Cum să evidențiați un blog de stand de la concurenți?

Cum să evidențiați un blog de stand de la concurenți?

Depinde, de asemenea, de concurența din standul blogului, deoarece competitorii vor investi probabil în crearea de conținut de înaltă calitate și îmbunătățirea experienței utilizatorului.

Ieșiți din competiție

Dar puteți să vă faceți blogul unic și să le clasificați în funcție de strategia dvs.

Desigur, utilizarea cuvintelor cheie direcționate în titlu, descriere și conținut vă poate duce la primele locuri Google …

Dar dacă nu sunteți mulțumit de utilizatorii dvs., site-ul dvs. va fi eliminat rapid, indiferent cât a durat până a fost plasat acolo …

Nu spun că nu puteți oferi cea mai bună experiență de utilizator fără a investi, dar dacă nu vă gândiți la experiența utilizatorului, vă lipsește marele joc.

Nu mă înțelegeți greșit, imaginați-vă un scenariu în care, dacă căutați un ghid pe Google, dar site-ul de top nu oferă ghidul pe care îl căutați …

Sau oferă unele îndrumări, dar ceea ce căutați nu este publicat, ce va face? Cred că reveniți rapid la căutare și mergeți pe alte site-uri, nu?

Deci, dacă răspundeți rapid la butonul Înapoi, vă spuneți de fapt roboților dvs. că acest site este irelevant și înlocuiți acest site cu altul în care ați constatat că ghidul sau utilizatorii petrec timp.

Acesta este un bun exemplu de a oferi cea mai bună experiență posibilă pentru utilizator și nu doar pentru a vă reaminti importanța utilizatorilor în SEO.

Să revenim la întrebarea cum puteți face blogul dvs. unic, astfel încât utilizatorii să se refere la dvs. mai mult decât la concurenții dvs. mari.

Cum să evidențiați blogul standului de la concurenți?

Începeți cu cuvinte cheie cu coadă lungă:

Dacă vă place, de asemenea, să citiți bloguri legate de SEO ca mine, este posibil să citiți deja multe despre cuvintele cheie cu coadă lungă sau să fiți un expert în găsirea cuvintelor cheie cu coadă lungă cu concurență redusă.

Dar dacă nu utilizați corect aceste cuvinte cheie, toate eforturile dvs. vor fi zadarnice, ca să spunem așa.

De fapt, majoritatea cuvintelor cheie cu coadă lungă au o concurență redusă, deoarece băieții mari nu acordă prea multă atenție acestor cuvinte cheie din cauza căutării și a profitului mai redus.

Puteți găsi cu ușurință cuvinte cheie long tail folosind instrumente precum Long Tail Pro, Keyword Planner, Keywordtool.io, ubersuggest și Ahrefs.

După ce ați creat o listă de cuvinte cheie cu coadă lungă asociate standului dvs., este timpul să creați conținut de înaltă calitate în jurul acestor cuvinte cheie.

După cum am menționat mai sus, blogurile mari nu acordă prea multă atenție acestor cuvinte cheie, deci este o oportunitate de a începe să obțineți trafic organic chiar și la începutul blogului.

Sigur, are ca rezultat foarte puține afișări de pagină, dar în ochii Google, puteți obține cu succes prestigiu într-un timp mult mai mic pentru a vă clasa pentru câteva și apoi pentru mai multe cuvinte cheie.

Pentru a crea conținut pe baza intenției utilizatorului:

Cuvintele cheie cu coadă lungă au o concurență redusă, dar asta nu înseamnă niciodată că Google nu are rezultate de afișat în așteptarea acestor interogări sau conținut.

Urmăriți-mă cu atenție pentru a vedea dacă aceste cuvinte cheie sunt într-o concurență redusă, deoarece rezultatele deja disponibile nu sunt strâns legate de interogări sau, în majoritatea cazurilor, nici măcar nu servesc intenția utilizatorului.

Trebuie să vă gândiți că, dacă aceste rezultate nu completează intenția utilizatorului, atunci de ce le clasifică Google este răspunsul simplu: nu au de ales.

Deci, modul corect de a utiliza cuvinte cheie cu coadă lungă este de a găsi intenția utilizatorului din spatele fiecărei interogări înainte de a crea conținut.

Permiteți-mi să vă dau un exemplu:

Să presupunem că cineva caută „Începerea unui blog în Pakistan”

În spatele interogării, utilizatorul caută o modalitate de a începe un blog de succes în Pakistan sau pentru un public pakistanez.

Dar să presupunem că afișați site-uri cu o adresă Google;

„Lansați un blog de succes în 2017”

„Moduri rapide de a începe un blog și de a vă clasa în partea de sus

„Se dovedește: 19 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a începe un blog”

Acest lucru arată în mod clar că există decalaje între intenția utilizatorului și rezultate, deoarece utilizatorul dorește să caute modalități sau surse pentru a începe un blog în Pakistan.

Deci, dacă scrieți un ghid detaliat pentru acest cuvânt cheie, păstrând în același timp intențiile utilizatorului, aveți șansa de a vă clasa mai sus decât acei mari concurenți.

Ar trebui să scrieți articolul cu un astfel de titlu;

„Lansarea unui blog în Pakistan: un ghid complet”

„Cum să începi un blog în Pakistan și cum să ai succes?”

„Modalități rapide de a începe un blog în Pakistan”

Puteți vedea că aceste titluri se potrivesc mai clar cu interogarea utilizatorului și sunt mai susceptibile de a obține clicuri, iar dacă conținutul este bine scris, va ajunge la vârf într-un timp foarte scurt.

Aceasta este o tehnică excelentă pentru a obține mai mult trafic organic.

Pentru a fi sincer, găsirea acestor tipuri de cuvinte cheie nu este foarte ușoară și trebuie să petreceți mult timp pe forumuri, site-uri de întrebări și răspunsuri, rețele sociale și instrumente de cuvinte cheie săpând aceste tipuri de cuvinte cheie.

Sugestia mea pentru aceasta este să nu uitați niciodată Google Trends, deoarece poate specifica cuvinte cheie care tocmai au început, iar concurenții ar putea să nu fie familiarizați cu aceste probleme și să știe că clasarea cuvintelor cheie noi este foarte simplă.

Dar așteaptă, dacă Google are deja rezultate bune în aceste cuvinte cheie lungi?

Mai întâi, încercați să lucrați la cuvinte cheie în care există o diferență între intenția utilizatorului și rezultate, dar dacă rezultatele sunt deja performante, aveți în continuare opțiunea képpen

Înainte, am încercat doar să respectăm intenția utilizatorului, dar acum trebuie să îmbunătățiți experiența utilizatorului oferind conținut de înaltă calitate.

Presupunând că rezultatele deja disponibile scriu doar articole scurte pentru aceste cuvinte cheie, va trebui să scrieți îndrumări lungi și detaliate pentru a vă îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a vă da preferința.

Dacă oferă îndrumări detaliate cu privire la cuvintele cheie cu coadă lungă, ar trebui să scrieți conținutul dvs. pe un ton mai ușor de utilizat, stăpânind intenția, dacă îl înțelegeți bine, ar trebui să adăugați podcasturi.

Din nou, dacă se adaugă podcast-uri, trebuie să încorporați videoclipurile dvs. și multe altele …

De asemenea, puteți vlog, cumpărați o cameră vlog

Cu cuvinte simple, trebuie să găsiți lacunele și defectele din conținutul concurentului înainte de a le crea, apoi trebuie să completați aceste lacune în timp ce vă gândiți la intenția utilizatorului.

Deci, dacă le oferiți un tip excelent de conținut într-o prezentare bună, câștigați jocul.

De fapt, trebuie să vă dați seama de acestea înainte de a intra în orice nișă, cum puteți atrage acești clienți sau spectatori doar adăugând valoare și completând golurile.

Pentru a crea conținut suficient pentru a clasifica cuvintele cheie competitive:

Fiecare blogger își propune să claseze cele mai competitive și mai scurte cuvinte cheie în nișele pe care le caută, dar știm cu toții că clasificarea acestor cuvinte cheie nu este atât de ușoară …

De ce să nu-i dai clasamentul pentru acele cuvinte cheie, chiar și în a 20-  a  pagină?

Permiteți-mi să explic acest lucru cu un exemplu foarte comun: de ce nu numiți magazinul din cea mai apropiată piață „Shopping Mall” sau „Shopping Mall”, deoarece există cantități limitate de produse de la unele mărci și nu întreaga colecție, dreapta?

De ce se clasează Google pentru „ghiduri de fitness” atunci când nu aveți suficiente ghiduri de fitness care să vă poată satisface cu ușurință utilizatorii.

Este vorba despre profunzimea conținutului, explic acest lucru pentru a răspunde la cele mai frecvente întrebări: „Dar voi primi doar câteva afișări de pagină cu cuvinte cheie cu urechi lungi care se referă la nișa blogului meu”.

Cu alte cuvinte, crearea de conținut de înaltă calitate pe aceste cuvinte cheie cu coadă lungă vă va ajuta cu adevărat să obțineți clasamente atât pentru cuvinte cheie scurte, cât și pentru cele competitive.

Un studiu realizat de Neil Patel explică, de asemenea, că după ce au căutat milioane de adrese URL, au descoperit că blogurile cu mai mult conținut pe fiecare subiect s-au clasat mai sus decât site-urile cu autoritate și vârstă mai mari ale domeniului.

Deci, dacă încercați să vă clasificați după cuvinte cheie extrem de competitive, asigurați-vă că ați scris despre subiect din toate unghiurile și toate interogările de căutare legate de subiectul respectiv și, cel mai important, articolele sunt bine conectate.

Relațiile interne vor crește automat atunci când creați o mulțime de conținut de calitate pe același subiect datorită relativității, iar acesta este un factor de clasare foarte pozitiv.

De asemenea, vă împuternicește blogul pe acest subiect și veți vedea în mod clar rezultate fără milioane de backlink-uri.

Faceți blogul dvs. să arate de încredere:

Acest lucru nu înseamnă niciodată că trebuie să prezinți publicului dovezi că pot avea încredere în tine. De fapt, este o idee proastă că unele bloguri au fost folosite …

Știm cu toții că există o diferență mare între blogurile cu rating mai înalt sau blogurile cu rating mai înalt.

Așadar, nu vă faceți blogul să se ridice mai sus, adică faceți-l credibil într-un mod natural.

Oferiți o schemă de culori atractivă:

Sunt un iubitor de navigare, iar ochii mei pot găsi cu ușurință diferența dintre site-urile de încredere și cele spam, la prima vedere a schemei de culori.

Trebuie să aflați ce culoare se potrivește cu tema blogului dvs. și să interacționați cu utilizatorii dvs. În acest caz, poți să faci un mic sondaj arătându-ți blogul prietenilor tăi, îmi place lumea culorilor Nerd Fitness.

 

Schimbați stilul și dimensiunea fontului:

Majoritatea bloggerilor ignoră stilul fontului și utilizează fonturile wordpress implicite și se gândesc de ce utilizatorii nu rămân pe blogul lor.

Dacă nu vă pot citi conținutul corect, credeți-mă, nu se va întâmpla nimic, unele bloguri par foarte atractive din cauza fonturilor lor, așa că încercați diferite fonturi înainte de a alege în cele din urmă unul, iată un exemplu de fonturi Neil Patel care sunt foarte satisfăcătoare pentru citiți.

Adăugați pagina despre Oldal:

Este posibil să știți deja că adăugarea unei pagini Despre noi și scrierea clară a obiectivelor blogului dvs. va trimite un semnal pozitiv către Google și va crește încrederea utilizatorilor în ochii utilizatorilor. Nerd Fitness a scris, de asemenea, cea mai bună pagină Despre noi.

Pentru a configura navigări curate:

Dacă te gândești la blogul tău pe termen lung, trebuie să faci tot ce poți pentru ca fiecare utilizator să devină abonat, deci trebuie să le arăți că există mii de alte ghiduri în spatele informațiilor pe care le primești de pe site-ul tău. ajută-i complet.

Deci, navigarea clară în diferite categorii este foarte utilă pentru clasări superioare sau pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizator, cea mai clară navigare pe care am văzut-o pe Born Fitness Blog.

Începeți să scrieți postări de oaspeți pe bloguri similare:

Rețineți întotdeauna că în afaceri online, concurenții sunt cele mai bune oportunități și de cele mai multe ori nu este posibil să vă dezvoltați afacerea fără sprijinul lor mic.

Ați observat vreodată în timp ce citiți bloguri pe care le-ați menționat în zona de subsol: „Blogul nostru a fost prezentat pe aceste site-uri grozave”.

Nu au menționat acest lucru pentru că doreau să se arate, dar pentru a câștiga încrederea și atenția utilizatorilor, tot nu înțelegeați Smart Blogger? Permiteți-mi să vă clarific cu un exemplu

Să presupunem că conduceți un blog SEO și că ați făcut eforturi pentru a obține șansa de a scrie pe NeilPatel.com și Problogger.com, iar linkul dvs. a fost inserat acolo de către autor parțial sau în cadrul blogului.

Tocmai ați menționat acest lucru pe blogul dvs. că blogul nostru este prezentat pe NeilPatel și Problogger, care sunt cele mai populare bloguri de pe nișa  SEO  , astfel încât utilizatorii dvs. vor crede automat că pot avea încredere în dvs.

De fapt, este modalitatea ușoară de a obține legături și de a câștiga autoritate cu ajutorul concurenților.

Dar întrebarea este, cum ai ocazia să scrii pentru bloguri care au o nișă asemănătoare?

Nu vă sugerez ce instrumente și trucuri obțineți pentru răspunsuri de la proprietarii de bloguri afiliați, ci modul în care folosesc ocazia de a scrie pentru alte bloguri.

Pur și simplu căutați pe Google cuvintele cheie care lipsesc și deschideți paginile web cât puteți și compilați o listă a acestor bloguri.

Acum verificați validitatea domeniului fiecărui blog, deoarece ar trebui să îl încercați pe bloguri mai puțin populare atunci când începeți, deoarece nu sunteți familiarizați cu acesta.

Așadar, după ce ați colectat câteva bloguri mai puțin oficiale, pur și simplu obțineți informațiile dvs. de contact pe pagina „Contactați-ne” și scrieți-le un e-mail simplu care să le arate că sunteți un mare fan al conținutului lor și că veți iubi șansa , pentru a scrie un blog.

Amintiți-vă, nu ați menționat niciodată că am nevoie de link în schimbul postării mele, arătați-le doar că le place blogul lor și sunteți dispus să scrieți pentru ei.

Cu această metodă simplă, aproape 60% dintre oameni răspund într-un timp foarte scurt și, după ce am adunat detaliile de la ei, este timpul să menționez „Este în regulă să menționez un link către propriul meu blog la sau în biografia autorului secțiune. articolul, dar e în regulă dacă nu vrei să … ”.

Ghici? Mai mult de 70% dintre oameni au spus DA și încă scriu fără linkuri pentru restul de 30%, pentru că știu că vor fi de acord data viitoare.

Folosesc acest mod simplu pentru a construi o relație sănătoasă cu concurenții mei și pentru a profita din plin de acest lucru, deoarece știi că legăturile conexe sunt cele mai puternice voturi greu de obținut, dar nu imposibile.

Sincer, vreau să menționez acest lucru, că nu am știut niciodată beneficiile blogurilor de oaspeți înainte să-l încerc, crede-mă, îți poate crește prestigiul, încrederea și audiența.

Adică, merită să adăugați bloguri de oaspeți la planul de creștere al blogului dvs.

Cuvinte finale:

Dacă încercați să vă evidențiați blogul din mulțime, va trebui să vedeți setările de conținut și aspect de pe umerii utilizatorilor și să le actualizați în continuare, după cum este necesar, pentru a oferi cea mai bună experiență posibilă pentru utilizator în standul dvs.

SEO este un proces care consumă mult timp și nu poți afișa niciodată rezultate imediat, chiar dacă faci lucrurile exact, îmi spun mereu că răbdarea este și cel mai important factor de clasare și mă ajută foarte mult.

Deci, trebuie să lucrați inteligent și consecvent pentru a urca în mulțimea listărilor Google și trebuie să credeți în voi înșivă și, din nou, spun că acest lucru îmbunătățește în mod constant calitatea utilizatorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *