Cum să câștigi bani cu Amazon Associates

Cum să câștigi bani cu Amazon Associates

A câștiga bani online prin Amazon a devenit o modalitate populară de a genera bani din bloguri și site-uri de nișă. Este ceva în care mulți bloggeri și specialiști în marketing afiliați intră și încearcă și ca venituri suplimentare.

Dacă nu aveți idee despre ce vorbesc, trebuie mai întâi să aflați despre Ghidul de marketing pentru afiliați. Dacă știți deja despre marketingul afiliat, vă va fi mai ușor de înțeles. Deoarece majoritatea cititorilor mei sunt bloggeri și profesioniști în marketing digital, cred că știu deja despre marketingul afiliat. Mă gândesc să explic Amazon Associates.

Câștigați bani cu marketingul afiliat Amazon

Dacă nu cunoașteți încă Amazon Associates, permiteți-mi să vă explic. Amazon Associate este programul de marketing afiliat Amazon, care permite bloggerilor, specialiștilor în marketing și celor care influențează social media să câștige bani prin publicitatea produselor prin Amazon.

Există o listă a categoriilor care sunt eligibile pentru promovare și comision. Și Amazon a stabilit în mod clar un procentaj de comision pentru toate categoriile disponibile pentru specialiștii în marketing afiliați. Prin urmare, produsul nu trebuie deranjat.

Te pregătești să înveți:

 • Cum să câștigați comisioane prin promovarea produselor Amazon
 • Cât de mult comision puteți câștiga de la Amazon
 • De ce aveți nevoie pentru a începe să utilizați Amazon
 • Secretul pentru a câștiga bani pe Amazon

Haideți să intrăm direct în crema articolului fără alte cuvinte.

Cum să câștigi bani cu programul de afiliere Amazon Associates în 2021

Iată o lansare pas cu pas a Amazon Associates 2021:

Examinați categoriile de produse

Înainte de a găsi link-uri de produse, începeți procesul examinând site-ul web Amazon și examinând produsele și categoriile disponibile. Nu trebuie să vă decideți rapid asupra unui produs. Luați-vă timp pentru a decide asupra produselor. Nu veți avea acces la Amazon Associates în acest moment, deoarece nu sunteți încă înregistrat.

Aruncați o privire asupra produselor și comenzilor acestora prin această listă. Acest lucru vă va oferi o idee despre comisionul pentru aceste produse. Puteți decide mai ușor ce produs alegeți. Motivul acestei mișcări este că trebuie să aveți răbdare, că nu vreau să vă grăbiți să selectați un produs și să realizați mai puține vânzări.

Trebuie să gândiți clar și să folosiți toată experiența dvs. de SEO și comerț electronic în acest sens. Uneori, un produs cu preț scăzut vinde mai mult decât un produs cu preț scăzut. Faceți-vă timp pentru a analiza ce produs se potrivește cel mai bine blogului dvs. sau ce categorie de produse vă interesează.

Selectați fila Blog

Următorul pas este să selectați standul blogului. Nu trebuie să vă grăbiți să vă înscrieți la Programul Amazon Associates. Acest lucru se datorează faptului că aveți nevoie de un blog activ și funcțional pentru a vă înscrie în programul Amazon Associates. De aceea nu am continuat procesul de înscriere în timp ce îmi povesteam despre Amazon Associates. Înregistrarea este cea mai ușoară parte a procesului; scopul este de a alege standul și de a alege produsele potrivite în stand.

După ce ați selectat standul, va trebui să finalizați produsele pentru promovare. Desigur, trebuie să vedeți câtă comision oferă programul pentru acel produs. Reveniți la această listă și verificați dacă este listată categoria de produse.

Odată ce ați decis produsele și categoriile, va fi mult mai ușor să începeți un blog adecvat pentru a face bani. În cazul în care categoria de produse selectată nu funcționează, puteți schimba strategia și produsele în același spațiu în orice moment.

Dar trebuie să știți că vânzarea afiliaților nu vine rapid. Mai întâi trebuie să consolidați prestigiul blogului dvs., apoi să vă clasificați articolele și să conduceți traficul din motoarele de căutare și din rețelele sociale pentru a atrage atenția și angajamentul, apoi să lucrați la generarea de clienți potențiali sau CTA, apoi trebuie să începeți să vă așteptați ca oamenii să cumpere referințele produse. Nu se întâmplă atât de repede. Așadar, aveți răbdare pentru a câștiga bani cu Amazon.

Porniți-vă blogul

Dacă nu v-ați început blogul încă și veți aplica la Amazon Associate, aceasta este o greșeală. Trebuie să aveți un blog activ pentru a deveni un afiliat al Amazon Associates. Cel mai bun mod este să porniți un blog și să postați conținut timp de cel puțin două luni. Începeți să obțineți un anumit trafic de pe rețelele sociale și motoarele de căutare. Cel puțin, construiți un anumit angajament prin partajarea rețelelor sociale și comentarea pe blogul dvs. Pare a fi un blog destul de activ.

Odată ce acest lucru începe în termen de 7-8 săptămâni, conectați-vă la contul dvs. Amazon Associate. Probabil o veți obține. Cu toate acestea, dacă subiectul blogului nu arată bine sau scrierea nu se potrivește cu indicația, există șansa ca programul să nu fie aprobat. Deci, asigurați-vă că și aceste lucruri sunt bune.

Înscrieți-vă pentru Amazon Associates

După ce ați parcurs procesul de selectare a standului și a producțiilor, lansarea unui blog și remorcare, înscrieți-vă la Amazon Associates. Probabil veți obține aprobarea. Mulți bloggeri se grăbesc să se înscrie la program și ajung să respingă sau să nu obțină rezultate fructuoase din program, deoarece nu planifică strategia în mod corespunzător.

Trebuie să știți că trebuie să completați formularul de înregistrare și să acceptați termenii și condițiile în timpul înregistrării. Există câteva detalii de bază pe care trebuie să le furnizați, cum ar fi adresa, metoda de plată, numele etc., pentru a accepta sau a primi plăți ulterior.

Creați o strategie de conținut

Odată ce programul este acceptat, următorul lucru este promovarea produsului. Dar înainte de a începe să faci asta. Vreau să te oprești aici și să te gândești la strategia de conținut a blogului tău. Strategia de conținut poate părea înfricoșătoare pentru dvs., dar nu este. Este doar un plan de creare a conținutului la care vă respectați în timp ce creați conținut pentru blogul dvs.

Fiecare își alege propriul model sau stil pentru a-și construi strategia de conținut. De obicei, include categoria de conținut, programul de publicare, cuvintele cheie pe care doriți să le vizați și frecvența postărilor pe blog. După ce ați aflat aceste lucruri, va fi mai ușor să începeți și să faceți treaba, pentru că așa v-ați făcut deja programul și tot ce trebuie să faceți este să îl urmați.

Publicitate produs

Amazon Associate oferă o serie de instrumente pentru promovarea produselor și câștigarea de comisioane pentru produsele afiliate. Înțelegerea și testarea fiecărui instrument promoțional vă va permite să utilizați programul în mod eficient.

Puteți obține linkuri către produsele pe care le menționați în conținutul dvs. text sau puteți lega imagini cu produse, puteți avea bannere pe care le puteți pune pe blogul dvs., puteți folosi reclame native Amazon, puteți alege ferestre pop-up pentru mobil și aveți o opțiune de link către pagină.

Așadar, Amazon enumeră modurile în care membrii Amazon Associates pot promova produse pe blogurile sau site-urile lor web. Puteți utiliza mai multe metode pentru a vă promova produsele și a câștiga comisioane.

A / B testați strategia de câștigare a banilor

La final, nimeni nu ți-ar spune acest pas. Dar mai trebuie să faceți ceva în timp ce câștigați bani cu Amazon Associates. Când selectați produsele și începeți să le faceți publicitate, analizați performanța produselor selectate. Dacă nu vedeți că traficul dvs. se va converti foarte bine în următoarele 4-6 săptămâni. Încercați să vă schimbați strategia de conținut și produsele Amazon. Asta nu înseamnă că întregul lucru trebuie resetat din nou la unul. În schimb, dacă faceți publicitate pentru desktopuri, adăugați laptopuri la mix și vedeți ce se va întâmpla în continuare.

Scopul testării A / B este de a analiza performanța după modificarea strategiei sau de a compara cazurile A și B. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți ce strategie sau produs funcționează bine. Acest lucru vă va permite să continuați să promovați produsul cu performanțe mai bune.

Alte modalități de a câștiga bani cu Amazon

 • Puteți vinde articole pe Amazon. Faceți clic pe AICI pentru mai multe informații.
 • De asemenea, puteți publica o carte pe Amazon Kindle.
 • Dacă sunteți priceput la design, vă puteți vinde lucrurile de design pe Amazon Merch.

Resurse aditionale

 • Cum să câștigi fără a plăti nimic sau investiții
 • Cum să câștigi bani pe Fiverr
 • Faceți bani rapid pe Instagram
 • Cum se caută pe Youtube

Concluzie cu privire la revendicarea Amazon 2021

Așadar, a câștiga bani cu Amazon nu este atât de greu. Dar dacă faceți ceva greșit, cum ar fi alegerea produselor greșite, sau nu aveți un plan de conținut sau nu testați strategii, nu veți ajunge nicăieri.

Unul dintre principalele motive pentru scrierea acestui ghid a fost să vă asigurați că ați fost familiarizați cu procesele implicate în crearea unei etape pentru câștigarea de bani cu Amazon. Nu este vorba doar de alegerea oricărui produs aleatoriu și de plasarea anunțului pe blogul dvs. pentru a începe să promovați și așteptați ca oamenii să cumpere prin linkul dvs. De fapt, există știință în spatele ei. Dacă oamenii nu primesc ajutor sau educație prin conținutul dvs., nu vor face achiziții prin intermediul blogului dvs. Vă rugăm să vă asigurați că vă ajutați publicul prin conținutul dvs.

Pare o simplă strategie de marketing afiliat, dar necesită niște abilități tehnice de luare a deciziilor pe care am încercat să le împărtășesc.

Sper că acești pași vă vor ajuta să începeți să utilizați Amazon Associates și să câștigați un comision bun în zilele următoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *