Cum să începi freelance

Cum să începi freelance

V-ați gândit vreodată  cum să începeți un loc de muncă independent  și să vă faceți propria carieră online?

Ați întâlnit vreodată profesioniști independenți care lucrează online și nu au găsit o metodă rapidă de strategie online?

Dacă vă întrebați cum să faceți o activitate independentă sau cel puțin cum câștigă oamenii cu munca independentă, acesta este locul pentru a zgâria puțin și a găsi indicii care vă vor ajuta cu siguranță. Deoarece acest lucru poate fi cel mai bun lucru pe care l-ați întâlnit într-o carieră independentă – și bineînțeles – articolul nu este conceput doar pentru a explica munca independentă, ci pentru a vă ajuta să începeți imediat.

Începeți activitatea independentă în 2021

Ce veți învăța în acest articol?

 • Ce este un freelancer?
 • Cum să devii freelancer
 • Cele mai bune platforme independente
 • Strategie alternativă independentă
 • Cum supraviețuiești ca independent, fără a te alătura site-urilor independente?
 • Regulile succesului independent
 • Sfaturi pentru dezvoltarea comunității online
 • Concluzie și gânduri!

Înainte de a merge mai departe, permiteți-mi să vă povestesc puțin despre activitatea independentă.

Ce este un freelancer?

Freelance este un stil de viață de afaceri în care o persoană angajează un serviciu fără un serviciu constant. Un profesionist independent lucrează ca un antreprenor independent care este angajat de companii pentru a-și face treaba specifică, cu alte cuvinte, tu ești șeful. Domeniul freelance crește rapid în toate părțile lumii. Profesioniștii din domenii precum dezvoltarea web, dezvoltarea de software, scrierea de conținut, design grafic, arte plastice, educație și consultanță în afaceri se alătură modelului independent. Acest lucru nu numai că îi ajută să câștige bani în plus, dar lucrează și cu normă întreagă ca independent.

Freelanceri în SUA

Aceste date îți vor arunca capul …

Cunoașteți 62,2 milioane de americani independenți, ceea ce reprezintă 36% din forța de muncă totală +?

Se estimează că va ajunge la 50,9% până în 2027.

Potrivit Upwork, aproape 50% din forța de muncă din SUA lucrează deja ca independent.

Freelanceri în Pakistan

Payoneer a raportat că blog-ul poartă, despre freelanceri de capital. Pakistanul a fost declarat a patra țară independentă cu o industrie de 1 miliard de dolari.

Freelance în India

India este cunoscută în întreaga lume ca al doilea centru independent din lume după Statele Unite. Potrivit Businesstoday, 1 din 4 angajați din SUA aparține Indiei, ceea ce o face o piață imensă pentru profesioniștii independenți.

CloudPeeps  a scris recent un articol interesant despre tendințele freelance pentru 2016, care arată în mod clar că freelance-ul este în creștere.

Cum să începeți freelance în 2021 [pas cu pas]:

Începerea unei cariere independente poate fi o provocare pentru noii veniți, dar îmbunătățirea continuă și învățarea vor ajuta întotdeauna profesioniștii să crească. Freelancer începe cu următorii pași:

Identificarea talentelor  :

Aceasta este o parte foarte importantă a unei strategii independente, mai întâi poți afla ce ai și ce ți-a plăcut dintotdeauna. Ar putea fi un hobby sau ceva ce îți place. Faceți o ofertă de vânzare și modelați-o pe piață. Fie că este vorba de design grafic sau coacere pentru prăjituri, oferiți orice.

Arta de măcinat  :

A fi profesionist nu înseamnă că pur și simplu continuați să vă vindeți arta fără a fi angajați pentru muncă contractuală, de fapt, trebuie să continuați procesul de învățare pentru a vă perfecționa talentul și cunoștințele.

Vânătoare de oportunități  :

Acest pas din cariera ta independentă te învață să-ți vinzi serviciul ca independent. Este mai degrabă un pas de branding și marketing în care îți construiești identitatea și te prezinți pentru a te ridica. Deși acest lucru include contactarea clienților și a mărcilor cu oferta dvs., ar fi util să vă contacteze clienții după ce simt că au valoarea și talentul de oferit.

Dezvoltați-vă:

Să nu uităm că succesul în orice domeniu implică îmbunătățirea continuă și învățarea unor lucruri noi. Industria IT, cunoscută pentru progresul și dezvoltarea sa, este într-un ritm foarte rapid în comparație cu alte industrii, așa că nu vă așezați niciodată, evoluați întotdeauna, învățați în permanență lucruri noi în industria dvs., acesta va fi succesul suprem în freelance.

Acum, că ești conștient de talentul tău, de învățare și de valorificarea oportunităților, este bine să continui. Tehnologia tradițională independentă va conduce platforme independente acolo unde clienții sosesc, își postează munca și angajează profesioniști independenți pentru a face treaba.

 

[tweetthis url = ”https://aliraza.co/a-complete-guide-to-starting-a-freelance-career”] Ghid complet pentru pornirea #Freelance Carrier [/ tweetthis]

 

Cele mai bune platforme independente

Există multe platforme independente disponibile pe internet. Este destul de mult o piață bazată pe zone, întrucât multe piețe independente sunt populare în anumite țări, iar unele au lansat versiuni locale în diferite țări care le diferențiază de concurență. Aruncați o privire la câteva platforme independente de luat în considerare:

Freelancer  –

Freelancer este un site popular independent lansat în 2009. Are sediul central în Sydney, Australia. De asemenea, au birouri în Vancouver, Londra, Buenos Aires, Manila și Jakarta.

Lucrări superioare  –

Upance a fost creat ca urmare a fuziunii Elance-oDesk, care a dus la lansarea celei mai mari platforme independente de pe piață. Fuziunea Elance-oDesk a fost formată ca Upwork.

Guru  –

Guru este o altă piață populară independentă fondată în 1998 în Pittsburgh sub numele eMoonlighter.com. Ulterior, în 2002, a fost cumpărat de Unicru.

Fiverr

Fiverr a sunat destul de bine în jurul arenei independente. Locul de muncă costă în medie 5 USD, în timp ce o varietate de oferte pot ajunge la câteva sute de magazine, dar nu subestimați Fiverr pentru serviciile sale de 5 USD, deoarece există multe modalități de a obține un loc de muncă dacă aveți doar un profil independent independent. De asemenea, în cazul în care lucrați la Fiverr, plătiți cele 5 sfaturi rapide ale lui Ahmed pentru a deveni un vânzător Fiverr minunat.

Notă: Ghidul pentru a câștiga bani pe Fiverr este unul dintre cele mai convingătoare conținut despre fiverr pe care îl veți vedea pe site-ul meu.

PeoplePerHour  –

PeoplePerHour este o platformă independentă din Londra. A fost fondată în 2005. Permite profesioniștilor liberi să renunțe la slujbele lor și să perceapă banii pe care îi doresc. Fuziunea (Elance-Odesk) – Upwork a creat acum spațiu pentru o altă platformă independentă; PPH a profitat de ocazie pentru a intra pe piață la locul și momentul potrivit. Până în prezent, propria mea experiență cu această platformă este remarcabilă.

Cheia succesului pe platformele independente

Există elemente care vă vor lansa cariera independentă pe aceste platforme:

Coerența pe portal

Trebuie să recunoașteți că consistența chiar ajută. După ce ați selectat platforma pe care doriți să o petreceți, asigurați-vă că petreceți timpul acolo în mod regulat. Spre deosebire de profesioniștii care încep cu platforme independente cu scopul de a obține rezultate excelente și se termină într-o lună sau două când nu primesc un proiect. Coerența este cheia succesului, în special în domeniul independent. Nu alegeți mai multe platforme independente, ci doar una.

Abilități de comunicare mai bune

Fără a dezvolta abilități de comunicare, ar fi o poveste destul de dificilă să schimbăm punctul cu clientul. Majoritatea clienților analizează abilitățile și calibrul freelance cu abilitățile lor de comunicare. De cele mai multe ori, funcționează cu mesajul, dar dacă freelancerul și clientul se conectează, aceștia se mută și pe Skype sau Google Hangout pentru a se conecta între ei și, dacă acest lucru nu merge bine, vă poate afecta reputația. Așadar, încercați să vă dezvoltați în continuare abilitățile de comunicare.

Abilități reale pentru a prezenta soluția

Este extrem de important să explicăm cazul în mod corect. Când licitați pentru un proiect, verificați de două ori dacă înțelegeți clar problema și aveți o soluție. Nu comentați și nu licitați imediat proiectul. Clientul ar lua timp să selecteze cel mai bun candidat oricum. Aplicați întotdeauna cu talent pentru proiectele relevante. De exemplu, dacă sunteți designer grafic și îl utilizați pentru a proiecta logo-uri, bannere, articole de papetărie corporative, ar trebui să urmăriți un proiect de dezvoltare web dacă nu ați stăpânit propriile cunoștințe în dezvoltarea web. Luptați întotdeauna pentru ceea ce faceți mai bine.

Abonament plătit

Majoritatea site-urilor independente pe care le-ați întâlnit au modele de abonament plătite și gratuite. Este întotdeauna mai bine să obțineți un abonament plătit pentru a profita de oportunități și oportunități de recrutare mai bune. Există întotdeauna beneficii pentru planurile și abonamentele plătite, astfel încât profesioniștii preferă planurile plătite.

Optiuni de plata

Înainte de a trece la alegerea unei platforme independente, asigurați-vă că știți despre opțiunile de plată. Este posibil să nu aveți metoda de plată utilizată de site-ul dvs. și veți fi dezamăgiți la sfârșitul lunii. Deci, înainte de a începe, asigurați-vă că site-ul freelance pe care îl utilizați are mai multe opțiuni de plată, cum ar fi PayPal, Skrill, Payza, transfer bancar și așa mai departe.

Citiți articolele:

 • 15 erori de freelance obișnuite care „nu” corespund tuturor freelanceri
 • 9 pași pentru crearea unui profil independent independent care câștigă afaceri și clienți

Strategie alternativă independentă

Mulți dintre experții independenți din ziua de azi și profesioniștii cu normă întreagă consideră că profesioniștii independenți sunt o afacere – nu trebuie să lucrați cu jumătate de normă, care abia poate fi investit 2 ore pe zi și să câștigați câteva găleți săptămânal.

Ei bine, ideea este să o luați ca pe un stil de viață sau ca o afacere cu normă întreagă – ceea ce ar duce de fapt la o abordare diferită pentru freelancer. Această abordare freelance nu urmează tendințele și normele formale ale freelance-ului, cu atât mai puțin platformele independente. Cu toate acestea, nu toată lumea este de acord cu acest model, deoarece achiziția clienților arată mult mai ușor pe platformele independente.

În această strategie alternativă independentă, profesionistul independent trebuie să facă totul singur. În plus, ceea ce realizează un profesionist independent îi va ajuta să construiască un brand autentic pe piață. Spune-i „faimă” …

Cum supraviețuiești ca independent, fără a te alătura site-urilor independente?

Există trei tehnici în această strategie care vă vor ajuta să navigați nu numai pentru a supraviețui pe o piață independentă competitivă, ci și ca marcă:

Brand personal

Marca personală reflectă talentul, numele și fața ta și înlocuiește marca tradițională cu marca personală. Poate fi oricine de oriunde care creează un brand personal. De exemplu, dacă sunteți un vorbitor motivațional și ocazional susțineți un discurs la locul de muncă sau în afaceri și faceți ceea ce vă place și creați un brand care să reflecte pasiunea, numele și fața dvs., acesta ar fi brandul dvs. personal.

Când vine vorba de freelance, nu strică să construiești un brand personal pentru un freelancer. Tot ce trebuie să faceți este să arătați clar că sunteți independent și să oferiți acest lucru ca serviciu. Desigur, ai nevoie de o serie de lucruri pentru a ajunge la oameni și pentru a comunica cu aceștia pentru a-ți construi publicul pentru a-ți comercializa serviciul freelance online?

Aruncați o privire asupra elementelor cheie ale unui brand personal:

Creați un site web / blog  :

Totul începe cu un site web și un blog. Pentru a începe să utilizați marca personală, trebuie să vă înregistrați domeniul personal. Construiți-vă site-ul web în câteva minute folosind WordPress. Fără un site web / blog, sarcina de a construi un brand personal ar fi pe jumătate. Deci, mai bine îl completați corect.

Numele și fața  :

Numele și chipul dvs. ar trebui să fie acolo pe site-ul sau blogul dvs., astfel încât oamenii să poată corela cu ambele și să-și amintească pe parcurs. Experții în marketing online precum Jeff Bullas și Zac Johnson s-au concentrat asupra mărcilor personale. Chiar și tu poți considera blogul meu personal de marketing digital ca un exemplu.

Profiluri de socializare  :

În niciun caz nu puteți ignora rețelele sociale. Rețelele sociale nu înseamnă că trebuie să creați un profil de rețea socială pe fiecare platformă pentru a accesa. Doar selectați două sau trei platforme și concentrați-vă pe ele. Am văzut o mulțime de oameni obținând locuri de muncă și clienți noi prin profilul lor de pe Facebook, pentru că au luat timp pentru a-și face profilul bun și pentru a-și construi o anumită autoritate. (Amintiți-vă, oamenii se distrează cu oameni pe care îi cunosc personal și aici vine rolul social media)

Rețea cu oameni  :

Acesta este un alt lucru important pe care trebuie să îl faceți pentru brandingul personal. Construirea de relații între oameni și crearea de rețele ajută mai mulți oameni să învețe despre ceea ce fac. În experiența mea personală, așa cum am spus mai sus,

majoritatea oamenilor se simt confortabil să facă afaceri cu oameni pe care îi cunosc deja, acest lucru ajută la consolidarea încrederii pe care se pot baza, astfel încât concentrarea pe rețeaua cu oamenii este o altă modalitate excelentă de a construi un brand personal. Puteți obține ajutor pe rețelele de socializare, puteți participa la evenimente legate de domeniul dvs., puteți discuta cu oameni și vă puteți face mai mulți prieteni.

Forum: 

Forumurile de discuții sunt un alt mod excelent de a câștiga clienți. Mulți oameni folosesc această metodă nu numai pentru a câștiga clienți, deoarece este ieftină, dar îi ajută și să se construiască ca autoritate. Deci care este jocul? Puteți găsi forumuri relevante în această industrie în timp ce lucrez în industria de marketing digital și în domeniul meu, BlackhatWorld, WarriorForum exclude, dar lista continuă. 

Deci, după ce ați selectat câteva forumuri, trebuie să vă înregistrați cu un nume de utilizator și un profil. Adăugați informații despre site-ul sau serviciul dvs. la linkul de semnătură al forumului și începeți să ajutați oamenii să răspundă la întrebări din forum. 

Majoritatea forumurilor au o categorie suplimentară în care puteți cumpăra / vinde sau promova serviciile sau produsele dvs. Puteți utiliza, de asemenea, acest lucru pentru a atrage mai multă atenție.

 

Platforme de editare

Dacă nu participați la platformele independente, înseamnă că doriți strategii alternative care înseamnă aici. Platformele de publicare ne ajută să câștigăm spațiu pentru a ne exprima ideile și a împărtăși valoarea noastră cu potențialii care să le atragă. Ar fi perfect să păstrăm conținutul relevant postat pe LinkedIn Pulse, Medium sau WordPress.com în mod continuu pentru a vă implica publicul și a vă da cuvântul.

Ce se poate obține cu lansarea?

Valoarea livrării  :

Tot ce va intra va fi rezultatul a ceea ce oferiți sub formă de valoare. Este extrem de important să înțelegeți că atunci când publicați conținut, trebuie să vă gândiți de la un DATOR. 

Deoarece dacă conținutul dvs. nu merită, de ce ar fi cineva interesat să vorbească cu dvs. Indiferent ce tip de freelancer sau orice domeniu aveți, încercați să postați conținut. De exemplu, Behance oferă artiștilor și graficienilor posibilitatea de a-și prezenta portofoliul unui public global interesat să găsească cele mai noi lucrări de artă și conținut grafic.

Implicarea publicului  :

Angajarea publicului face minuni. Este posibil să nu fiți conștienți de strategie, dar mărci precum Buffer și Buzumo sunt încântați să își atragă publicul postând conținut util și util pe blogurile lor oficiale. Acest lucru le oferă posibilitatea de a transmite mesajul mărcii lor împreună cu alte sfaturi utile și utile.

Construiți e-mail lista  :

Az e-mail lista kiépítése messze a leghatékonyabb, leghosszabb ideig tartó és örökzöld online marketing stratégia. Amikor szabadúszó karrier és szabadúszó személyes márka építéséről van szó; semmiképpen sem hagyhatja figyelmen kívül az e-mail lista készítés folyamatát. Ehhez használja a Mailchimp vagy az Aweber alkalmazást.

Nézze meg az e-mail listájának összeállításáról szóló útmutatómat .

Közösségi épület

Construirea comunității nu este atât de simplă pe cât pare. Ironia este că durează mult timp și este neobosit mental să contribuie continuu la mulțimea de oameni care profită de cunoștințele și experiența ta și de aceea au început să stea cu tine. Poate fi oriunde online sau chiar offline. Porniți un grup Meetup sau creați un canal Disqus, indiferent de ceea ce faceți, pur și simplu începeți să o faceți și să o faceți constant și trebuie să fiți consecvenți.

Dacă pentru o secundă te-ai gândit de ce ai nevoie de o comunitate pentru a-ți construi cariera de freelance, lasă-mă să-ți spun răspunsul. Construirea comunității ajută întotdeauna. Nu te doare să depui efort și energie.

Construiește o comunitate. Lustruiți-vă marca.

Reguli de succes independente:

Odată ce vă cunoașteți abilitățile, strategia independentă și ce trebuie să faceți, următoarea parte este achiziționarea de clienți. Obținerea primei dvs. comenzi nu este ușoară, rețineți că profilul dvs. este prima impresie pe care o are clientul dvs. și, dacă o faceți, veți avea succes. Nu uitați să plătiți pentru cei 9 pași ai mei pentru a crea un profil independent independent care să câștige afaceri și clienți.

Odată ce ați achiziționat primul dvs. client, trebuie să urmați câteva reguli pentru a reuși, pentru a obține recenzii bune și câțiva clienți care revin.

Peste Livrare

Larry Page, cofondator al Google, a spus odată; „Întotdeauna oferă mai mult decât ne putem aștepta”. Până în prezent, îmi amintesc încă acest lucru și îl consider prima regulă a succesului, de fapt, este cel mai simplu mod de a face clientul dvs. fericit și de a realiza ceea ce nu vă așteptați. (Livrare excesivă).

Mențineți relații bune

Freelance este o activitate de afaceri, iar comunicarea are propria sa semnificație pe care nu o poate ignora. Majoritatea noilor profesioniști independenți nu știu cât de importantă este comunicarea. Încercați să mențineți o relație bună cu clienții dvs. și va avea rezultate bune.

Vânzare

Combinarea altor servicii este o idee excelentă pentru a obține mai multe comenzi. Când plasați prima comandă, întrebați-vă întotdeauna clientul dacă îl pot ajuta cu alte lucruri, deoarece clientul și-a testat deja abilitățile, este probabil să fie interesați de alte servicii astăzi sau mai târziu.

Timpul inseamna bani

Respectați întotdeauna și respectați termenele, rețineți că aceasta este o lume profesională și nimeni nu are timp să vă asculte obiecțiile, așa că decideți întotdeauna cu înțelepciune înainte de a stabili un termen limită și, dacă l-ați dat, încercați să vă terminați lucrarea înainte de data scadenței să facă un termen limită.bun gest către clientul său.

Cereți o opinie:

Odată ce clientul dvs. este mulțumit de ceea ce i-a livrat, cereți-i o opinie, acesta este un mod bun de a vă construi portofoliul care vă va ajuta în cele din urmă să câștigați clienți.

Nu uitați de vechii dvs. clienți:

Din când în când, acordați în permanență bonusuri de reducere vechilor dvs. clienți, așa că ori de câte ori aveți nevoie de un serviciu în domeniul dvs., fiți întotdeauna prioritatea dvs.

Marketing de recomandare:

Invitarea recomandărilor sau a clienților noi de la clienții existenți este o modalitate excelentă de a câștiga noi clienți. Această strategie nu funcționează întotdeauna, dar trebuie să fiți foarte atenți atunci când solicitați recomandări clienților existenți. Amintiți-vă, construiți relații cu clientul dvs., astfel încât acesta să vă poată construi afacerea independentă. Unii vor acorda un bonus sau reducere clienților existenți în următorul lor proiect pentru o astfel de referință.

Sfaturi pentru dezvoltarea comunității online

Alegeți o anumită categorie  :

Acesta este aproape un lucru de bază de spus unui profesionist independent care alege o anumită categorie pentru a construi o comunitate, dar este important de spus. O comunitate este întotdeauna construită pe o cauză comună, deci căutați din acest motiv și începeți să vă dezvoltați comunitatea.

Definiția regulilor și reglementărilor  :

Regulile și reglementările stabilesc limitele care ajută la gestionarea comunității. Asigurați-vă că nimeni nu abuzează de violență sau nu este rasist împotriva unui anumit grup, persoană, sex sau membru. De fapt, alte probleme, cum ar fi spamul, pot fi, de asemenea, controlate prin reglementare și aplicare.

Invitați persoane relevante  :

Acest lucru este destul de comun. Trebuie să invitați persoane cu aceeași idee să se alăture comunității dvs. oriunde există. Asigurați-vă că membrii existenți aduc și noi clienți potențiali.

Fii consecvent  :

Trebuie să fii consecvent cu angajamentul și poziționarea ta în comunitatea ta. Nu este vorba despre postarea zilnică sau pornirea unei conversații zilnice, ci despre prezența regulată și răspunsul la întrebările celorlalți.

[tweetthis url = ”https://aliraza.co/a-complete-guide-to-starting-a-freelance-career”] Ghid complet pentru pornirea #Freelance Carrier [/ tweetthis]

Întrebări frecvente despre a deveni freelancer

Am sub 18 ani, dar pot deveni freelancer?

Da, poți  deveni freelancer  chiar dacă ai sub 18 ani. Cu toate acestea, puteți plăti numele părinților sau fraților mai mari.

Aceste site-uri independente pot funcționa liber?

Majoritatea site-urilor independente au un pachet gratuit pentru a începe, dar dacă doriți mai multe oferte și o prioritate mai mare pe listă, poate fi necesar să treceți la un abonament plătit.

Cum îmi obțin primul loc de muncă ca independent?

Obținerea primului dvs. loc de muncă este întotdeauna dificilă, deoarece aveți un profil complet nou, fără o părere.

Iată însă câteva sfaturi pentru a începe.

 • 1. Lucrați pentru descrierea profilului.
 • 2. Familiarizați-vă cu proiectul înainte de a licita.
 • 3. Arătați exemple atunci când licitați.
 • 4. Explicați de ce sunteți cea mai bună alegere și cum veți implementa proiectul.

Freelancerul plătește impozite?

Acesta variază de la țară la țară și ce fel de activitate independentă faceți. De exemplu, dacă lucrați în Statele Unite, datoria fiscală, în funcție de cât câștigați, dar într-o țară precum Pakistan, dacă efectuați un transfer străin, sunteți scutit de impozite, dar dacă lucrați local, sunteți impozabil.

Cum să devii freelancer de scriere de conținut?

Pur și simplu introduceți categoria dvs. ca scriitor de articole în timp ce vă înregistrați pe orice site independent. Creați un portofoliu și arătați-l ca șablon pentru a începe clienții potențiali.

Cum să devii un profesionist online

Puteți deveni liber profesionist online începând un loc de muncă independent pe oricare dintre site-urile menționate mai sus sau creându-vă propriul site web sau blog sau site de rețele sociale pentru a începe.

Cum pot începe fără experiență independentă?

Fără experiență, este dificil să îți iei primul loc de muncă. Tot ce trebuie să faceți este să înțelegeți cât de bine se desfășoară concurenții dvs. și cum le puteți reproduce cu un USP unic.

Pot independența din India, Pakistan, Statele Unite, Canada sau orice altă țară?

Nu există granițe libere când vine vorba de profesioniști independenți. Sunteți liber să vă alegeți propria țară, să începeți și să vă conectați cu orice parte a lumii.

La propriu, nu am multă experiență, mai pot începe să lucrez ca freelancer?

Vestea bună este că puteți începe să lucrați în continuare ca independent. Cu toate acestea, poate fi necesar să faceți câteva lucruri pentru a primi comenzi pentru începători și începători.

Care sunt primele 6 țări independente?

Cele mai bune 6 per persoană plătită sunt următoarele

 • India
 • Statele Unite
 • Bangladesh
 • Pakistan
 • Filipine
 • Regatul Unit
Resurse aditionale
 • Cum se câștigă bani pe Fiverr?
 • Ghid de marketing asociat
 • SEMRush Review
 • Cum se face bani online?
 • Verificare Cum se câștigă bani online în Pakistan
 • Aflați cum să câștigați bani pe Instagram

Concluzie cu privire la modul de a începe munca independentă în 2020

Freelance este o modalitate excelentă de a începe să câștigi bani, cred că viitorul este freelance. Majoritatea persoanelor care întâlnesc profesioniști independenți au tendința de a-l vedea ca un concert cu bani parțiali, pentru unii, această activitate cu jumătate de normă a devenit o afacere cu normă întreagă; Freelancing-ul nu este greu sau ușor, de fapt este un stil de viață. Ești propriul tău șef, fă orice, implică-te în proiecte pe care le vei iubi. (Beneficiază atât clientul, cât și dvs.)

Freelanceri se luptă, învață și prosperă, motiv pentru care oamenii din toată lumea acceptă acest domeniu.

Trebuie să cunoașteți propunerea de valoare a artei dvs. și cum vă puteți vinde eficient; De îndată ce află, stă în mulțime fără ezitare și își oferă serviciul.

Întrebarea zilei este: ce oferă pentru a începe o carieră independentă?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *