A blogírás megtérülése: Miért több, mint a pénzkeresés

A blogírás megtérülése: Miért több, mint a pénzkeresés

Gondolt már arra, hogy blogoljon anélkül, hogy annak online pénzkereseti aspektusa lenne?

A legtöbb blogger , aki kezdődhet a blogolás kívánnak pénzt a blogolást , vagy akik szeretnének bejutni a blogolás szeretnénk, hogy pénzt blogolást . Tehát nem nehéz azt mondani, hogy a blogolás nagyon kötődik az online pénzkereséshez . A blogolással nincs probléma a pénzkeresettel. A probléma azonban akkor jelentkezik, amikor az emberek csak a pénzt kereső részt nézik, a többit pedig elfelejtik.

Ne felejtsük el, hogy a blogolás sikere abból adódik, hogy szeretjük a blogolás részét, nem pedig a pénzt. A pénz a blogolás mellékterméke. Minden sikeres blogot vezető blogger kíváncsiságból, szórakozásból és szenvedélyből indult.

Tehát ennek a blogbejegyzésnek az a gondolata, hogy a pénzszerzésen kívül számos oka van a blogolásnak. Lehet, hogy korábban nem gondolt ezekre a dolgokra. Tehát hadd használjam meg az alkalmat, hogy rávilágítsak a különféle dolgokra, amelyeket blogolás közben elérhet.

Bizonyos esetekben a bloggerek csak azért keresnek pénzt, mert okuk volt a blogra, és ez nagyon jól sikerült nekik. Tehát nem lehet lebecsülni a ROI-t író blogot. A szándék a blogolás néhány előnyének megosztása, amelyek elősegíthetik a növekedést, vagy lehetőséget teremthetnek a vállalkozás építésére a blogolás köré.

Íme néhány előnye a blogolásnak, amelyet a legtöbb blogger nem vesz figyelembe:

Márkaépítés

A blogolás hatalmas lehetőséget kínál egy márka építésére. Amikor blogot indít, tartalmat tesz közzé, cikkeket rangsorol a Google-ben, és a közösségi médiában követi magát, márkaként jelenik meg. Az idő múlásával az emberek elkezdenek felismerni a blogodból, vagy társítani kezdik a blogodat. Ez azt mutatja, hogy a blogod márkává válik.

Rajongónak kell lenned néhány olyan blogért, amelyet feliratkoztál, vagy nyomon követed a közösségi médiában. Amellett, hogy kedveled a tartalmukat, meg kell csodálnod stratégiáikat, kampányaikat és márkájukat is. Ennek oka az, hogy a blogok mögött álló márkák inspirálják Önt.

Tehát amikor bármilyen résen létrehoz egy blogot, ami azt jelenti, hogy növekszik a forgalma, bejönnek a közösségi média követői, és ezzel pénzt keres, akkor ez azt mutatja, hogy márkaépítés felé tart. . Amikor az emberek elkezdik megemlíteni a blogodat a tartalmukban, vagy beszélnek róla a közösségi médiában, akkor tartsd hatalmas lépésnek a márkaépítés felé.

Olvassa el: Hogyan építse fel személyes márkáját az interneten

Marketing magad

A saját marketing azt jelenti, hogy eladhat valamit, amit gyárt vagy kínál. A blog üzemeltetésének az egyik oldala, hogy lehetővé teszi termékeinek és szolgáltatásainak marketingjét. Ez nem csak lehetővé teszi, hogy megemlítse termékeit a tartalomban, hanem minden lehetőséget felhasználhat arra, hogy önmagát piacra dobja. Például küldhet egy hírlevelet, amely tájékoztatja az előfizetőket a szolgáltatásáról vagy a termékéről, feliratokat helyezhet el a blogján, felállíthat egy felugró ablakot és létrehozhat egy béreljen oldalt, hogy felhívja a figyelmet.

A bloggerek többsége a Google Adsense-re vagy az affiliate marketingre koncentrál, és soha nem fordít különösebb figyelmet a marketingre. Ha Ön tapasztalt szakember és egyben blogger is, akkor e-könyveket, tanácsadást, webes szemináriumokat vagy tanfolyamokat adhat el a blogján keresztül. Saját SEO képzés egyik termékek AliRaza.co.

Közösségi fejlesztés

A blogolás egyik előnye, hogy esélyt kap a közösség építésére. Ha tapasztalatlan blogger vagy, azonnal elgondolkodnál a közösség bevételszerzésén, ami helytelen. Nem kell közösséget építeni a blogja körül, hogy pénzt keressen belőle. Ugyanakkor évente egyszer vagy kétszer forgalmazhatná a termékét vagy szolgáltatását a közösségében, de a hangsúlyt arra kell fordítani, hogy értéket teremtsen, segítsen másoknak és összegyűjtse az azonos csoportba tartozó gondolkodású embereket.

Használhat Facebook-csoportokat, LinkedIn-csoportokat, Twitter-hashtageket vagy e-mail-listákat közösség létrehozásához a blogja körül. Elkezdtem egy Facebook csoportot , ezen elvek alapján a közösségépítés. Facebook-csoportomon keresztül megpróbálok segíteni az embereknek a digitális marketingben, a blogolásban és az online pénzkeresésben. Még azt is láthatja, hogy nem adok el semmit a csoportomon, mert több, mint pénz, szeretnék létrehozni egy közösségi platformot mindenki számára.

Kimenő összekapcsolás

Előfordulhat, hogy nincs tisztában a kimenő linkeléssel, ha éppen blogolni kezd. Ha tudsz a visszahivatkozásokról, akkor ezt könnyen megszereznéd. A kimenő link a link egyik formája, amikor másra hivatkozik a blogján, vagy tegyük fel, hogy másnak ad visszaoldalt.

A tartalomhoz kapcsolódó kimenő link beszúrásának hátterében az áll, hogy elkezd értéket adni olvasóinak. Számos módja van annak, amit ebben a részben elolvas.

Először is, amikor valaki más cikkére, webhelyére vagy online eszközére mutat linket, megmutatja olvasóinak, hogy ez a link hasznos az Ön számára, vagy releváns a témához. Sok olvasó hasznosnak találja, ha több referenciát lát ugyanazon témában.

Másodszor, a keresőmotorok alaposan megvizsgálják a kimenő linkeket. Ha csak azért építenek, hogy egy visszalinket adjanak, és nincs összefüggés mind a webhelyekkel, mind az oldalakkal, akkor ez visszafordulhat a SEO szempontjából. De ha van valamilyen kapcsolata, és az emberek rákattintanak, és időigényesek az adott oldalon, akkor a keresőmotorok hasznosnak találják ezt a kimenő linket .

Harmadszor, amikor egy webhelyre vagy cikkre hivatkozik, a webhely tulajdonosa vagy a cikk szerzője CMS-en vagy webhely-elemző eszközén keresztül értesítést kap arról, hogy valaki linkelt a tartalmára. Sok blogger megkeresi a webhelyeket és a blogtulajdonosok, és elmondják nekik, hogy linkeltek rájuk. És ekkor kezdődik a kapcsolat a bloggerek között. Soha nem lehet tudni, ki épít kapcsolatot a kimenő linkelés révén.

Hogyan lehet javítani SEO technikáját

Csiszolt írás

Ha továbbra is blogtartalmat ír, kétségtelen, hogy jó lesz-e a tartalomírásban. Kezdené észrevenni, hogy blogírása egyre csiszolódik. Ennek oka az, hogy amikor tartalmat tesz közzé, mások tartalmát is elolvassa, hogy megossza a közösségi médiában, és kapcsolatokat építsen ki más bloggerekkel. Így tesszük ki mások tartalmát. Lehetőséget ad arra, hogy elolvassa a blogoszféra legkiválóbb blogíróinak tartalmát.

Jó ötlet lehet a minőségi tartalom megírásának különböző módjai . Tehát amikor az írásod csiszolódik, ennek csak előnyei vannak. Az egyik előnye, hogy szabadúszó íróként eladhatja írási szolgáltatását. Mindez történhet a blogodon keresztül. Tehát ne becsülje alá a blogolás erejét.


Részed és következtetésed

Megosztottam a blogolás öt előnyét, hogy elmagyarázzam, hogy a blogolás nem csak a pénzkereset. Blogolással emelheti vállalkozását, fejlesztheti márkáját és bővítheti célközönségét. Ezzel lezárult a ROI megírásának gondolata, és bebizonyosodik, hogy a blogírás révén biztosan javíthatja a blog megírásának megtérülését .

Mit szeretne még tanácsot adni valakinek, aki tudni akar a ROI blogolásáról?  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *