Hogyan lehet valóban uralni egy blogolási rést (2021)

Hogyan lehet valóban uralni egy blogolási rést (2021)

Érdemes megnéznie a blog rangsorát a Google első oldalán. Lehet, hogy közzétett néhány cikket abban a reményben, hogy az első oldalra kerül, de ez még nem történt meg. Ez a cikk, amely a blogolási rést uralja , biztosan megfordíthatja a helyzetet.

Miért uralja a blogolási rést?

A blogolási rés dominálásának különböző értelmezései lehetnek, mint például tekintélyté válás valamelyik fülkében vagy rangsorolás az adott rés alapvető kulcsszavaira.

A cikk mögött az az ötlet áll, hogy bemutassuk azt az egyszerű módszert, amellyel domináns blogolási egységgé válhatunk az általunk kiválasztott résen. Persze, ez nem garantálja, hogy bármelyik résen tekintélygé válhat.

Ennek az az oka, hogy néhány régi webhely a kulcsszavakkal szemben tart néhány felső pozíciót. Nemcsak a kulcsszavakat célozták meg jól, hanem idővel megalapozták tekintélyüket is. Tehát ezt szem előtt kell tartanunk, miközben döntünk a kulcsszavakról.

Tehát ebben a cikkben megtudhatja:

  • Az új kulcsszavak rangsorolási lehetősége
  • Mi a teendő, ha megtalálta a kulcsszavakat
  • Egy speciális SEO-orientált stratégia
  • A fülke növekedési hack

Tehát minden további nélkül kezdjünk bele ebbe.

A blogolási rés 2021-es dominálásának négy lépése:

Alacsony versenyű kulcsszó szerinti célzás

Ha még nem hallottál az alacsony versenyű kulcsszavak fontosságáról, akkor ezzel a házi feladatot kell elvégezned. Az alacsony versenyű kulcsszavak azok a kulcsszavak, amelyekre nincs kifejezetten kereslet, és nem rendelkeznek magas ajánlatokkal a Google hirdetésekben. Tehát könnyen megcélozhatók csak azért, mert sok top márka nem fizet a Google-nak azért, hogy rangsorolja webhelyét ezekhez a kulcsszavakhoz, és a marketingszakemberek sem célozzák meg ezeket a kulcsszavakat a tartalmuk rangsorolásához.

Használhatja a Google Kulcsszótervezőt vagy a Kulcsszóválasztó eszközt, hogy elkezdhesse megtalálni az alacsony versengésű kulcsszavakat. Miután találkozott a kulcsszavakkal, hozzon létre tartalmat ennek körül.

Ne feledje, hogy célja az, hogy uralja a blogolási rést. Ha nem talál jövedelmező, alacsony versenyű kulcsszót megcélozni, akkor egyáltalán ne aggódjon, mert álruhában áldás lehet, mert létrehozhat egy jobb rést kínáló blogot az alacsony versenyű kulcsszavai köré. A következő lépésben erről többet megtudhat.

  • SEO hibák, amelyeket el kell kerülni
  • Legjobb SEO gyakorlatok kezdőknek

Hozzon létre egy Niche-alapú blogot

A niche-alapú blog létrehozása lehetőségeket tárhat elénk, különösen a kulcsszavak és a rangsor szempontjából. A blogolási rés dominálásának egyik alapja egy résen alapuló blog létrehozásán alapul.

Hadd magyarázzam el: ha megtalálta a megcélozni kívánt alacsony versenyű kulcsszavakat, létrehozhat egy rést tartalmazó webhelyet a kulcsszava rése alapján. Ne feledje, hogy nem javaslom „pontos egyezésű domain” létrehozását, mert mindkét stratégia különbözik egymástól. A pontos egyezésű domain azt jelenti, hogy a domainjét pontosan ugyanúgy regisztrálja, mint a kulcsszavát. Az emberek már régóta csinálják, de ez hosszú vita. Sok SEO szakértő ezt nem javasolja.

Koncentráljunk a fülke-alapú blogra. Például, ha kulcsszava az „olcsó, 500 dollár alatti DSLR fényképezőgépek”, akkor a fülke-alapú blogja domainje lehet a bestdslrscollection.net vagy az cheapdslrguide.shop.

Ennek oka az, hogy ha van olyan webhelye, amely az Ön kulcsszavaihoz kapcsolódik, akkor megnő az esélye, hogy dominálja a fülét, mert releváns tartalmat hozna létre. Minél többet hozna létre hasonló tartalmat, annál nagyobb az esélye, hogy rangot szerezzen a Google-ban. Természetesen kapcsolatot kell létrehoznia a népszerű tartalom és a friss tartalom között, hogy tisztességes kapcsolat alakulhasson ki, amelyet a keresőmotorok észrevehetnek.

A niche-alapú webhely egy lépéssel közelebb visz a blogolási rés dominanciájához.

  • Hogyan lehet kiemelni a fülke blogját a versenyzők közül?
  • A blog megírásának megtérülése

Használja a kulcsszót egy kategóriában

Itt nem tárgyalunk semmilyen konkrét on-page vagy off-site SEO-t. Ez egy egyszerű SEO taktika, amelyet a SEO-k javasolnak. Amikor cikket tesz közzé a kiválasztott kulcsszó alapján, ne felejtse el kiválasztani a megfelelő kategóriát.

A kategóriák linkjei fontosak a keresők számára. Valószínűleg egyediek, rövidek és pontok. Ha a kulcsszót a kategóriában használja, akkor valószínűleg kiválasztja a kategóriát, miközben közzéteszi a kulcsszóval kapcsolatos tartalmat. Ezért az összes kulcsszóval kapcsolatos tartalom összekapcsolódik ebben a kategóriában. Tehát inkább használja okosan ezt a lehetőséget. Ne keverje össze túlságosan, vagyis ne hozzon létre hasonló kategóriákat; a kategóriák között egyértelmű különbségnek kell lennie. A kategóriában nem kell pontosan megadnia a hosszú távú kulcsszót, de annak közelinek kell lennie.

  • Hogyan lehet javítani a SEO technikát
  • Kulcsszókutatás a PPC és a SEO számára

Indítson ismeretterjesztő kampányt

A tájékoztató kampány nem feltétlenül jelenti a SEO célját. Inkább márkaépítési stratégia, ha blogodat a közönség elé állítod. Az ismeretterjesztő kampány sikerének titka az, hogy valami értékeset kínál a másiknak. Sokan közvetlenül kérnek valamit anélkül, hogy valami visszatérítést kínálnának. Mindig jobb lesz, ha többet kínál, mint amennyit elvesz. Szóval találj ki valamit, ami ajándékozóvá tesz.

Az ismeretterjesztő kampány indításának azonban két módja van. Az első az, hogy mélyreható cikkeket ír a fülkébe, és megkeresi a bloggereket, a szabadúszó írókat és a legfontosabb kiadói oldalakat, és felkéri, hogy a releváns cikkeket forrásként jelenítse meg. Győződjön meg róla, hogy kapcsolatba lép az érintett blogokkal és bloggerekkel. Például meg kell keresnie egy technológiai blogot, ha ön egy niche-alapú blog tartozik a tech niche-be.

A tájékoztatás második módja, ha tartalmát infografikákba rendezi, vagy friss infografikákat tervez és tesz közzé webhelyén, beágyazott kódokkal együtt. Küldje el a linket a blogolóknak, marketingszakembereknek és blogoknak (amelyek relevánsak a réshez), és kérje meg őket, hogy jelenítsék meg infografikáit.

Ha kipróbálja ezeket a tájékoztatási stratégiákat, előfordulhat, hogy 20-ból legfeljebb 5 válasz érkezik, de mégis megéri.

Következtetés

blogolási rés dominálásának számos tényezője van. Az egész abból indul ki, hogy kiválasztja a megfelelő szakaszt, ahol be lehet ugrani, és megtalálja a még kihasználatlan piaci szegmenst.

Miután rájött egy piaci szegmensre, vagyis megtalálja a célkulcsszó és az iránti kereslet megfelelő kombinációját, megadhatja a színpadot, hogy uralja a blogolási rést.

Ennek egyik oka, hogy megtalálta azt a területet, amelyet az emberek még nem fedeztek fel. Tehát előnyhöz juttatná a versenytársakat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *