Hogyan válasszuk ki a megfelelő szabadúszó platformot

Hogyan válasszuk ki a megfelelő szabadúszó platformot

Amikor egy új szabadúszó elindul csatlakozni egy szabadúszó platformhoz, az első dolog a káosz következik be a rengeteg lehetőség miatt. Szó szerint annyi szabadúszó platform létezik, hogy egyre nehezebb a megfelelő szabadúszó platformot választani, mint kellene. A probléma megoldása érdekében gondoltam, hogy álljak elő egy blogbejegyzéssel, amely örökre segíthet a probléma megoldásában.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő szabadúszó platformot

Ebben a blogbejegyzésben megtudhatja:

  • Hogyan teheti be tehetségét
  • Hogyan lehet kiválasztani a legjobb szabadúszó platformot
  • Mi teszi a szabadúszó platformot Önnek megfelelővé
  • Miért katasztrofális stratégia, hogy minden szabadúszó platformhoz csatlakozzon?

Minden további késedelem nélkül menjünk bele közvetlenül. Íme néhány alapvető szempont a megfelelő szabadúszó platform kiválasztásához:

A megfelelő szabadúszó platformok kiválasztásának alapjai:

Keresse meg a megfelelő kategóriát

Mielőtt bármilyen szabadúszó platformon létrehozná fiókját, nézze meg azokat a kategóriákat, amelyeket szabadúszó munkákhoz kínálnak. Sok szabadúszó platform néhány kategóriával indul, és tervezi a kategóriák időbeli bővítését.

Találja meg a megfelelő kategóriát. Például, ha Ön grafikus vagy, és nincs különösebb kategória a „grafikai tervezéshez”, ne vegye figyelembe a „webes tervezést”. Ehelyett keressen egy platformot, amely grafikai tervezés kategóriával rendelkezik. Ez csak egy példa annak megértésére, hogy szabadúszóként a megfelelő szolgáltatást kell kínálnia.

Válassza ki a legjobb szabadúszó platformot

Csatlakozni kell egy jól bevált vagy növekvő szabadúszó platformhoz. A szabadúszó platform növekedésének számos módja lehet. Ellenőrizze, hogy hetente kerülnek-e új munkahelyek feladásra, vagy sem. Hasonlóképpen vessen egy pillantást a közösségi média elkötelezettségére. Ha a platform kapcsolatban áll a követőkkel a Facebookon és a Twitteren, akkor tekintsük pozitív magatartásnak.

Tucatnyi dolgot kell látni, mielőtt bármilyen platformot választanánk. Az egyik ilyen dolog a kifizetési módszer. Sok platform kínál egyetlen kifizetési lehetőséget, mint például a PayPal, hogy néhány szabadúszónak nincs. Győződjön meg arról, hogy a választott szabadúszó platformnak több kifizetési lehetősége van a szabadúszók számára.

A megfelelő platform kiválasztása

Minden növekvő platform nem lesz a legjobb az Ön számára. Például, ha Ön szabadúszó író, akkor a 99designs nem lesz hasznos az Ön számára, mert ez jobb egy grafikusnak vagy egy illusztrátornak, aki grafikai tervezési munkákat kaphat ezen a platformon. Csatlakozás egy szabadúszó platformhoz, mert egy barátja nagyon sikeres volt rajta, szintén nem lesz nagyszerű stratégia elfogadása.

Lehet, hogy a mezők eltérnek, így lenne az expozíció is. Válassza ki a megfelelő platformot. Igaz, hogy a tapasztalatok rengeteg tanulsággal szolgálnak, amikor valóban beleugrasz, de egy jó tanács időt és energiát takaríthat meg.

A lényeg az, hogy ez nagyban függ tehetséged vagy szenvedélyed jellegétől. Ha nyitott arra, hogy változatos dolgokat hajtson végre az adott résen, akkor a Fiverr életképes lehetőség lehet a kipróbálásra. Ennek az az oka, hogy lehetővé teszi számodra érdekes koncertek létrehozását. Élvezheti az ajánlatok készítésének szabadságát, amelyekre az embereknek szüksége lehet.

Hasonlóképpen, a PeoplePerHour-nak általában vannak olyan munkái, amelyek elkészítése nem feltétlenül telik el napokig, ezért népszerűsíti az óránkénti munkákat. Az ötlet egy kicsit más, de ugyanazt csinálja.

Több platformra megy

Az egyik legnagyobb hiba, amelyet sok szabadúszó kezdő elkövet, az, hogy megpróbál csatlakozni minden szabadúszó platformhoz, amellyel találkozik. Ez óriási hiba, mert kétségbeesetté teszi őket, hogy bármely platformon nyerjenek. Ráadásul ez tisztázatlanságot hoz a folyamatban. Lehet, hogy minden platform nem mindenki számára való.

Mi van, ha az a konkrét kategória, amely érdekel, nem érhető el egy olyan platformon, amelyhez csatlakozott? Lehet, hogy eltér valamivel szemben, vagy kétségbeesetten pályázhat másfajta munkára, amelyet úgy gondol, hogy megtehet.

Röviden, a több platformra vonatkozó stratégia nem a nagyszerű ötlet, amelyet elfogadni kell. Ha szabadon akarsz nyerni a platformokon, akkor inkább ragaszkodj egy olyan platformhoz, amely alkalmasabbnak tűnik, mint a többi.

  • Hogyan kezdjük el a szabadúszó munkát
  •  Fiverr Alternatívák
  •  Hogyan lehet pénzt keresni a Fiverr-en
  • Hogyan lehet gyorsan elkezdeni a szabadúszást a Fiverr-en

Csomagolás

Ennek a blogbejegyzésnek nem az volt a célja, hogy megismertesse Önt a szabadúszó platformokkal. Amúgy ismerheti a népszerű szabadúszó platformokat is. Az ötlet az volt, hogy segítséget nyújtson a megfelelő szabadúszó platform kiválasztásában.

Lehet, hogy a legjobb platform nem megfelelő az Ön számára, és a megfelelő nem biztos, hogy a legjobb az összes közül.

Ez volt az ütősor.

Remélem, hogy meg fogja érteni a blogbejegyzés ÜZENETÉT, és amikor legközelebb úgy gondolja, hogy szabadúszó webhelyen tenné meg az ajánlatot, egyszer azt gondolhatja, hogy vagy ez a megfelelő platform az Ön számára, vagy sem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *