezultatele neplătite ale motoarelor de căutare, denumite adesea rezultate„ naturale ”,„ organice ”sau„ căutate ”. În general vorbind, cu cât este mai devreme (sau mai mare clasat pe o pagină cu rezultatele căutării) și cu cât apare un site în lista cu rezultatele căutării, cu atât mai mulți vizitatori primesc utilizatorii motorului de căutare.

Greșeli SEO care ar trebui evitate

  • Importanța SEO.
  • Motivul pentru care ați scris acest articol.
  • 8 greșeli SEO de bază de evitat!
  • Concluzie și gânduri!

Dacă aveți conținut care oferă calitate, informații sau dacă sunteți un furnizor de servicii (medic, inginer, avocat, instalator, electrician sau oricine altcineva) și livrați ceea ce le place oamenilor sau dacă sunteți producător, producător sau distribuitor, sau oricine și nu este axat pe generarea de vizitatori pe site-ul dvs. de la motoarele de căutare, ci provoacă pierderi suficiente.

Știți că majoritatea traficului pe site-ul dvs. web provine de la motoarele de căutare? Mai mult, Google.com este primul site Alexa.

Google și alte motoare de căutare sunt principala sursă de trafic pentru majoritatea site-urilor de servicii online. Toate acestea duc la faptul că milioane de oameni folosesc motoarele de căutare pentru a găsi informații relevante.

Motivul pentru care ați scris acest articol?

Pe măsură ce tot mai mulți oameni și-au inventat propriul mit SEO, m-am gândit să menționez câteva greșeli pe care fiecare blogger și webmaster ar trebui să le evite. Acestea sunt câteva sfaturi simple, dar eficiente, pe care le-am învățat de-a lungul timpului și am gândit să le împărtășesc. În orice caz, nu sunteți de acord cu mine sau aveți o părere, dar verificați-le.

 

Faceți 8 greșeli cu strategia dvs. SEO:

Concentrați-vă doar pe motoarele de căutare:

Aceasta este cea mai mare greșeală pe care o văd la oameni și se datorează boom-ului SEO și articolelor pe care oamenii le văd despre cât de mari jucători câștigă bani prin traficul motoarelor de căutare. Știu importanța traficului motoarelor de căutare, dar dacă scrieți doar articole pentru motoarele de căutare, permiteți-mi să vă spun că nu veți mai trăi … de ce? pentru că ți-ai uitat potențialii vizitatori și sunt oameni .. nu motoare de căutare. Teoria mea este că aceștia vă vor face fericiți vizitatorii, iar motorul de căutare va fi întotdeauna fericit pentru dvs.

Experiența utilizatorului nu este o prioritate pentru dvs.

2016 și încă nu știți valoarea unei bune experiențe de utilizare pe site-ul dvs.? Companiile cheltuiesc din ce în ce mai mult pe experiența de utilizare a site-ului web, deoarece cheltuiesc sume uriașe de bani pentru a obține trafic și intenționează să profite la maximum.

Combinarea experienței utilizatorului cu strategia dvs. SEO va aduce beneficii tuturor. Există câteva lucruri pe care le puteți lua în considerare pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului site-ului dvs.

  • Totul începe cu vizionarea vizitatorilor dvs. care interacționează cu site-ul / serviciul / produsul dvs.
  • Implementați un design flexibil, cu o structură bună a site-ului / aspectului.
  • Lucrați pentru a îmbunătăți timpul de încărcare a site-ului web, pentru a optimiza imaginile, CSS și alte fișiere.
  • Conectarea la platformele sociale.
  • Urmăriți și testați ce funcționează pentru dvs.

Mai mult, dacă site-ul dvs. nu are versiuni diferite pentru desktop, mobil, tabletă și alte dispozitive, trebuie să lucrați la el pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și nu doar pentru a îmbunătăți motorul de căutare SERP, ci pentru a transforma mai mulți vizitatori și a le converti. în cititori.

Conținut unic și de calitate:

Așadar, v-ați terminat site-ul cu cercetarea cuvintelor cheie și ați început să scrieți articole unice, fie dvs., fie ca scriitor, dar credeți că este suficient conținutul unic? Ar trebui să credeți că Google analizează calitatea site-ului dvs. pe baza unicității conținutului, dar vă înșelați complet. Google dorește să vă distreze publicul, vizitatorii și oricine are încredere în Google pentru a găsi ceva util pe baza a ceea ce căutați.

Deci, ce anume caută Google pe site-ul dvs.? Conținut unic? naah ..!

Ei spun că conținutul este unic, unii spun că vizitatorii sunt regi, dar dacă nu aveți un conținut bun, cine îl va citi?

Vizitează oamenii doar pentru a vedea un articol unic cu același concept? nu vor să vadă ce este scris în altă parte, dar vor să știe părerea ta, părerea ta, punctul tău de vedere asupra subiectului dat !!! Mai mult, majoritatea site-urilor nu păstrează clasarea sau au dificultăți în clasarea lor, deoarece conținutul lor nu merită să fie clasat pe primul loc, deci chiar dacă ajungeți pe site-ul 1, nu veți rămâne acolo mult timp.

A Google olyan minőségi információkat és tartalmat keres, amelyeket senki nem készített az interneten keresztül. Nem árt információt átvenni más cikkekből (feltétlenül adjanak krediteket nekik), de az a fontos, hogy ilyen minőségi információkat adjon meg, például saját elemzését, saját véleményét, gondolatait, amelyek nem érhetők el az interneten keresztül, bizalom engem a Google szeretni fog, és a webhely rangsorolása hosszú távú lesz.

Ön nagyon mohó a külső hivatkozásokhoz a hatósági webhelyekhez az ur témában.

Emlékszem arra a napra, amikor szakdolgozatot (egyfajta kutatási könyvet) nyújtottam be az egyetemre. Míg a benyújtás előtt utoljára átnéztem, sok referenciát, idézetet és linket láttam, még akkor is, amikor a téma volt a kedvencem, és teljesen egyedi volt.

În acea zi am aflat că, cu cât adăugați mai multe linkuri, citate și linkuri, cu atât conținutul dvs. devine mai autentic, mai puternic și mai acceptabil. Nu poți scrie cu adevărat nimic fără să afli, nici măcar nu poți avea propria ta părere decât dacă vezi ce spun oamenii despre acest subiect. De fapt, așa învață oamenii. Aceleași teorii se aplică clasamentelor motoarelor de căutare. Link către site-uri web relevante și utile din industrie, iar Google vă va recompensa.

Citire sugerată => 5 motive pentru care ar trebui să legați alte persoane către site-ul dvs. Rand Fishkin.

Creați doar BackLinks:

 

Oricare ar fi excesul rău, același lucru este valabil și pentru backlink-uri, știu că ele contează foarte mult în clasamentul motoarelor de căutare .. dar dacă lucrezi prea mult doar pentru a construi backlink-uri și nu faci mai multe, o faci greșit. Ca alternativă, vă sugerez să lucrați la îmbunătățirea strategiei dvs. de marketing, să fiți mai capabili să construiți relații cu publicul dvs., să scrieți conținut care să atragă atenția și oamenilor le place să partajeze și să nu începeți să obțineți backlink-uri automate în cel mai scurt timp.

Partajarea comunității este un mit în clasament.

Dacă totuși nu credeți că partajarea comunității joacă un rol important în SERP, vă înșelați complet. La SearchEngineLand, Dario a discutat despre modul în care reperele sociale îți afectează SEO-ul? . Acest lucru se datorează faptului că Google este acum mai preocupat de ceea ce oamenii cred și susțin cel mai mult, motiv pentru care Google a acordat atât de multă importanță backlink-urilor încât a folosit backlink-uri pentru a afla despre ce vorbesc oamenii, dar tendința pare să se schimbe. Partajarea comunității este un nou factor de clasare pe care Google îl ia în considerare atunci când clasează site-urile.

Diverse studii de caz au arătat, de asemenea, că efectul poate fluctua în funcție de aprecieri, voturi, atenție sau numărul de postări / linkuri prin intermediul rețelelor sociale.

De fapt, cunosc o mulțime de oameni care sunt capabili să claseze site-urile web pe baza cuvintelor cheie ușoare până la medii, doar indicii sociale și deloc backlink-uri.

Nu este suficient să vă conectați:

Multe dintre articolele mele vechi încă se ocupă de mult trafic și pentru că mă conectez din când în când. Este nevoie de multă muncă grea și cercetări aprofundate pentru a scrie o singură calitate, așa că de ce să-ți pierzi efortul? Nu uitați să nu faceți nimic în timpul conexiunii. Erik a publicat un ghid uimitor cu privire la modul de creștere a traficului prin interconectarea care trebuie citit!

Concentrați-vă pe vizitatori, dar nu pe relații! [Mare greșeală SEO]

Știu că un număr mare de vizitatori vin pe site-ul dvs. și există multe modalități de a obține trafic, deoarece astfel puteți câștiga bani online, dar asta este tot? Bine, lasă-mă să explic altfel.

Să presupunem că primiți 10 vizitatori de la motoarele de căutare pe zi, deci primiți 300 de vizitatori de la motoarele de căutare în fiecare lună, nu? dar lasă-mă să-ți spun o altă poveste. Să presupunem că treceți de la generarea de vizitatori la construirea de relații.

Există multe modalități de a converti în mod eficient vizitatorii site-ului dvs., dar să analizăm un alt calcul.

Generează 10 vizitatori pe zi de la motorul de căutare și încearcă să se conecteze cu ei în moduri diferite, deci ce se întâmplă? Obțineți 10 noi cititori fideli. Deci, a făcut din 300 de vizitatori un vizitator fidel. Acum are 600 de vizitatori pe lună, 300 de motoare de căutare și ultimele 300 de luni de vizitatori organici pe care i-a transformat în cititori obișnuiți. Acum, doar înmulțiți-vă în luni și vedeți cum progresează traficul dvs.

Așadar, concentrați-vă pe construirea de relații cu publicul dvs., deoarece   „  Vizitatorii mor și relațiile nu, deci construiți relații, nu vizitatori”.

Concluzie pentru a evita greșelile SEO:

Așa că ați aflat că prezența dvs. de căutare online este foarte importantă pentru afacerea dvs. De asemenea, am încercat să  discut diverse greșeli SEO pe  care majoritatea bloggerilor și webmasterilor le-au văzut. Puteți să le considerați pe toate ca fiind zone care nu merg.

De asemenea, simt că una dintre greșelile pe care oamenii nu le realizează este că se supraestimează adesea și uită de concurență și de noii intrați pe piață. SEMRush  vă poate ajuta în acest sens. Consultați tutorialul și ghidul meu detaliate despre Semrush.

Care sunt gândurile și părerile tale? Ce erori au determinat înclinarea SE? Care greșeală v-a învățat o lecție? Evident, este posibil să aveți o părere diferită de mine și ați dori să scrieți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *