A bloggereknek csak az alacsony versenyű kulcsszavakra kell koncentrálniuk?

A bloggereknek csak az alacsony versenyű kulcsszavakra kell koncentrálniuk?

Az új bloggerek többsége általában sokat összpontosít arra, hogy megtalálja az alacsony versenyű kulcsszavakat a blogolásban , és úgy gondolják, hogy ez az egyetlen kulcs a sikerhez a blogolásban . Biztos, hogy alacsony versenyszámú kulcsszóra van szükség ahhoz, hogy lendületet kapjon a SEO-ban, de ez nem garantál sok sikert.

A SEO szakértői és tapasztalt bloggerek folyamatosan hirdetik az alacsony versenyű kulcsszavakat a kezdőknek, és sztereotípiává vált, hogy az alacsony versenyű kulcsszavak megtalálása az egyetlen kiút. Ez azonban olyan, mintha kiraknánk a puzzle első darabját, és remélnénk, hogy az elkészíti a puzzle-t.

Nem vitatom az alacsony versenyű kulcsszavak fontosságát; sokat számítanak webhelye SEO növekedésében . Igaz, hogy a SEO szakértői és a digitális piac szakemberei szemmel tartják a forgalomszerzés kulcsszavait és leadeket generálnak. Az a véleményem, hogy vannak más tényezők is, amelyek számítanak a SEO kampány sikerének.

Tanulni készül:

  • Miért nem csak az alacsony versenyű kulcsszó számít?
  • Melyek további kulcsfontosságú tényezők, amelyek fontossá teszik egy kulcsszót?
  • Eszközök, amelyek segítenek megtalálni ezeket a kulcsszavakat

Tehát minden további nélkül merüljünk bele mélyen e cikk krémjébe.

A kulcsszavakra összpontosítva négy alapvető dolgot kell megértenie:

Jobb kulcsszavak

Előfordulhat, hogy a választott kulcsszó nem tesz jót, ha nem ez a megfelelő kulcsszó. Gondolhatja, mi a megfelelő kulcsszó? Nincs tökéletes válasz erre a kérdésre, de ha egy kulcsszóra összpontosít, és ez elég jól működik, akkor ez lenne a megfelelő kulcsszó az Ön számára.

A „helyes kulcsszó” oka az, hogy a kulcsszó gyenge versenye nem változik, ha a kulcsszóra néhány tucat havi keresés folyik, jelentős közönség nélkül. A megfelelő kulcsszavak azok a kulcsszavak, amelyek relevánsak az iparág szempontjából, és a havi alacsony keresések ellenére is eredményt hoznak.

A SEMRush eszköz valójában áldás számomra, amikor alacsony versenyű kulcsszavakat találok.

Az alacsony verseny mítosza rengeteg új marketingszakértőt csal ki, mert szerintük az alacsony versenyképességű kulcsszó az egyetlen követendő kritérium. Így figyelmen kívül hagyják a keresések teljes számát, a konverzióelemzést, és vezetik az alacsony versenyű kulcsszavak minőségét, és az idejüket vesztegetik az adott kulcsszavakra. Ezért inkább a megfelelő kulcsszavakat részesítse előnyben, amelyek nemcsak alacsonyak a versenyben, hanem ésszerű mennyiségű minőségi keresést végeznek minden hónapban.

Az organikus forgalom ROI-ja

Látott olyan webhelyeket, amelyek rendszeres forgalmat bonyolítanak le a keresőmotoroktól, de nincsenek stabil bevételi stratégiájuk? Továbbra sem sikerül olyan terméket, szolgáltatást vagy ajánlatot létrehozniuk, amely hozzájárulhat a befektetésük megtérüléséhez.

Az organikus forgalom nem ingyenes forgalmi forrás. Nagyjából ingyenesnek tűnik, mert nem költünk közvetlen pénzt az organikus forgalom megszerzésére. A lényeg az, hogy az organikus forgalom sok munkát igényel, amely egy webhelyet képes szerves forgalom megszerzésére. Például van egy webtárhely-díj, karbantartási díj, tartalmi költség, közösségi média-kezelési díj és online hirdetési menedzsment-díj. Tehát akkor kell fizetnie az árat, amikor organikus forgalmat próbál elérni, vagy már szerves forgalmat szerez a keresőmotorokból.

Ha a webhelytulajdonos nem áll elő bevételszerzési tervvel, akkor a tulajdonos nem kap megtérülést az organikus forgalomtól. Próbáljon megtanulni a kulcsszavak kiválasztására, hogy jobb legyen az organikus forgalom megtérülése.

Maradás a fülkében

Az alacsony versenyű kulcsszóra való összpontosítás gyakran olyan kulcsszavak célzásához vezet, amelyek kiszorítják a résből. Például, ha talál egy olyan kulcsszót, amelynek versenyképessége alacsony, és lehetősége van arra, hogy uralja a SERP-t, de ez nem kapcsolódik közvetlenül a réshez. Így végül megcélozza és rangsorolja az adott kulcsszót.

A lényeg az, hogy függetlenül attól, hogy mekkora forgalmat érhet el az ilyen típusú rangsor alapján, ha nem ez a megfelelő kulcsszó célozni, az nem fogja a látogatóit ügyfelekké alakítani. Ennek oka a relevancia hiánya; azt a közönséget, akit más kulcsszó szerinti célzás révén ér el, nem fogja érdekelni a réstartalma vagy egy kapcsolt termék. Hasonló, mint a macskatulajdonosoknak ajánlani a kutyaeledelt egy macskákkal kapcsolatos blogon keresztül.

Legjobb tipp a blogoláshoz : A legjobb esély arra, hogy pénzt keressen a kulcsszavak szerinti célzással, azzal jár, hogy tartózkodik a fülkében, és olyan kulcsszavakat választ, amelyek a blogolási résbe esnek .

Nyereséges ajánlat

Előfordul, hogy egy nagyszerű kulcsszóba botlik, amelyben minden megtalálható, amit keres. Például alacsony a verseny, a havi keresések száma jó, és relevanciája van a fülke számára, de a kulcsszóhoz nem kapcsolódik nyereséges ajánlat. Ez azt jelenti, hogy nehéz eladni vagy felajánlani valami jövedelmezőt ezen a kulcsszóval.

A végső cél nem a közönség megcélzása és a forgalom megszerzése, hanem az, hogy a látogatókat potenciális ügyfelekké vagy fizető ügyfelekké alakítsa. Ha olyan terméket kínál, amely letöltésként vagy vásárláskor egy-két centet kap, akkor az nem fog nagy változást elérni. Hasonlóképpen, ha egy alternatív ajánlat, legyen az letöltés vagy vásárlás, tranzakciónként 5-10 dollárt eredményezhet, akkor sokkal jobb, mint az első.

Tehát elemeznie kell a kínálatot is. Ha nem tudja kitalálni a nyereséges ajánlatot a kiválasztott kulcsszavakkal, érdemes tovább keresnie a kulcsszavakat, és olyan alternatívákat találnia, amelyekhez nagyszerű ajánlatok kapcsolódnak.

A SEMRush segítségével megtalálhatja az alacsony versenyű kulcsszavakat.

A SEMRush áldás lehet, ha alacsony versenyű kulcsszavakat talál a webhelyéhez, ha helyesen használják.

A SEMRush rendelkezik egy Kulcsszóvarázs eszközzel, ahol beír egy kifejezést a keresési kifejezések kezdeti listájából, és rákattint a Keresés gombra . Most az a kérdés, hogy hol találja meg azokat a kulcsszavakat, ahol kezdetben rangsorol? A válasz egyszerűen a Google Webmester eszközben rejlik.

Mi az elvihető?

Az elvitel az, hogy a kulcsszavak fontosak, ezért írok egy másik cikket erről a témáról. Gyakran talál olyan szakembereket, akik írják a kulcsszavak kutatását, de senki sem beszél a „helyes kulcsszavakról”, ezért úgy gondoltam, hogy ezt a felelősséget vállalnom kell, és elmondanom az embereknek.

Lehet, hogy ez nem a legvonzóbb blogbejegyzés, amelyet a blogomon láthatna, de SEO szempontból rendkívül fontos annak megértése, hogy minden alacsony verseny nem a célzásra irányul.

Egyetért-e tézisemmel a megfelelő kulcsszavakról az alacsony versenyű kulcsszavakról?

Mondja meg nekem a megjegyzések területén.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *