De ce un blogger novice nu poate câștiga bani cu un afiliat?

De ce un blogger novice nu poate câștiga bani cu un afiliat?

Când bloggerii începători încep blogging-ul, ei sunt doar atenți la Google Adsense pentru a câștiga bani blogging. Acest lucru se întâmplă de un deceniu și există încă mulți începători care o fac în fiecare zi. Vreau să vorbesc cu bloggeri începători care citesc această postare pe blog care vor face același lucru, adică intenționează să câștige bani bloguind prin Google Adsense. Permiteți-mi să clarific acest lucru; Nicio problemă cu Google Adsense, perfectă pentru bloggeri – problema este calendarul dvs., deoarece abia începeți și nu veți reuși.

De ce nu pot toți bloggerii începători să câștige bani cu marketingul afiliat?

Mulți bloggeri pot fi supărați sau împuterniciți să citească primul paragraf – vreau să le spun că sunt alături de ei și încerc să-i ajut. Știu că Google Adsense nu va câștiga bani la începutul călătoriei dvs. pe blog, deoarece nu va exista trafic către blogul dvs.; nu este necesar să puneți anunțuri Adsense și să vă așteptați ca blogul dvs. să câștige bani dacă este clar că acest lucru nu se va întâmpla.

Mulți ar fi interesați de ceea ce trebuie să faceți în loc să acceptați programul Adsense. Sunt bucuros să vă împărtășesc soluția:

Începeți marketingul afiliat

Vă voi explica cum marketingul afiliat poate face diferența pentru dvs. dacă sunteți un blogger novice. Înainte de a explica pașii cei mai importanți pentru a începe și a reuși în marketingul afiliat, aș dori să definesc pentru unii oameni care nu au o idee clară despre marketingul afiliat:

Marketingul afiliat este o strategie de realizare a veniturilor în cadrul căreia promovăm produsul sau serviciul nostru și plătim un comision pentru fiecare vânzare realizată prin intermediul nostru.

Pași pentru a câștiga bani ca blogger prin marketing afiliat

Este posibil să aveți o idee mai bună despre ceea ce se întâmplă în marketingul afiliat. Să trecem la pașii importanți pe care trebuie să îi faceți pentru a face bani online prin marketingul afiliat:

Remediați problemele legate de blog

Să recunoaștem, când începem bloguri, nu totul este perfect. Dimpotrivă, totul pare imperfect. Rezolvatorii de probleme îi fac să se miște și să-și îmbunătățească blogurile în timp. Așa că vreau să o faceți, să remediați problemele blogului. Are tot ce trebuie să știți despre succesul marketingului afiliat.

Să intrăm în detaliu: dacă aveți o problemă, căutați o soluție și, când găsiți și aplicați, înseamnă că v-ați îmbunătățit blogul. Ar putea fi printr-un nou serviciu, plugin, carte electronică sau curs. Cea mai bună parte este că, în timpul acestui proces de rezolvare a problemelor, ați câștigat o experiență directă în rezolvarea problemei și găsirea unei soluții.

Puteți utiliza aceeași experiență cu cititorii dvs., împărtășind cu ei și referindu-vă la o soluție pe care ați cumpărat-o pentru dvs. – așa cum am spus mai devreme – ar putea fi un serviciu de găzduire web mai bun, un abonament CDN, o nouă temă web, un plugin suplimentar, sau orice altceva. Îmbunătățiți-vă blogul în continuare.

Citit: 

  • Cum să faci bani folosind YouTube
  • Cum să câștigi bani online cu Amazon

Alegeți Produsele asociate cu înțelepciune

Alegerea produselor afiliate potrivite este cheia succesului în marketingul afiliat. Este posibil să nu doriți să alegeți produse pe care le promovați pe care nu le utilizați personal, deoarece nu vor fi corecte. 

Una dintre cele mai bune lecții pe care le puteți învăța acum în marketingul afiliat este că experiența personală contează foarte mult. De exemplu, dacă spun că găzduirea web ABCD este bună; trebuie să cumpărați acest lucru, s-ar putea să nu existe prea multe diferențe, dar când spun că folosesc Bluehost web hosting și îmi place. Ar aduce energie nouă în dezbatere. Acesta este modul în care trebuie să alegeți produsele asociate pentru a le promova.

Nu fiți prea agitat și valoros

Rețineți că cititorii și abonații la blogul dvs. nu sunt special pentru a cumpăra materiale. În realitate, ei sunt acolo pentru a vă citi conținutul și pentru a vă ajuta din experiența dvs. Așadar, nu deveniți agresivi dacă le vindeți lucruri. Aceasta include promovarea produselor în postările de pe blog, precum și trimiterea de e-mailuri promoționale abonaților.

Oferiți mai mult decât orice altceva

Dacă doriți cu adevărat să reușiți să creați blog, nu faceți compromisuri în ceea ce privește crearea de valoare pentru publicul dvs. De fapt, faceți-o o prioritate ca blogger. De fiecare dată când postezi conținut, întreabă-te dacă oferă sau nu valoare. Dacă continuați să faceți acest lucru, cititorii ar realiza că de fiecare dată când vă citesc conținutul, obțin ceva din el.

 Acest lucru ar crește încrederea și loialitatea, ceea ce va ajuta pe termen lung. În ceea ce privește încrederea și loialitatea față de marketingul afiliat, acesta devine cel mai important lucru în acest proces; atunci când le spui despre orice produs că este bun, oamenii cred părerea ta și o cumpără.

Nu alegeți o duzină de produse pe care trebuie să le promovați

Promovarea unui produs ca agent de comercializare afiliat nu înseamnă a lua tot ce privești în jur. De fapt, trebuie să fii foarte atent în alegerea numărului de produse de promovat. Nu puteți promova o gamă largă de produse și vă puteți aștepta ca cititorii să cumpere aceste produse. Pe scurt, încercați să promovați un produs de încredere și mai puțin. 

Publicitatea a două sau trei produse relevante este mult mai bună decât promovarea a zece produse diferite, irelevante. Așa că vreau să spun că trebuie să fii foarte atent atunci când alegi un produs; nu încercați să promovați zeci de produse pe același blog simultan.

Aflați: Cum să începeți un blog în 2019. De asemenea, puteți lucra în alte moduri, cum ar fi sondaje cu plată, oferte gratuite și alte sarcini mici pe care le puteți utiliza pentru a căuta online. Consultați prezentarea generală a Clixsense, unde am discutat despre modul în care vă puteți ajuta să lucrați online.

Concluzie

Marketingul afiliat este o  strategie excelentă de monetizare a blogurilor,  dacă o înțelegeți. Marketingul afiliat nu înseamnă promovarea vreunui produs aleatoriu pentru a primi un comision. De fapt, alegerea produsului potrivit este cea mai critică.

Am încercat să vă împărtășesc cunoștințele mele de marketing afiliat și exact cum încerc să câștig bani online cu acesta. 

De asemenea, promovez temele Bluehost și Elegant Themes. Am cumpărat, testat și utilizat personal aceste servicii și sunt mulțumit de acestea. Așa că îmi place să promovez produsele pe care îmi place să le folosesc, pe care toți comercianții afiliați trebuie să le facă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *