A legjobb olcsó WordPress-hosting cégek – 7 legjobb lehetőség (2021)

A legjobb olcsó WordPress-hosting cégek – 7 legjobb lehetőség (2021)

A WordPress az egyik legelterjedtebb CMS az online iparban, a felmérés jelentése szerint az internet 29% -át a WordPress hajtja. Mielőtt a részletekbe bocsátkoznánk, hadd magyarázzak el egy kicsit a legjobb olcsó WordPress webtárhelyről , hogy elkerüljük a zavart.

Olcsó WordPress Web Hosting 2021

Mi az a webtárhely?

A wikipédia szerint: „A  webtárhely-szolgáltatás  egyfajta  internetes tárhelyszolgáltatás,  amely lehetővé teszi az egyének és szervezetek számára, hogy weboldalukat a világhálón keresztül hozzáférhetővé  tegyék  .”

Alapvetően, ha egy weboldalt  online szeretne üzemeltetni , akkor szüksége lesz egy domainre és tárhelyre , így mások is láthatják és ellenőrizhetik.

A WordPress.org   ajánlólapot számos dicséret tölti ki olyan webes fejlesztőktől, mint Mitch Canter és Tomi Toikka, akik a szoftvert használva könnyen szép oldalakat hozhatnak létre ügyfeleik számára, és olyan bloggerek, mint Sara Rosso, akik továbbítják üzeneteiket a platformon – HostingAdvice

Hogyan juthat el a WordPress tárhelyhez?

A WordPress Hosting nem sokban különbözik a szokásos tárhelytől, az egyetlen fő különbség az, hogy kissé jobban optimalizálták a WordPress CMS-hez, jobb funkcionalitást kínálnak, jobb betöltési idővel és továbbfejlesztett eszközökkel, amelyekre a WordPress műveletek során szükség lehet. Még a WordPress webhelyeket is üzemeltetheti a szokásos tárhelyen, de mindig ajánlott beszerezni hozzá a legjobb, olcsó WordPress hosting szolgáltatást.


A legjobb olcsó WordPress webtárhely-szolgáltatás kiválasztása: Gyors útmutató

Tehát nem tudhatja, mennyire fontos a web hosting szolgáltatás a blog vagy a weboldal sikere szempontjából, ha nem profi blogger vagy, és akkor tudod, hogy megéri.

Nem akarok kiemelni egy bizonyos típusú közönséget, és csak velük kommunikálni.

Szeretnék beszélni minden olyan emberrel, aki online vagy online csatlakozást tervez.

Ez azt jelenti, hogy bárki, aki már blogolni vagy elkezdeni kezdi, vagy ha online szeretné eljutni a vállalkozásához, vagy online jelenlétet szeretne, mindezt személyesen szeretném közölni veletek! 🙂

A webtárhely általában olyan szolgáltatás, amely a blogunk online tárolásához szükséges. Különböző szintű webtárhelyek léteznek, és a blog vagy webhely méretétől, forgalmának nagyságától és erőforrás-felhasználásától függ annak meghatározása, hogy szüksége van-e egy bizonyos típusú webtárhelyre. Például mindig egy megosztott tárhely-fiókkal kezdődik , majd jön a VPS , majd később átugorhatunk a dedikált szerverekre .

Négyféle WordPress webhosting

 • Megosztott webtárhely
 • Viszonteladói webtárhely
 • VPS tárhely
 • Dedikált szerverek

A lényeg nem az, hogy megosztott tárhelyet vagy VPS-t vagy dedikált szervert kell-e választania. Tulajdonképpen meg kell értened, MIRE VAN SZÜKSÉGED és MIÉRT SZÜKSÉGES.

Megosztott tárhely:

Mivel a per Whatls.com ,: „ megosztott tárhely  van Web  hosting  , ahol a szolgáltató lapokat szolgál több weboldalak, amelyek mindegyike saját internetes tartománynevet, egyetlen webszerver. A legtöbb web  hosting  cég  megosztott tárhelyet biztosít . ”

Viszonteladói webtárhely:

Wikipedia  kimondja, hogy: „ viszonteladói tárhely  egyfajta web  hosting  , ahol a számla tulajdonosa képes-e az ő kiosztott merevlemez és sávszélességet fogadó honlapok harmadik fél nevében. A  viszonteladó  nagykereskedelemben vásárolja meg a fogadó szolgáltatásait, majd értékesíti azokat az ügyfeleknek, esetleg nyereség érdekében. ” 

VPS tárhely

A wikipédia szerint: „A virtuális magánszerver ( VPS ) egy virtuális gép, amelyet egy internetes tárhelyszolgáltatás  szolgáltatásként értékesít. A  VPS  futtatja az operációs rendszer (OS) saját példányát, és az ügyfelek szuperfelhasználói szintű hozzáféréssel rendelkezhetnek az operációs rendszer példányához, így szinte minden szoftvert telepíthetnek, amely ezen az operációs rendszeren fut. ” 

Dedikált szervertárolás:

Mivel a per Interoute : „ Dedikált  egy  tárhely  konfiguráció, amelyben a  szerver  szentelt egyetlen szervezet vagy egyetlen célra, például egy weboldal. Ez ellentétben van a megosztott  tárhely , ahol a  szerver  működik, mint egy  gazda  , hogy több ügyfél.” 

Most már tudjuk, hogy a webtárhely-vásárlás üzleti tranzakció, amelyet minden blogger, üzletember vagy márka valamikor elvégez. A különbség az, hogy mindannyian különböző időpontokban csináljuk, de ez nem változtatja meg a webtárhely-fiók vásárlásának módját. Nincs más gondolat a webtárhely-szolgáltatás fontosságáról, minél jobb minőség, annál nagyobb hozzáadott értéket jelent a digitális marketing számára.


A legjobb olcsó WordPress webtárhely-társaságok értékelése 2021-ben

Rengeteg kutatás után az ökonómikus wordpress hosting cégekről arra a következtetésre kell jutnunk, hogy az alábbiakban a piac egyik leginkább ajánlott és leginkább eladott webhosting cége szerepel.

 


Inmotion Hosting – A legjobb olcsó SSD WordPress webtárhely

 • Cég neve: Inmotion
 • Alapító: 2001
 • Freebie: 250 dollár az ingyenes hirdetési kreditekért, bármilyen tárhelycsomaggal
 • INGYENES SSD-tárhely
 • Korlátlan lemezterület és sávszélesség
 • Ingyenes domain
 • 90 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Tárhely-terv összehasonlítása

Ide kattintva vásárolhat az Inmotion Hosting webhelyen .


Bluehost – A legnépszerűbb olcsó megosztott WordPress webtárhely

A Bluehost az egyik legrégebbi és legnépszerűbb tárhelyszolgáltatás, amely 1996-ban indult. A Bluehost Hosting meglehetősen híres üzletemberek és bloggerek körében. Valójában a Bluehost wordpress tárhelyet széles körben használják szabadúszók, bloggerek és digitális marketingszakemberek.

 • Az egyik nagyszerű dolog bennük az, hogy hivatalosan jóváhagyja őket a WordPress.
 • Hatalmas népszerűsége miatt jelenleg bloggerek ezrei használják.
 • Jellemzők
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Ingyenes domain név
 • 24/7 támogatás
 • Hivatalosan a WordPress.org ajánlja – 2005 óta
 • 1996 óta világszerte 2 millió helyszínen szolgál

Tárhely-terv összehasonlítása

 

Kattintson ide  a Bluehost WordPress tárhely vásárlásához.

Tipp: Fontolja meg a szokásos tárhely-terveiket is.

Frissítés: Hozzáadtam egy teljes Bluehost 2021 áttekintést is, amelyet megtekinthet, ha többet szeretne megtudni a Bluehostról.


Siteground – A legjobb „ár-érték arányú” WordPress-tárhely

 

 • Több mint 250 000 webhelyet üzemeltetnek világszerte.
 • A WordPress által ajánlott és endrosedált
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 

Exkluzív WordPress tárhely-tervek

 

Nézze meg a Site Ground Web Hosting részletes áttekintését .


WPENGINE – A legjobb olcsó WordPress-tárhely különböző bloggerek által

 

 • 2010-ben alapították, székhelye Austin, TX
 • Kizárólag WordPress-alapú weboldalakra épített vállalat.
 • Kizárólag a nap 24 órájában rendelkezésre állnak.
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Egy dolog, ami tetszik a WPEngine-ben, az az, hogy azt állítják, hogy alkalmazottaik több mint 55% -a nő, ezért jó, hogy tesznek valamit a nők felhatalmazása érdekében.

Küldetésük:  Arra törekszünk, hogy ügyfeleinket online győzelemre ösztönözzük 

A WPEngine Hosting Plans összehasonlítása

 

 

Kattintson ide a WPEngine tárhely vásárlásához.


Godaddy webtárhely

 

Noha a Godaddy elsősorban a domain üzletéről ismeretes, és az egyik legmegbízhatóbb domain szolgáltatónak számít, de a vállalat web hosting szolgáltatásokat is értékesíteni kezdett ügyfeleinek.

A Godaddy főbb jellemzői:

 • Ingyenes SSL tanúsítványok
 • Nagykereskedelmi ajánlatok és kedvezmények [6/12/24/36 hónap]
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • Több hely a webhely tárolásához
 • 99,9% -os üzemidő biztonsági mentéssel és figyeléssel.

A2Hosting

 

Az A2 Hosting egy másik nagyon népszerű tárhelyszolgáltató, kiváló tapasztalattal és hatalmas ügyfélkörrel. Különféle tárolási lehetőségekkel rendelkeznek, beleértve a megosztott, a VPS, a viszonteladói és a dedikált szolgáltatásokat. Felhőalapú tárhelyet is kínálnak, támogatják a különféle operációs rendszereket és a központokat.


NameCheap

 

Egy másik, a domain-üzletben népszerű társaság ugrott be a tárhelybe. A Namecheap széles körben ismert arról is, hogy domain-nyilvántartó. Különböző tervei vannak a wordpress webhelyekre. A cPanel & Softaculous szoftverrel érkezik, amely néhány másodperc alatt segít a különféle alkalmazások, például a WordPress, a Mail telepítésében.

Főbb jellemzők

 • Nagy compay
 • Szakmai támogató csoport
 • A pénz értéke
 • Ingyenes SSL tanúsítványok
 • Ingyenes domain nagyobb tervekkel. [12/24/36 hónap]
 • Ingyenes és prémium DNS támogatás
 • Pénzvisszafizetési garancia

 

 


 

Miután rájöttünk, hogy milyen webtárhelyre van szükségünk, ellenőriznünk kell, milyen elemeket és tényezőket kell figyelembe venni a webtárhely-szolgáltatás kiválasztásakor. Tehát ennek a jelenségnek a tanulmányozásához egy kicsit elmélyülnünk kell, hogy megtudjuk, mitől dönt a webes tárhelyszolgáltatás választása a blog sikere szempontjából. Meg fogja találni azokat az alapvető elemeket, amelyek mindig befolyásolják a bármilyen webtárhely megvásárlásával kapcsolatos döntést, függetlenül attól, hogy blogot indít, vagy pedig vállalata webhelyét tárolja.

Tehát most,

Szeretne webtárhely-fiókot vásárolni a wordpress webhelyéhez?

Nem vagy elégedett a jelenlegi WordPress-webszolgáltatóval?

Szeretné tudni, mi teszi a legjobb WordPress web hosting szolgáltatást  még jobbá?

Nos, itt fedeztük önöket. Arra készül, hogy megértse a webtárhely néhány lényegét. Sőt, felfedezheti azokat a legfontosabb elemeket, amelyek jobbá teszik a webtárhely-szolgáltatást. Minden további esedékesség nélkül menjünk bele közvetlenül.

A legjobb olcsó WordPress webtárhely-szolgáltatás kiválasztásának elemei

Vessen egy pillantást az olcsó wordpress webtárhely-szolgáltatás kiválasztásának bizonyos fontos elemeire :

 

Az ár megfizethetősége

Az ár mindig fontos a vásárló számára, aki hajlandó megvásárolni. Természetesen egy jó minőségű terméknek nincs alacsony ára, mégis meg kell találnunk valamit, amit érdemes használni. Tehát a megfizethető ár megtalálása ésszerű választásnak tűnik. Az ár megfizethetősége csak akkor mérhető, ha ismeri a hasonló termék piaci árát. Arra a pontra jut, hogy fontolóra kell vennie egy rövid felmérést az árképzéssel kapcsolatban, amely az Ön javára válhat, mert pontosan tudná, mit fizet, és miért érdemes kifizetni ezt a pénzt.

Például, ha két web hosting cég versenytárs, és egy kis kutatást folytat, és beszél néhány barátjával, akik igénybe veszik ezt a szolgáltatást, és rájönnek, hogy a minőségük közel azonos, de az első havonta 12 dollárt, a másik pedig 5 dollárt számít fel havonta, ami egyértelműen óriási különbség. Tehát egy kis kutatást érdemes figyelembe venni a vásárlás előtt.

Csomag elemek

Ez valami fontos. A csomag elemei a webtárhely-fiók jogosultságaira utalnak. Nem minden web hosting cég nyújt hasonló mennyiségű kiváltságot a felhasználók számára. Tehát, mielőtt megvásárolná a webtárhely-szolgáltatást, és egy évig tetemes összeget fizetne, győződjön meg róla, hogy pontosan tudja, mit kap. Például néhány webtárhely-szolgáltatás korlátlan e-mail címet, ftp-fiókot és adatbázist ad meg, vagyis annyit hozhat létre, amennyit csak akar. Ennek megvitatásának célja, hogy tudnia kell, mit kap a csomag.

Például egy addon domain szolgáltatás hatalmas plusz a megosztott webtárhelyen, mi van akkor, ha egy web hosting szolgáltatás egyetlen addon domaint ad, míg egy másik web hosting szolgáltatás 5 addon domain szolgáltatást nyújt, és mindkettő pontosan ugyanazt az árat kéri. Világos, hogy a web hosting 5 addon domain opcióval a jobb. (Az addon domain szolgáltatás lehetővé teszi további domainek hozzáadását egy meglévő webtárhely-fiókhoz további webhelyek fogadásához). A csomag elemei meghatározzák, hogy megéri-e az összeget, amelyet a szolgáltatásért fizetünk.

Sávszélesség és tér

A sávszélességnek és a térnek van jelentősége a webtárhely-vásárlásban. Nyilvánvaló, hogy soha senki sem vásárolna web hosting fiókot anélkül, hogy tudna a sávszélességről és a térről. A tér az a kvóta, amelyet a webszerveren lévő webtárhely-fiókunkba kapunk, míg a sávszélesség az a szervererőforrás, amelyet webhelyeink a hónap során felhasználnak. A megosztott tárhely-számlákon havonta egy bizonyos kvótát osztanak ki a webhelyek számára.

Webkiszolgáló kapacitása

Ez az elem egy másik technikai, mégis fontos tudnivaló minden webtárhely-felhasználó vagy blogkezdő számára . Ez azt jelenti, hogy minden webkiszolgálónak (vagy webszerver-kategóriának) különböző technológiája és teljesítménye van a forgalomterhelés kezelésére, és ez teljesen függ a webszerver hardverétől és szoftverétől. Például az SSD technológia egy korszerű webkiszolgáló-tároló, amely zökkenőmentes és gyors adatelérést biztosít a webhely látogatóinak, és befolyásolja az általános webtárhely-minőséget. A webszervereknek számos technikai aspektusa van, és a felhasználó sok különbséget észlel az előfizetés időszakában.

Vevőszolgálat

Ez valami nagyon fontos a webtárhely-társaság sikere szempontjából. Mert egyetlen web hosting vállalkozás sem működik az ügyfél interakciója és a támogatási rendszer nélkül. De ha egy webtárhely-szolgáltatás nem biztosítja a kellő ügyféltámogatást az ügyfeleknek; nem csak a hitelességét rontja, hanem hosszú távon elveszíti a meglévő ügyfeleket is.

A webtárhely-társaságok az ügyfélszolgálat különféle formáit használják csak annak biztosítására, hogy üzenetet küldjenek a leendő és a meglévő ügyfeleknek, hogy lábujjukon vannak, hogy segítsenek nekik minden vastag és vékony ügyben.

Például vannak különböző ügyfélszolgálati médiumok, például élő csevegés, e-mailes támogatás és telefonos támogatás.

Ez itt még nem ér véget, sőt, a piaci verseny sokkal többet igényel, mint csupán számos támogatási rendszer megléte. Manapság a web hosting cégek igyekeznek a lehető leghamarabb válaszolni az e-mailekre, igyekeznek minél jobban befogadni az élő chat támogatást, telefonon is nyújtanak segítséget, végül pedig teljes körű tudásbázist hoznak létre a hogy megválaszolják a webtárhely-társaságokkal kapcsolatos gyakran ismételt kérdéseket.

Pénzvisszafizetési garancia

Az SSD webhostingot használja, vagy a Regulart?

Ingyenes weboldal-migráció


5 dolog, amit ellenőrizni kell, mielőtt gyors WordPress webtárhely-fiókot vásárolna

Íme a nagyon ajánlott öt dolog, amelyet ellenőrizni kell a webtárhely-fiók vásárlása előtt:

Nézd meg a Vélemények oldalt

Időnként találkozunk web hosting cégekkel, de soha nem tudjuk, melyiket lehet a legjobban használni. Nagyon sokan keresik a véleményeket. Szájról szájra hírnevet kérnek. Sok keresés az online véleményeken. Azok a felhasználók, akik ezeket a web hosting szolgáltatásokat használták, alapvető szerepet játszanak az új ügyfelek döntéshozatalában.

A bloggerek, az online marketingszakemberek és a digitális marketingszakemberek gyakran írják véleményüket az általuk használt termékekről. Tehát nem árt, ha egy pillanat alatt megvizsgálja kedvenc web hosting cégének véleményét. Így sokféle felhasználó véleményét találja meg, és elemezni tudja, hogy milyen felhasználók használják ezt a szolgáltatást, és hogy ez a szolgáltatás megfelel-e Önnek.

Keresse meg az oldal betöltési sebességét

Másodszor, az oldal betöltési sebessége. Sok olyan webtárhely-fiókot vásárló ügyfélnek fogalma sincs az oldal betöltési sebességéről. Valójában a márkák és a cégek tulajdonosai nem sokat törődnek az oldalak betöltési sebességével, és mégis a webhely fantáziáját és színes felületét vizsgálják, ahelyett, hogy azt elemeznék, milyen gyorsan töltődik fel és mennyire elérhető a felhasználó számára.

Ha elkezdi tanulmányozni a blog SEO-ját vagy a weboldal felhasználói felületét / felhasználói felületét, akkor találkozni fog az oldal betöltési sebességével, mert hatalmas kapcsolat áll fenn a webhely vagy a blog sikerével. Az oldal betöltési sebessége azonban nem kizárólag a webtárhely-szolgáltatáson alapul. Ez a sablonjaitól, a webhely optimalizálásától és a moduljaitól is függ (ha CMS-t használ). Gyakran elhanyagoljuk az oldal betöltési sebességét, és pénzünkbe kerülhet, mert a látogatók elhagyják az oldalt, miközben túl sokáig tart betölteni. Gondoljon bele, mi lenne, ha ezek a látogatók fontos vezetők lennének, és később fizető ügyfelekké válnának? Az oldalbetöltési sebesség elemzéséhez használja a Pingdom vagy a GTmetrix eszközöket .

Leállási idő arány

Ez felrobbanthatja az elmédet. Tudja, hogy a gyakori leállási idők károsíthatják-e webhelye hírnevét a keresőkben? Ha a webtárhely-szolgáltatás nem megfelelő az üzemidővel; meg kell tennie valamilyen intézkedést, és el kell kezdenie gondolkodni azon, hogy azonnal megváltoztatja. A probléma az, hogy minden web hosting cég azt állítja, hogy 99,9% -os rendelkezésre állással rendelkezik, de ki tudja, hogy ez igaz?

Nos, legyünk praktikusak. Használhatjuk azokat az eszközöket, mint a JetPack vagy az UptimeRobot, hogy elemezzük a leállási időt. Az ilyen eszközök mindig jelentést tesznek az adminisztrátornak, ha a webhely leáll. Segít elemezni, hogy milyen a web hosting minősége.

Élő csevegési tevékenység

Ez valami stratégiai jelentőségű. Ezt meg kell tennie. Mielőtt még véglegesítené a webtárhely-tervet. Tegyük fel, hogy egy pár barát ajánlott neked egy webtárhely szolgáltatást, és a továbblépéshez olvasod a véleményeket, és megnézed a weboldalukat. Csak keresse meg az élő csevegési lehetőséget, és beszéljen az ügyfélképviselőjükkel. A következő dolgokat kell észrevennie:

 • Milyen gyorsan reagálnak
 • Ahogyan a támogatásuk bánik veled
 • Hasznosak a tárhely kérdésében?
 • Tudnak-e a webtárhely problémáiról

Szerver jellemzői és kapacitása

Utolsó, de nem utolsósorban a szolgáltatások és a szerver kapacitása. Rendkívül fontosak például a szerver által kínált dolgok. Mert ha nem látja ezt a dolgot, akkor hosszú távon megbánja. Rendszerint minden webtárhely-társaság feltölti a funkciók oldalát, és felsorolásban említi a webtárhely-kiszolgáló legfontosabb elemeit, vagy valami hasonlót. Olvassa el mindezt.

Miután befejezte az olvasást, kifejezetten keresse meg a szerver kapacitását ezekben a részletekben, és ne aggódjon, ha még a tudásbázisukba vagy a GYIK-forrásokba is belemennek. Pontosan erre a célra rendelkeznek. Az olyan dolgok, mint az SSL-meghajtók, a biztonság, a szerver teljesítménye és a gyors támogatás elengedhetetlenek a folyamat során. Nyugodtan tegyen fel kérdéseket a szerveren található fizetési módokkal, php verzióval és cPanel kiadással kapcsolatban. Segíteniük kell a sok mindenben.


További források és GYIK az olcsó WordPress-tárhelyről

További források
 • WordPress
 • Közös tárhely vs VPS vs dedikált: Hogyan válasszon?
 • Mi az a sávszélesség?

Mi az a HDD webtárhely?

A HDD a merevlemez-meghajtó internetes tárhelyét jelenti, amely általában 7200 rpm-mel tárolja webhelyét.

Mi az SSD webtárhely?

Az SSD olyan szilárdtest-meghajtót jelent, amely meglehetősen gyorsan fut, általában az SSD-t Apple számítógépeken és néhány más laptopon is használják, ami kiválóbbá és lángolóbbá teszi őket, mint más számítógépek. Az SSD szervereken tárolt webhelyek általában 300% -kal gyorsabbak, azonban hátrányuk az, hogy drágák a hagyományos HDD webhostinghoz képest. [/ Su_spoiler]

Mi az a cPanel?

A wikipédia szerint a cPanel egy online, Linux-alapú webtárhely-kezelőpanel, amely grafikus felületet és automatizálási eszközöket kínál a weboldal tárolásának folyamatának egyszerűsítésére.

Mi az a felügyelt WordPress-tárhely?

Irányított WordPress tárhely  concierge szolgálatot, ahol minden technikai szempontjai fut  WordPress  van  kezeli  a gazda. Ez magában foglalja a biztonságot, a sebességet, a WordPress  frissítéseket, a napi biztonsági másolatokat, a webhelyek üzemidejét és a méretezhetőséget. – WPBeginner .

Mi a Fantastico?

A Fantastico egy kereskedelmi szkriptkönyvtár, amely automatizálja a webalkalmazások webhelyre történő telepítését.

Mi a különbség az Unlimited és az Un-metered Web Hosting között?

Egyes internetes gazdagépek azt állítják, hogy korlátlan webtárhelyet biztosítanak, amelyek végül inkább a marketing játékká válnak, mint a valóságba, mert a valóságban nincs semmi, mint például az Unlimited, mivel nem létezett, ezért a webhost egy része végül elindult hívás Un-metered webtárhelynek.

WordPress-specifikus tárhely? VPS, megosztott, viszonteladói vagy dedikált mi nekem?

A WordPress specifikus tárhelyeket kifejezetten a WordPress platformra optimalizálták . A VPS, a megosztott, a viszonteladói vagy a dedikált az Ön személyes igényeitől vagy követelményeitől függ. A hétköznapi felhasználók és újoncok többségének ajánlott a megosztott tárhely . [/ Su_spoiler]

Szükségem van WordPress tárhely-kiegészítőkre?

A tárhelytársaságok többsége megpróbálja feljavítani a szolgáltatások többségét, amelyek a hétköznapi felhasználók számára haszontalanok, azonban azt javaslom, hogy a  várható biztonsági helyzetek elkerülése érdekében vegye igénybe a biztonsági mentési lehetőséget .

Később megváltoztathatom a WordPress tárhely szolgáltatómat?

Igen, semmi esetre sem köteles kötni semmilyen szerződést, és bármikor megváltoztathatja az olcsó WordPress-tárhely szolgáltatóját. A WPBeginner útmutatója arról, hogyan lehet a WordPress-t új állomáshoz átadni állásidő nélkül, áldás az olvasás.

Mi az állásidő és üzemidő?

A techtarget.com szerint az  Uptime  egy számítógépipari kifejezés arra az időre, amely alatt a számítógép vagy az internet működik. A leállás  az az idő, amikor nem működik. Az üzemidőt  néha egy százalékkal mérjük. Mint amikor néhány webtárhely-társaság azt állítja, hogy 99,99% -os rendelkezésre állással rendelkezik, ez azt is jelenti, hogy webhelye 99,99% -os időt fog fenntartani az interneten. A teljes 100% -os elérés technikailag lehetetlen, még a helymeghatározás mellett is, így minden, ami meghaladja a 99,5% -ot, az jó ipari gyakorlat.

Mi a domain?

A website.com szerint a domain név a webhely neve. A domain név az a cím, ahová az internet-felhasználók hozzáférhetnek az Ön webhelyéhez. Például a blogomhoz a „” a domain nevem, és az embereknek ezt be kell írniuk az internetböngészőjükbe, hogy meglátogassák a webhelyemet.

Mi az SSL-tanúsítvány?

A globalsign szerint

„Az SSL-tanúsítványok  kicsi adatfájlok, amelyek digitálisan összekapcsolják a kriptográfiai kulcsot a szervezet adataival. Webszerverre telepítve aktiválja a lakatot és a https protokollt, és lehetővé teszi a biztonságos kapcsolatot a webszerverről a böngészőbe ”

18 évesnél fiatalabb vagyok, tudok még webtárhelyet vásárolni? Ha igen, akkor mire lehet szükségem?

Ha diák vagy 18 évesnél fiatalabb, szüksége lehet szülei vagy gondviselői hitelkártya-adatokra a webtárhely online vásárlásához, és igen, meg is vásárolhatja.

Mennyit vesz igénybe a hosting cégek, miután megrendelem?

Általában az összes megrendelést 24 órán belül feldolgozzuk, és néhány olyan gyors, mint egy óra vagy akár 10 perc alatt. Ha azonban ez tovább tart, akkor a késéssel kapcsolatban fel kell vennie a kapcsolatot a tárhelyszolgáltatóval.

Különböző a tárhely a kezdők számára?

Nem, nincs ilyen.

Van-e hatása a Kiszolgáló földrajzi helyére?

Bizonyos mértékig igen, a webhosting-kiszolgáló földrajzi helyének van hatása. Azt javaslom, hogy menjen olyan felső szintű fejlett országokhoz, mint az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Kanada stb.

Mennyibe kerül egy WordPress-oldal üzemeltetése?

A WordPress-webhely nem kerül sokba, különösen az elején, amikor alacsony a forgalom és alacsony az adatok tárolása a webhelyén, de egy normál webhely költsége nem haladja meg a havi 10 dollárt. A WordPress-webhely nem kerül sokba, különösképpen az elején, amikor alacsony a forgalom és alacsony az adatok tárolása a webhelyén, de egy normál webhely költsége nem haladja meg a 10 USD-t havonta. A WordPress-webhely nem kerül sokba, különösen az elején, ha alacsony a forgalma és alacsony az Ön webhelyén tárolt adatok, de egy normál webhely költsége havonta nem haladja meg a 10 USD-t.


Következtetés és személyes ajánlás a 2021-es legjobb olcsó WordPress-tárhelyről

Az olcsó és megbízható WordPress-tárhely megtalálása 2021-  ben meglehetősen küldetés volt / volt, mivel minden szempontot meg kell vizsgálnom.

Már jó ideje használom a Bluehost Web Hosting  & Hostgator  alkalmazást. Hihetetlenül jó szolgáltatásnak találtam. Mindkét vállalat támogatási rendszere hatékonyan működik. Webtárhely-kiszolgálóik elég erősek, és néhány webhelyet gyorsabban segítenek, mint valaha.

Amikor el van ragadtatva, hogy éppen most találta meg a legolcsóbb tárhelyszolgáltatót a WordPress webhelyéhez, lassítson egy kicsit, és vizsgáljon meg minden szempontot, például a megbízhatóságot, a szolgáltatásokat, az ügyféltámogatást és a piaci értékeléseket.

Ezúttal leültem, hogy bemutassak néhány fontos szempontot, amelyet figyelembe kell venni egy webtárhely-fiók vásárlásakor, valamint megemlítem a piacon elérhető legjobb olcsó WordPress-tárhelyeket.

Nem számít, hogy kezdő blogger vagy vezető menedzser, lehet, hogy valamikor döntést kell hoznia a webtárhelyről.

Jövőbeli szempontok

Lehet, hogy három év elteltével rájössz, hogy rendelkeznie kell személyes bloggal, az üzleti weboldallal, vagy segíteni akar valakit az online jelenlétben; akkor ez a blogbejegyzés segít Önnek, mert végül kiderítené, hogy a szakemberek többsége saját maga által üzemeltetett WordPress platformot használ blogjainak és webhelyeinek elindításához, és Önnek is ezt kellene tennie; akkor meg kell vásárolnia egy webtárhely-fiókot.

Ennek ellenére jó megérteni ezeket az alapvető dolgokat az interneten.

A blogbejegyzés célja egyébként is a segítség volt.

Mivel az emberek útközben tanulnak, mindössze annyi kell, hogy több webtárhely-vásárlás történjen; kipróbálnak egy webtárhely szolgáltatást, és ha ez csalódást okoz; a másikra költöznek, és a folyamat addig tart, amíg meg nem találják a jót.

Webhelysebesség:

Feltétlenül ellenőrizze a blogom archívumait, és nyissa meg néhány blogbejegyzést, hogy megnézze a webhely teljesítményét.

A helyszín sebessége azonban; a webhely optimalizálásától függ, amely külön téma, amelyen el lehet gondolkodni, de a webhostingnak szerepe van a teljes webhely-optimalizálásban.

Azonnal szeretnék neked segíteni, amelyet az online marketing terén szerzett 10 éves tapasztalatom révén megtanultam.

Ha segített neked, akkor tudasd velem az alábbi megjegyzéseket.

Mit lát, miközben webtárhely-szolgáltatást választ?

Melyik tárhelyet választja a fenti lista áttekintése után? 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *