Cele mai populare 20 de instrumente pentru marketing digital în 2021

Cele mai populare 20 de instrumente pentru marketing digital în 2021

Instrumentele sunt o modalitate excelentă de a ușura lucrurile din jurul nostru. Marketingul digital înseamnă păstrarea înregistrărilor, gestionarea sarcinilor, scrierea lucrurilor, salvarea informațiilor și contactarea oamenilor.

Este responsabilitatea exclusivă a marketerului digital să analizeze marca, existența sa, publicul țintă și instrumentele adecvate care pot fi utilizate pentru a ajunge la public.

Cele mai bune instrumente de marketing digital

Ai auzit pe cineva spunând că trăim într-o eră a dezvoltării digitale și a tehnologiei?

De ce ar spune asta? Ei ar spune pentru că lucrurile s-au desfășurat și au devenit mult mai ușoare ca niciodată.

Ce face tehnologia atât de uimitoare?

Utilitate. Ajutor. Lejeritate.

Poate da.

În mod similar, în marketing, atunci când tehnologia ne influențează și ne deschide provocări, ne îndreptăm spre soluții digitale, așa că începem să ne bazăm pe marketing digital și să ne aplecăm, astfel încât mărcile să se extindă și să tindă să avanseze. .

Sunteți îngrijorat de marketingul dvs. online?

V-ați întrebat vreodată cum să gestionați o întreagă campanie de marketing digital?

În marketingul digital, aveți nevoie de cele mai bune instrumente pentru a vă asigura că marca dvs. primește recunoaștere și dezvoltă canalul perfect de comunicare cu potențialii clienți.

„Transformarea unui brand într-un lider responsabil social nu se întâmplă peste noapte dacă scriem pur și simplu noi strategii de marketing și publicitate. Este nevoie de efort pentru a defini o viziune conform căreia clienții sunt credibili și se aliniază la valorile lor. “- Simon Mainwaring

Se pare că există trei lucruri de evidențiat pentru a înțelege marketingul digital:

  1. Este nevoie de timp pentru a satisface așteptările  – Marketingul digital necesită răbdare. Nu este doar o pornire de la capăt și parcurgerea ei. Trebuie să ținem lucrurile împreună și să mergem mai departe.
  2. Aceasta este comunicarea între mărci și clienți  – Supraviețuirea pe piață necesită o relație semnificativă între mărci și grupul țintă. Comunicarea nu se limitează la nicio formă specifică de interacțiune. Poate fi pe rețelele de socializare, e-mail direct, chat live sau orice altă formă.
  3. Sunt necesare instrumente pentru a face lucrurile  – De fapt, marketingul digital nu este creat fără instrumentele pentru a face operațiuni de marketing online. Dacă cineva nu cunoaște instrumentele, începeți să le găsiți mai bine pe cele potrivite.

 

Aruncați o privire la aceste 11 instrumente pe care le puteți utiliza în 2021 în domeniul marketingului digital:

1. Tampon

Bufferul este unul dintre cele mai utile instrumente de partajare a rețelelor sociale – ajută mărcile, antreprenorii, bloggerii și marketerii online să obțină partajarea rețelelor sociale pe un singur tablou de bord. Vă ajută să vă conectați Facebook, Google+, LinkedIn, Twitter și multe alte conturi într-un singur cont tampon. Tamponul este extrem de popular ca instrument de actualizare și planificare a rețelelor sociale. Aveți trei planuri: gratuit, minunat și de afaceri. Planurile  Awesome  și  Business-  paid.


2. SumoMe

SumoMe este unul dintre instrumentele necesare în arsenalul de marketing online al marketerilor de astăzi. Are planuri gratuite și plătite, iar planul gratuit oferă resurse limitate. SumoMe oferă o varietate de opțiuni de marketing, cum ar fi partajarea pe rețelele sociale, o casetă de înscriere pop-up, înscriere de top pentru înregistrare și multe altele. Specialiștii în marketing digital ar trebui să ia în considerare SumoMe atunci când colectează adrese de e-mail de la potențiali clienți.

 


3. Adăugați acest lucru

Se pare că Addthis este un serviciu principal de marketing online și partajare de conținut pentru bloggeri, proprietari de site-uri și agenții. Oferă aproape la fel sau mai mult decât ar oferi orice alt serviciu de marketing online. De la butoane de partajare a comunității până la colecția de clienți, bare de sus, la recomandări de conținut, Addthis are o mulțime de opțiuni de servicii și cu atât mai mult pentru clienții plătiți.


4. De dorit

Wishpond este un set de instrumente de marketing online complet, care vine cu o mulțime de marketing prin e-mail și oferă opțiuni de înscriere. Serviciu plătit cu diferite pachete. Nu numai că oferă formulare de abonament la newsletter, casete pop-up de e-mail, dar oferă, de asemenea, integrarea Facebook Ads și oportunități de concurență în rețelele sociale pentru a începe cu marketingul online.


5. AdEspresso

AdEspresso este un instrument Facebook Ad Manager care vă permite să vă gestionați campaniile de publicitate Facebook fără durere. Vă duce prin rezultatele testării A / B, analiza campaniei, optimizarea anunțurilor și multe altele, ceea ce vă face în cele din urmă munca de publicitate pe Facebook mult mai ușoară.

 

 


6. SEMrush

SEMrush este, fără îndoială, cel mai eficient și popular instrument SEO care monitorizează clasamentele site-urilor, cuvintele cheie și concurenții. Vă ajută să analizați poziția site-ului dvs. în motoarele de căutare și vă ține la curent cu modificările în clasamentul motorului de căutare pentru fiecare cuvânt cheie. A fost unul dintre cele mai bune instrumente de analiză SEO pentru întreprinderile mici și mijlocii, bloggeri și specialiștii în marketing online.

De asemenea , am sugerăm  să verificați  mea  de revizuire SEMRUSH detaliate pentru  înțelegere și învățare în continuare.

Dacă doriți să fiți comerciant digital, vă recomandăm să vă alăturați certificării Google Adwords.


7. HitTail

HitTail este o opțiune fezabilă pentru gestionarea SEO și analiza cuvintelor cheie. Experții SEO și marketerii digitali trebuie întotdeauna să își actualizeze site-urile, cuvintele cheie și clasamentele – HitTail oferă tuturor oportunitatea de a profita de un serviciu premium de analiză SEO la un preț accesibil. Bloggerii și proprietarii de întreprinderi mici preferă HitTail în locul multor alte instrumente SEO.


8. Canva

Canva este un instrument online pentru crearea de bannere, infografice și imagini de socializare. A devenit unul dintre cele mai importante instrumente din categoria anunțurilor banner online. Cel mai bun este sistemul de prețuri, în care imaginile, pictogramele sau vectorii premium costă 1 USD, în timp ce puteți crea articole personalizate fără a plăti un ban.

 


9. Visme

Visme este un alt instrument de infografie, banner și imagine. A devenit unul dintre cele mai bune instrumente pentru crearea infograficelor. Aveți planuri gratuite și plătite pentru a continua. Infografiile sunt utilizate de specialiștii în marketing de conținut, bloggeri și experți în social media pentru a prezenta importanța infograficelor, în timp ce Visme este un loc bun pentru proiectarea infograficelor.


10. MailChimp

MailChimp este unul dintre cele mai mari servicii de marketing prin e-mail din lume. În marketingul digital, există o serie de medii cu care puteți interacționa și comunica cu publicul dvs. – marketingul prin e-mail este unul dintre modurile în care puteți începe să construiți un public și să vă implicați părțile interesate. MailChimp are planuri gratuite și plătite, în funcție de cerințele mărcii sau ale marketerului. Este extrem de important să aveți o listă de e-mail pentru fiecare afacere sau antreprenor.


11. Urmărire extremă

Urmărirea extremă este un instrument de analiză web care analizează statisticile de trafic ale site-ului dvs. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți publicul site-ului dvs. prin cuvinte cheie și adrese URL populare. Se aprofundează puțin în analiza utilizatorului și sistemul de păstrare a înregistrărilor, adresa IP, browserul și instrumentul utilizat de vizitatorul site-ului care vă vizitează site-ul. În marketingul digital, cu atât îți înțelegi mai bine publicul și statisticile.


Concluzie cu privire la cele mai populare instrumente de marketing digital

Acestea au fost unele dintre cele mai importante și utile instrumente pentru a duce marketingul digital la nivelul următor – Lucrurile nu se opresc niciodată aici, iar marketingul evoluează constant.

După cum știu, pentru unii oameni, SpyFu este mai bun decât Semrush, Aweber, decât Mailchimp, G. Analytics sau Stat Counter, decât urmărirea extremă. Deci, împărtășiți care este instrumentul dvs. preferat, deoarece cunoașterea acestor instrumente în marketingul digital vă va ajuta să utilizați instrumentul potrivit la momentul potrivit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *