Cum să alegeți cea mai bună temă WordPress

Cum să alegeți cea mai bună temă WordPress

Alegerea unui subiect pentru blogul dvs.  poate să  nu fie o problemă pentru dvs., dar mulți oameni se luptă să decidă ce subiect să aleagă pentru blogul lor. Discutarea ideii de a alege un subiect de blog este menită să ajute începătorii să aleagă un subiect de blog.

Înainte de a intra în detalii, trebuie să știți care este subiectul blogului.

Tema blogului este un aspect de design care oferă o vizualizare a blogului și afișează diferite componente web pentru ca cititorii să navigheze și să navigheze pe blog. Cunoscut și sub numele de șablon web.

Nu încerc să vă conving să alegeți subiecte de blog aleatorii. În schimb, vreau să vă învăț cum să alegeți un subiect, astfel încât de fiecare dată când alegeți un subiect de blog, să îl puteți face mai ușor.

Cum să alegi cel mai bun subiect de blog în 2021?

Iată deci cinci sfaturi pentru alegerea unui subiect de blog:

Trebuie să te uiți la cele mai populare bloguri din industrie

Vizualizarea celor mai populare bloguri din industrie înseamnă că trebuie să examinați cele mai populare bloguri din industrie și să încercați să aflați ce au făcut pe blogurile lor. Poate fi treaba culorilor, casetelor optin, ferestrelor pop-up sau miniaturilor să o faci diferit. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să vizitați diferite bloguri din aceeași industrie. Vizualizând aceste bloguri, veți înțelege lucrurile obligatorii pe această temă. Dacă alegeți dintr-o dată un produs livrat care nu se potrivește, este posibil să nu fie bun pentru blogul dvs. Prin urmare, este mai bine să vă uitați mai întâi la blogurile din industrie și să luați în considerare eșantionul sau cel puțin unele elemente ale eșantionului.

Deci, puteți căuta așa ceva pe Google; dacă nu știi cine sunt concurenții tăi reali.

Subiectul trebuie să fie de nișă

 

Trebuie să înțelegeți decalajul și să selectați blogul care abordează decalajul. Dacă aveți o nișă preferată pe care o urmăriți de ceva timp și veți începe blogul în aceeași nișă, luați în considerare aspectele comune dintre temele blogului de nișă. De exemplu, în standul de sfaturi pentru blogging, majoritatea blogurilor sunt în temă, cu miniaturi mici, împreună cu fragmente din postările de pe blog.

Aspectul paginii de pornire constă din diverse detalii din articole publicate recent și miniaturi mici. Ar fi o idee bună să alegeți un subiect de blog care să abordeze o nișă.

Cumpărați o temă de blog de la un vânzător de renume

Bloggerii profesioniști ne recomandă să încercăm să folosim tema blogului de cea mai înaltă calitate, fie că este WordPress sau orice altă platformă. De obicei, există mulți vânzători de teme sau șabloane care vând teme ieftine și accesibile, dar nimeni nu poate garanta că aceste teme vor fi perfecte pentru dezvoltare.

Există un alt factor în această problemă; cumpărăm adesea teme de blog de pe piețele de șabloane populare unde sute de mii de dezvoltatori web își vând șabloanele. Au văzut că aceste șabloane au uneori probleme, în timp ce dacă utilizați o temă de la o companie populară de abonament de șabloane, nu va exista o astfel de problemă. În plus, în cazul în care există o problemă, există întotdeauna un sistem de asistență care să vă ajute. Eu personal folosesc teme elegante și înfloritoare.

Evitați utilizarea temelor gratuite

Nu sunt dezvoltator web, dar fiind un expert în marketing digital și blogger, pot spune că temele plătite sunt mult mai bune decât temele gratuite.

Motivul de bază al acestui fapt este că nu există nicio garanție că dezvoltatorul aleator care a creat tema nu a creat niciun backlink ascuns sau coduri care să-i avantajeze.

S-a întâmplat cu mult timp în urmă și nu sunt sigur dacă s-a oprit sau nu.

În plus, temele gratuite sunt disponibile pentru toată lumea și toată lumea le folosește, astfel încât blogul dvs. va fi unul dintre mii de bloguri cu același aspect; s-ar putea să nu doriți să o faceți.

Avantaje

 • Temele nu sunt de obicei foarte scumpe.
 • Colecție de design uriașă.
 • Suportat cu funcții avansate și multe plug-in-uri.
 • Veți primi asistență personală.

Dezavantaje

 • Au un design simplu
 • Opțiuni și setări limitate.
 • Nu primiți asistență personală.

Vă rugăm să rețineți că, deși evit să folosesc teme gratuite, dar dacă sunteți un dezvoltator web experimentat și un marketer digital și cunoașteți bine piața, deci dacă găsiți o temă gratuită care îndeplinește toate cerințele, este o idee bună să o folosiți gratuit la fel, dar dacă ai bani, Îți recomand ÎNTOTDEAUNA să mergi cu o salarizare.

Personalizare și servicii

Înainte de a alege orice temă de blog, asigurați-vă că aveți opțiuni de personalizare care vă permit să efectuați modificări sau să utilizați diferite caracteristici ale temei.

Avantajul unei teme plătite este că puteți personaliza și efectua modificările necesare în timp ce aceste opțiuni nu sunt disponibile în temele gratuite. Cu toate acestea, unele teme plătite nu au prea multe personalizări. Cel mai bun mod este să discutați cu echipa de dezvoltare sau cu dezvoltatorul pentru a afla ce opțiuni oferă pentru a personaliza tema.

De obicei, oferă șabloane de prezentare și, dacă aveți ocazia să verificați tabloul de bord sau tabloul de bord pentru tema blogului dvs., nu ezitați să îl testați și să vedeți ce oferte sunt oferite în acesta.

Testarea temei pentru disponibilitatea mobilă

Este întotdeauna o idee bună să încercați tema în diferite browsere, astfel încât să puteți fi siguri că este compatibil cu dispozitivele mobile.

Compatibilitate browser

Ca agent de marketing, trebuie să ne asigurăm că este compatibil cu browserele de pe Windows / MacO / iPhone / Android și alte dispozitive.

Extensii acceptate

Asigurați-vă că tema dvs. acceptă pluginurile pe care doriți să le utilizați pentru site-ul dvs.

Traducere + Multilingv gata

Nu toată lumea face asta, dar dacă o face, poate fi un plus extraordinar.

Prietenie SEO

SEO a fost un subiect important pentru companii și bloguri. Dacă blogul dvs. nu este prietenos cu SEO, veți pierde mult trafic.

Citiți articolul meu despre dezvoltarea tehnicilor de dezvoltare SEO pentru a începe să utilizați SEO.

Alte aspecte de reținut:

 • Rețineți combinația de culori.
 • Ar trebui să se potrivească bine logo-ului dvs., altfel poate fi necesar să îl schimbați.
 • EXPRIMĂ PRACTICA
 • NU ALEGE MAI MULTE TIPURI PE CARE NU LE PUTEȚI CITI
Resurse aditionale
 • Cum să alegeți cele mai bune titluri de blog
 • Cum să începeți marketingul digital cu blogul dvs.
 • Blogging vs. Vlogging – Ce să faci?

Actualizări viitoare ale acestui articol:

Dacă vă interesează, am în vedere adăugarea următoarelor subiecte:

Partea și concluzia ta

Așa că acestea au fost cele cinci sfaturi ale mele  pentru alegerea unei teme de blog și a celei mai bune teme wordpress  . Dacă vă pregătiți să alegeți un subiect de blog, aceste sfaturi vă pot ajuta să luați o decizie mai bună.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *