De ce ar trebui să începi un blog despre pasiunea ta

De ce ar trebui să începi un blog despre pasiunea ta

Aveți îndoieli cu privire la începerea unui blog? Dacă vă gândiți să începeți un blog, citiți această postare pe blog. Pe măsură ce începeți să observați lumea de astăzi, veți observa că traversăm o mare perioadă de tranziție în care tehnologia schimbă totul. De aceea, radioul, panourile publicitare și televizorul sunt înlocuite de smartphone-uri, Netflix și social media. Oamenii construiesc o afacere de un milion de dolari online doar pentru că înțeleg această tranziție.

O prezență online este acum un instrument excelent. Dar totul începe cu o propunere de valoare specifică, ceea ce înseamnă că trebuie să ai o specialitate. Se numește adesea o pasiune, deoarece te face să fii încântat și fericit să continui acest lucru. Pasiunea poate fi tot ceea ce oamenii descoperă în ele sau moștenesc prin mediu în timp. Cel mai bun lucru de astăzi este că oamenii profită de pasiunea lor pentru a trăi datorită internetului.

Permiteți-mi să vă conectez punctele; Dacă îți combini pasiunea cu blogging-ul, adică începi să scrii un blog despre pasiunea ta, îți vei continua pasiunea alături de blogging. Este posibil să nu funcționeze pentru toată lumea sau să nu fie atât de ușor pe cât pare, dar acolo unde există voință, există o cale.

De ce ar trebui să începi un blog despre pasiunea ta

“Nu o faceți pentru bani, ci pentru că vă place!” Poate că ai auzit cuvântul. Spun, și așa am început și mi-am făcut publicitate nerușinată blogului pe fiecare bulevard, întâlnire sau ori de câte ori este posibil. Pentru că îmi place atât de mult.

Iată patru motive pentru a începe un blog despre pasiunea ta:

Devine posibil să-ți continui pasiunea

Este posibil să nu faceți ceea ce vă place; mulți lucrează pentru care nu sunt pasionați sau se simt entuziasmați de zona lor. Ceea ce vă poate ajuta un blog este că vă puteți continua pasiunea prin blog. Acum există anumite lucruri pe care trebuie să le știți dacă vă gândiți să vă începeți blogul cu pasiunea. Înainte de a trece mai departe, trebuie să faceți unele cercetări, deoarece uneori există lacune care nu au cerere sau oportunități de venituri, dar există și cabine de veșnic verde.

În acest caz, luați în considerare a doua cea mai bună soluție la care puteți lucra. De exemplu, dacă sunteți obsedat de biciclete și mașini, dar doriți să vă implicați în blogul auto și nu găsiți nicio modalitate de a vă extinde afacerea cu blogul auto, dar vedeți multe oportunități în cabina bicicletei, atunci luați în considerare alegerea unei cabine biciclete. Nu trebuie să se întâmple, dar de fiecare dată când apare așa ceva, trebuie să știi ce să faci.

La urma urmei, dacă sunteți un fan al ceva, nu veți renunța, deoarece vă place să faceți acest lucru și, atunci când primiți o atenție, vă oferă doar oportunități.

Munca nu pare a fi muncă

Unul dintre principalele motive pentru care ai început un blog despre pasiunea ta este că nu te-ai săturat să lucrezi pe blog. Să recunoaștem, indiferent că ești independent sau lucrezi, este întotdeauna greu să faci mai multe lucruri, deoarece te-ai săturat spiritual de zilele lungi de lucru.

Ceea ce se întâmplă în acest scenariu este că atunci când lucrezi la pasiunea ta, nu obosești pentru că te face să te bucuri de ea. Acest lucru se aplică și sectoarelor care nu vă plac; cu toții avem prieteni care își urăsc munca și vorbesc întotdeauna despre a face altceva, dar de a rămâne blocat acolo.

Ar trebui să fii recunoscător pentru a începe un blog în jurul pasiunii tale, deoarece nu va fi o tortură spirituală. În schimb, el ar fi fericit pentru el, deoarece munca nu va funcționa pentru tine.

Puteți construi agitație laterală

Forfota laterală este un termen folosit pentru a face ceva suplimentar după treaba sau afacerea principală. Fie că lucrați între 9 și 5 sau conduceți o afacere separată, sunteți întotdeauna gata să acordați câteva ore între 7 și 12 noaptea doar pentru că vă place ceea ce faceți.

Forfota laterală poate fi orice vrei să începi, dar nu este încă o sursă de venit și abia aștepți să trăiești din acest lucru. Așadar, atunci când creați un blog bazat pe pasiunea dvs., veți avea șansa de a construi o unitate laterală care să se refere și la pasiunea voastră.

Pasiunea + agitația laterală este întotdeauna o combinație ucigașă  . Poate duce la o călătorie de afaceri la care nu v-ați fi gândit niciodată. Mulți oameni au înțeles greșit puterea blogurilor, așa că nu o iau în serios, deoarece consideră că este vorba doar de a scrie lucruri plictisitoare și de a le posta online. Ceea ce nu știu este că puteți deveni o afacere dacă cineva o ia în serios.

Vă poate lua un pic de stres

Stresul nu este ceva pe care o persoană obișnuită nu îl cunoaște sau niciodată nu îl experimentează. Cu toții ne simțim stresanți uneori, în special în locurile de muncă corporative. Dacă aveți o pasiune despre care nu ați vorbit încă, aceasta poate fi soluția la stres.

Poate părea o idee nebună sau poate simți că este o glumă pentru că lucrezi într-o bancă și nu ai deloc timp. Gândiți-vă la asta dintr-o perspectivă antreprenorială. Dacă ajungeți acasă la 19:00 în fiecare seară, după câteva ore de odihnă, puteți lucra la ceea ce vă face plăcere, dar de la 9:00 la 1:00, dar nu ați făcut încă nimic.

Nu numai că ameliorează stresul, dar în cele din urmă puteți construi o mică afacere din ea. Gândiți-vă la acest lucru, deoarece de multe ori auzim despre stresul locului de muncă de la proprietarii de locuri de muncă. Dacă sunteți unul dintre acești oameni, gândiți-vă să începeți un blog despre pasiunea dvs. și să vă îndepărtați puțin stresul, deoarece vă face fericit.

Știți că oamenii câștigă milioane de dolari în fiecare lună cu blogul evenimentelor? Aflați cum să scrieți blog despre eveniment.

Concluzie

Lansarea unui blog nu înseamnă doar să câștigi bani în Google Adsense sau să câștigi bani prin marketingul afiliat. Există multe aspecte în blogging. Unii bloggeri încep pentru că vor să scrie, alții își încep călătoriile de blog pentru că sunt pasionați de blog, iar alții pentru că vor să comunice despre anumite lucruri.

Depinde de tine ce vrei să faci cu blogul tău. V-am împărtășit patru opțiuni. Acum este decizia dvs. dacă doriți să începeți un blog și să deveniți un blogger celebru și poate să vă ajute să vă creați propriul brand personal pe internet.

Spuneți unul în secțiunea de comentarii înainte de a părăsi acest blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *