A blog forgalmának növelése a Facebookról (spamelés nélkül)

A blog forgalmának növelése a Facebookról (spamelés nélkül)

Bírság.

Megteheted.

Pontosan elmondom, hogy sokan csinálják.

De ez nem fog menni, ha:

  • Attól félsz, hogy egy videó révén odateszed magad
  • Nem szabad néhány percet néhány sor megírására
  • Nem érdekli az emberek kiszállása

Biztos vagyok benne, hogy az összes fent említett dolog nem a kérdés.

Jobb?

Szóval megosztok veletek néhány blogforgalmi taktikát , amelyek segítenek a látogatókat a Facebookon keresztül vezetni.

A cikkek megosztása hiteles leírásokkal

Úgy érzi, senki sem válaszol, amikor megosztja cikkeit a Facebookon? Ennek oka talán az, hogy egyszerűen beilleszti az URL-t és elküldi. Nehéz olyan embereket vonzani, akik nem látnak semmilyen értéket előre. Ehelyett írhat néhány soros leírást, és segíthet az embereknek megérteni, miről szól ez a cikk. Így könnyebbé válik számukra az átkattintás és az elolvasás.

Nem kell 1000 szó leírást írni a cikkéhez. Valójában 3-4 sor végezné a munkát. Tehát ne gondolkodjon túl a leírás hosszán. Ügyeljen arra, hogy a hosszúságtól függetlenül írja le a pont leírását.

Legutóbbi bejegyzésem a Facebook-on arról, hogy hogyan lehet vállalkozásodat forgalmazni a Facebookon befektetés nélkül, nagy siker volt. Kíváncsi vagy, hogy szeretsz-e olvasni és kommentálni?

Fedje fel a cikk egyik pontját egy videóban

Készíts egy rövid videót a cikk legérdekesebb részéről, és oszd meg a Facebookon . Az történik, hogy az embereket vonzza a videó. Továbbá, ha barátai és követői látnák az arcát a képernyőn, kíváncsiak lennének arra, hogy megtudják, mi történik és mit akar csinálni. Valószínűleg rákattintanak a videódra, amint meglátják.

Most rajtad múlik, mit mondasz a videóban. Ne idegeskedjen a videó vagy a videó tartalma miatt. Minden amire szükséged van, hogy leírd azt a problémát, ami a fejedben volt, amikor elkezdted írni ezt a cikket, és magyarázd el a cikkben szereplő megoldás pontjait. De ne feledje, hogy a rövid videóhoz cselekvésre ösztönzésre van szükség; Győződjön meg arról, hogy az embereket arra utasítja, hogy olvassák el a cikket további lépésekért vagy a részletekért. Hasonlóképpen, ne felejtsd el megemlíteni a cikkedre mutató linket a videó leírásában.

Menjen élőben, és magyarázza el, miért kellene az embereknek megnézni a cikket

Először is, a Facebook mindenre az élő videót helyezi . Ennek oka az, hogy az élő videó azt jelenti, hogy az emberek ragaszkodnak a platformhoz és tartalmat fogyasztanak. Ez több elkötelezettséget, több bevételt és nagyobb figyelmet jelent. Ezért szükséges kihasználni a platform prioritásait.

Hogyan lehet kihasználni az élő videót? Csodálkozhat. Tehát hadd magyarázzam el ezt: miután közzétette a cikket, a következő dolog, amit tehetne, hogy élőben megjelenik a Facebookon, és vonzó címsort ír az élő közvetítéshez, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az emberek hallani akarnak. Tehát nagyjából ugyanazt tegye, mint egy rövid videó feltöltésekor a Facebookra.

Csak adja el a cikket, adva egy kis utalást a tartalomra, különösen arra, hogy milyen változást hozhat az olvasók életében. Ne üljön sokáig, kerülje a szüneteket és egyéb szüneteket – egyszerűen ragaszkodjon az üzlethez. Az embereknek nem tetszik, ha elkezd valamit, és tovább késlelteti; nem csak az élő videót hagyják el, hanem a következő élő közvetítéskor kerülik az élő nézést is.

Keresse meg a cikk témájával és közreműködésével kapcsolatos vitákat

A bloggerek és a digitális marketing szakértői által a Facebookon a keresési részben található egyik legkevésbé kihasznált eszköz. Alig találna olyan embert, aki javasolná a Facebook keresési funkciójának használatát a fülkével kapcsolatos megbeszélések megkeresésére.

Kezdje azzal a problémával, amelyet a cikk megoldani fog . A témákhoz való hozzájárulás alatt azt értem, hogy csatlakozhat a keresés eredményeként felmerülő vitákhoz. Próbáljon segíteni az embereken, és ne nagyon koncentráljon a link megosztására; csak ossza meg a linket a profilján. Ha mások csoportjait és profiljait spameled, és minden elvárás nélkül segítesz nekik, akkor biztosan megnézik a profilodat, és így megtalálják ott a cikkedet.

Néha szükségessé válik a link megosztása, ellenkező esetben nehéz megmagyarázni, mit akar közvetíteni, majd folytassa és ossza meg a linket. Győződjön meg arról, hogy nem úgy hangzik, mintha itt lenne, hogy spam-et küldjön a csoportnak, oldalnak vagy profilnak.

Ossza meg a cikket és címkézze meg ismerőseit (engedélyükkel)

A Facebook-on történő címkézést a Facebook-felhasználók gyakran bosszantónak tartják . Engedélyt azonban kérhet barátaitól, követőitől és rokonaitól. Ha egyetértenek, akkor egyszerűen hozzon létre egy listát azokról a személyekről, akik beleegyeztek a címkézésbe a jövőben megosztott tartalmakban.

A következő dolog, amit érdemes megtennie: válassza ki a listát, hogy megossza cikkét, vagy csak megcímkézze őket a nyilvános bejegyzésben. Értesíteném őket, hogy nézzék meg a posztot. Ez lehetővé tenné, hogy némi extra forgalmat irányítson a blogjára. Az emberek azt a hibát követik el, hogy nem kérnek engedélyt, ami azt eredményezi, hogy barátságtalanok lesznek, vagy nem követik őket a Facebookon. Ha engedélyt kér, az egyszerűen kiemelkedik a tömegből, és a barátok és a követők örülnek ennek.

Vonatkozó cikkek

  • Hogyan lehet Facebook-csoportot létrehozni?
  • Facebook-hirdetések és Google Ads
  • Hogyan lehet márkát indítani a Facebook oldallal?

Te jössz

Ötféle módszert osztottam meg, hogy minél több forgalmat szerezzek a blogodra anélkül, hogy mások csoportjait és profiljait spamelném a Facebookon.

Mindannyian láthattunk olyan embereket, akik olyan cikkeket osztottak meg a Facebookon, amelyek két lájkot kapnak – egyesek még egyetlen lájkot sem kapnak.

A lájkok száma nem számít, de az a fontos, hogy az emberek nem figyelnek a tartalmuk megtekintése ellenére.

Megpróbáltam megoldani ezt a problémát az Ön számára.

Miután elkezdte használni az általam megosztott stratégiákat , növekedni fog a Facebook-on a lájkolások, a megjegyzések és a megosztás.

Itt a sor, hogy kérdést tegyen fel a Facebook elkötelezettségével vagy bármi mással kapcsolatban ezzel a platformmal kapcsolatban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *