Îți poți dezvolta afacerea cu blogging-ul?

Îți poți dezvolta afacerea cu blogging-ul?

Blogging-ul este adesea văzut ca o modalitate de a câștiga bani pentru bloggeri și specialiștii în marketing digital.

Vreau să vă schimb părerea despre blogging. Acest lucru se datorează faptului că blogurile pot crește cu siguranță afacerea dvs.

Mulți oameni se tem să publice articole online, deoarece consideră că scrisul lor în limba engleză nu este adecvat scopului. Ce trebuie să știe este că vă puteți îmbunătăți scrierea pe măsură ce progresați. „Începutul” este cel mai important lucru în îmbunătățirea scrierii articolelor.

Trebuie să știți că blogging-ul nu este doar o modalitate de a câștiga bani online prin PPC, CPM, CPA, afiliați și multe alte modele care generează venituri, ci și un instrument fantastic de marketing.

Având în vedere acest lucru, m-am gândit să vă împărtășesc ideile mele pentru a înțelege cum puteți folosi un blog pentru a vă dezvolta afacerea.

Blogging-ul mi-a îmbunătățit foarte mult afacerea. Fie că sunt concerte, seminarii web, traininguri sau vânzări afiliate. Am văzut cum blogging-ul pe blogul Aliraza.co a contribuit la marca mea personală.

Voi împărtăși câteva sfaturi și trucuri pentru utilizarea generală a blogurilor pentru a crește vânzările, a îmbunătăți asistența pentru clienți și a construi relații potențiale. Dacă conduceți o afacere, aveți grijă la ideile de blog:

Postările de pe blog generează trafic nou pe site

Dacă nu ați încercat încă blogul dvs. de afaceri, este posibil să nu știți că postările sau articolele de pe blog pot aduce trafic nou pe site-ul dvs. Multe companii care au un site web rulează și un blog pe lângă site-ul lor. Acest lucru se datorează faptului că ei știu ce încerc să transmit prin intermediul acestei postări de blog: postările de pe blog aduc trafic nou organic pe site-ul dvs. web.

Poate vă întrebați cum se întâmplă, așa că permiteți-mi să vi-l explic. Dacă aveți un blog lângă site-ul dvs. sau pe un subdomeniu, puteți posta cât mai multe postări pe blog dacă postările dvs. pe blog încep să primească trafic organic de la Google, ceea ce înseamnă că cititorii vă vor controla conținutul. Dacă o faceți corect, puteți direcționa trafic organic către adresa URL principală a site-ului, astfel încât oamenii să vă poată vizita site-ul și să afle despre afacerea dvs.

Așadar, nu vă feriți să creați un blog pentru a crește traficul pe site-ul dvs. Blogging-ul este despre a obține trafic nou pe site-ul dvs. Citiți următoarele puncte.

Conectarea la ieșire se datorează blogului

Când postați postări pe blog, aveți o mare oportunitate de a vă conecta la site-urile, blogurile și conținutul altor persoane. Ceea ce se întâmplă este că atunci când te conectezi cu alții, începi să observi că cineva i-a menționat. Așa că începeți să vă conectați cu ceilalți.

Vă pot mulțumi că ați primit favoarea prin conectarea la site-ul sau la conținutul dvs. În caz contrar, vă va fi trimis un e-mail pentru a confirma mențiunea. În general, începe construirea relației. Dacă doriți să atrageți atenția asupra mărcilor și influențatorilor dvs., începeți să le menționați pozitiv. De-a lungul timpului, este posibil să observați o creștere a gradului de implicare a rețelelor sociale și a site-ului dvs. web. Amintiți-vă însă că nu trebuie să contactați alții, astfel încât să poată face la fel. Nu poți forța pe nimeni să facă asta. Fii cuminte dacă altcineva nu dă înapoi favoarea. Trebuie să vă conectați cu ceilalți pentru că încercați să vă ajutați cititorii, dar doriți doar să construiți relații cu influențatori și mărci.

Postările de pe blog pot fi utilizate ca bază de cunoștințe

Dacă vizitați o mulțime de site-uri web, în ​​special site-uri de afaceri și de pornire, este posibil să fi observat că majoritatea site-urilor web au întotdeauna o secțiune de bază de cunoștințe. Motivul din spatele bazei de cunoștințe este că oferă utilizatorilor, clienților și potențialilor utilizatori fiecare răspuns pe care îl caută despre produsul sau serviciul unei companii.

În plus, companiile vor primi întrebări suplimentare prin telefon, e-mail și asistență live dacă baza de cunoștințe nu răspunde la o anumită întrebare. Avantajul blogurilor este că puteți utiliza postările de pe blog ca un fel de bază de cunoștințe pe site-ul dvs. Multe pagini pot fi menționate în subsolurile site-urilor. Dacă faceți clic pe aceste pagini, veți ajunge la postările de pe blog. Asta fac acele companii. Deci, după ce ați postat o grămadă de postări pe blog, puteți face același lucru. Nu numai că ar atrage vizitatori, dar ar ajuta și SEO-ul site-ului dvs.

Ajutați-vă publicul cu postări pe blog

Dacă sunteți o afacere, trebuie să aveți o serie de canale de marketing, cum ar fi SEO, Google Ads și reclame Facebook. Sigur folosiți articole de blog în scopuri de marketing, ceea ce este foarte bun. Trebuie să înțelegeți că conținutul dvs. ar trebui să vă ajute publicul. Încearcă să le răspunzi la întrebări și să le rezolvi problemele prin conținutul blogului.

Acest lucru va afecta în mod semnificativ implicarea, traficul site-ului și conversiile în timp. Pentru a profita la maximum de această oportunitate, selectați subiectele vizate și bine elaborate despre care doriți să scrieți pentru a atrage persoane relevante pe site-ul dvs. Nu este ușor să creezi conținut util, dar merită totul.

Reclamați reduceri și produse noi

O mulțime de companii promovează reduceri pe blogurile lor în timpul anotimpurilor de Crăciun, An Nou și Vinerea Neagră. Puteți face același lucru și puteți utiliza blogul oficial pentru a anunța toate ofertele de reduceri sezoniere. De asemenea, puteți anunța produse noi și actualizări de produse. Căutați pe blogurile companiei și observați că din când în când sunt postate postări de blog despre actualizări de produse, funcții noi sau lansări noi.

Deci, aceste companii înțeleg puterea blogurilor. Știu că publicarea conținutului nu numai că ar aduce clienții existenți înapoi pe site prin buletine informative și rețele sociale, ci ar atrage și noi vizitatori.

Cota ta

Acum e rândul tău.

Trebuie să ne spuneți ce părere aveți despre blogurile de afaceri.

Dacă conduceți o afacere, vă puteți gândi să începeți un blog?

Dacă aveți deja un blog oficial pentru afacerea dvs., care a fost mentalitatea din spatele startup-ului?

Aș dori să vă aud ideile și gândurile despre acest lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *