Cum să devii un blogger celebru? (2021) – [Ghid complet]

Cum să devii un blogger celebru? (2021) – [Ghid complet]

„  Faimos  ” este cuvântul prea luminos pentru ca urechea să nu poată auzi. Iar celebrul este prea egal cu  cuvântul „  succes ”. Și când ești atașat de o personalitate precum un blogger și vezi cu  „ ochii tăi” acea „  personalitate faimoasă ” … Cum este acest sentiment ??? Imaginați-vă că  deveniți un blogger celebru

Se simte grozav, nu-i așa?

Gâdilă-ți inima pentru a bate la maximum.

El țintește o îmbrățișare sau chiar o strângere de mână în grabă.

Chiar dacă ratați această ocazie de a atinge acea personalitate celebră, nu veți fi deloc dezamăgiți.

De ce?

Cum să devii un blogger celebru

Pentru că a avut ocazia să vadă acea personalitate celebră.

Probabil ați auzit de blogging de la prieteni, colegi sau oricine are o rudă, deoarece blogging-ul a devenit o tendință normală și el este cel care poate să vă vină în minte care are ceva de-a face cu bloggingul într-un fel.

De când blogging-ul a devenit prea răspândit, acum toată lumea încearcă să se gândească serios la asta și, cu prea mulți oameni, este greu să devii un blogger celebru.

O parte din consecvența pe care o subliniez în toate domeniile din orice domeniu trebuie încă să facă mai multe lucruri pentru a deveni un blogger celebru.

Așadar, acum pentru mai multe conversații și să trecem la lucrurile reale!

Cum putem deveni un blogger celebru în 2021?

Există multe lucruri subliniate de un blogger profesionist, dar voi rezuma câteva pentru a putea începe la un început bun ca blogger celebru.

Ce ar putea fi atunci un blogger celebru?

Apelarea la blogger este în regulă.

Dar … chemarea de a fi celebrul tău blogger este mai presus de ceva asemănător unui simplu (  și simplu  ) OK.

Atrage atenția mass-media peste tot, compania invită la prelegeri și între timp primește un protocol special în domeniul său.

Unul este bloggerul în momentul în care (sau el) se ridică cu un nume de domeniu și un cont de găzduire web (  Bine! Din nou, este la doar câțiva metri distanță de postarea primei sale postări de blog pentru a deveni blogger  .)

Aceasta este prima postare sau încă câteva postări, dar nu veți fi celebrul blogger. Și nici măcar nu garantează că puteți obține insigna „blogger celebru” doar postând conținut.

Pentru a fi un blogger celebru, trebuie să îndepliniți în mod regulat niște sarcini dificile și atât de plictisitoare;

 • Învăța
 • Ajutor
 • El preda
 • și repetă ..

Învățarea este esența tuturor, nu-i așa?

Fără a învăța, nu te poți descurca cu nimic.

Să luăm un bun exemplu de YouTube. Acest lucru vă permite să învățați și să înțelegeți multe procese dificile pe cont propriu. Fie că este vorba de mașini, DIY și multe altele.

Așadar, după ce v-ați digerat foamea de a învăța pe YouTube, puteți îndeplini această sarcină pe cont propriu, cu o abordare diferită și cine știe că poate fi mai sofisticată pentru alții decât cea prezentată.

Așadar, învățarea este primul pas pe scară pentru a te stabili ca un blogger celebru.

Ajutor

 

Apoi vine linia „  ajutorului  ”   . Ajutorul  urmează imediat după  „învățare ”.

Iar ajutorul nu este aproape perfect.

Ce am vrut să spun prin asta?

Știi câteva lucruri pe care propriul tău sine le-a stăpânit și ești (ar trebui să fii) gata să-ți răspândești cunoștințele.

Nu trebuie să vă descurajați din propria minte și acesta este al doilea și cel mai important pas pe scară pentru a începe înainte de a deveni un blogger celebru.

El preda

Predarea  ar trebui să aibă loc după „  învățare și ajutor ”. O etapă avansată este să fii de partea profesională a blogului. Și poate fi gratuit și plătit (   depinde de tine ) și depinde de cât de bine ai învățat arta blogului.

De exemplu, majoritatea prelegerilor mele fizice și pregătirea online sunt gratuite, dar am ținut și cursuri de formare cu plată.

Repeta

Ți-a venit să înveți, să ajute și să predai blogging-ul?

Repetarea este cel mai important element pentru a deveni un blogger celebru.

Uneori poate fi foarte plictisitor, dar merită.

Peste noapte, succesul nu există.

 

Urmați procesul. Programul. Și faceți lucrurile mici din nou și din nou pentru a vă apropia de centimetru cu centimetru pentru a deveni un blogger celebru.

Nu poți fi medic de ziua ta.

Deci, cum poți deveni un blogger celebru prin înregistrarea unui domeniu? Sau configurați un cont de găzduire web? Sau puținele postări pe blog care se află pe site-ul dvs. de blog?

Nu deloc! Va dura luni și ani! Literal, o vor face!

Nu este ușor, dar merită.

 

Începeți cu un blog personal.

 

Nu poți fi un blogger celebru cu site-uri web generice decât dacă ești ca Harsh Agarwal de la Shoutmeloud.com sau ca Brian Dean, care deține un blog SEO excelent, Backlinko.com. Site-ul său este faimos, un mare blogger, dar arată ca niște oameni care vor doar să intre în mainstream nu cu fața lui, ci cu blogul său.

Există o serie de avantaje pentru începerea unui blog personal acum, unele nu sunt de fapt de acord, dar am scris un ghid personal despre motivul pentru care îmi place atât de mult blogul meu personal și vă pot oferi câteva sfaturi despre motivul pentru care începeți un blog personal pare o idee mai bună.

Nu este întotdeauna necesar să începeți cu un blog personal, dar poate fi o idee minunată.

 

Înțelegeți publicul

Nu toată lumea este clientul tău. Aflați cine vor fi vizitatorii dvs. exacți, care sunt problemele lor și cum le veți gestiona.

De exemplu, consider că acest blog este marketing digital. Deci, consider că vizitatorii mei sunt:

 • Marketing digital și profesioniști.
 • Bloggeri, freelanceri și specialiști în marketing.
 • Oamenii care se află deja în zona de mai sus sau se vor alătura ei.

Un alt motiv pentru a vă înțelege publicul este important, așa că sunt sigur că scriu despre subiectele pe care le iubesc, altfel ce rost are să scriu 300 de articole atunci când niciun corp nu le citește?

 

Adăugați valoare cititorilor dvs.:

Dacă nu oferiți nimic util, un lucru extraordinar sau ceva despre care nu s-a vorbit sau care nu a fost încă disponibil pe piață, atunci ce rost are să rescrieți ceva care este deja disponibil? Cititorii dvs. caută ceva care nu este încă disponibil pe piață.

 

Conectați-vă la Cab Influencers

Știi cine este influențatorul?

De   social media  influențatori  sunt oameni care au câștigat o reputație pentru cunoștințele dobândite anumit subiect și szakértelmükről. Wikipedia

Conectarea cu persoanele gripale este o modalitate excelentă de a face rost de cuvânt. Astfel de adepți îi influențează, îi cită, îi apreciază și îi redistribuie lucrurile. Probabil că vă vor împărtăși site-ul la un moment dat ca un gest de apreciere pentru ceea ce ați făcut pentru ei.

Faceți-vă prieteni cu alți bloggeri și promovați-i:

Este ca și cum îi promovezi în publicul tău și ei sunt în publicul tău. Puteți face acest lucru în moduri diferite, cum ar fi menționarea acestora în postările de pe blog sau partajarea postărilor lor pe canalele de socializare, dacă faceți acest lucru des, este posibil să facă același lucru pentru dvs. în raport cu gestul dvs.

Intervievează personalități din stand

O altă modalitate excelentă de a deveni celebru și de a atrage atenția oamenilor este să intervievi personalități celebre în standul tău. În acest fel, nu numai că profesioniștii care vin din domeniul dvs. vor învăța despre dvs., dar probabil vă vor împărtăși interviurile pe rețelele de socializare și pe site-urile web care vă vor ajuta să câștigați mai mulți adepți și să cunoașteți piața.

De exemplu, am făcut un interviu detaliat cu Abdul wali la începutul anului 2016 sau la începutul anului 2017, care este o mare inspirație.

Acest interviu a atras mii de vizitatori, acțiuni și atenția social media, ceea ce m-a ajutat să câștig cât mai mulți adepți.

Exemple live ale celebrului blogger

Nu pot numi cu adevărat toți bloggerii celebri din această postare pe blog, dar cu siguranță există oameni aici care au devenit cu adevărat asta.

Cine a făcut munca repetitivă în fiecare zi.

Și care și-au lucrat forța de ani de zile pentru a deveni unul!

Deci iată-le:

 • Ryan Biddulph
 • Darren Rowse
 • Neil Patel

iar lista continuă cu mulți bloggeri celebri din întreaga lume.

Ce i-a făcut pe bloggeri celebri?

Unele lucruri i-au făcut celebri:

 • Pasiune.
 • Vocaţie.
 • Și rămâneți la ceea ce le place.

Aflați> Ajutor> Predați> Repetați.

Fii un adept al procesului stabilit. Fă-o. Visează-l. Și continuați cu orice preț și în fiecare zi.

Blogging-ul este cel mai important domeniu al industriei online, cu cereri din ce în ce mai mari. Începerea propriului blog este ușor și durează doar câteva minute pentru a-ți face blogul online.

Întrebări frecvente despre devenirea unui blogger influent

Sunt adolescent, pot deveni în continuare un blogger celebru?

Da, dacă faci un blog corect, poți deveni în continuare celebru când ești adolescent.

Pot fi un blogger celebru fără să-mi arăt fața?

Oamenilor le place să vadă fețe. Va fi foarte greu dacă îți încerci norocul fără să-ți arăți fața.

Blogul este încă relevant în 2021?

Da, blogging-ul va fi una dintre cele mai puternice nișe pentru a câștiga bani pe internet fără multe resurse.

Este profitabil blogging-ul în 2021?

În 2021, blogging-ul a devenit o profesie profitabilă online. Mulți oameni trăiesc din blog. De obicei, durează mai puțin de 15 minute pentru a începe un blog online.

Rezumat și concluzie despre bloggerii de succes

Blogging-ul este un domeniu larg. Diferite strategii funcționează pentru bloggeri diferiți  , nu puteți spune că un blogger a eșuat doar pentru că nu respectă strategiile pe care le faceți, fiecare blogger funcționează diferit, dar toți au același scop, adică să obțină succes. Unii bloggeri își câștigă farmecul în câteva zile, iar pentru unii oameni este nevoie de vârste, dar mai devreme sau mai târziu, dacă rămân consecvenți, își pot atinge obiectivul …

Ce faci pentru a deveni pe drumul cel bun pentru a deveni un blogger celebru pentru domeniul și urechile tale?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *