Pénzkeresés módjai az affiliate marketing segítségével

Pénzkeresés módjai az affiliate marketing segítségével

Elgondolkodott már azon, hogy egyes bloggerek hogyan tudnak olyan sok eladást elérni affiliate marketing programjaikkal?

Ha szeretne választ találni a blog konverziós arányával kapcsolatban, vagy szeretné kézbe venni az útmutatót az affiliate marketing sikereinek megkezdéséhez , akkor ez a cikk lehet az igazi megoldás az Ön számára, mert célja az affiliate marketingszakemberek támogatása hogy több eladást érjenek el a blogjaikon.

Új vagy az affiliate marketing terén?

Semmi gond.

Ezt lefedtem neked.

Mindenkit együtt fogok tartani.

Több pénz és értékesítés módjai az affiliate marketing segítségével

  • Mi az az affiliate marketing?
  • Hogyan építsünk kapcsolatokat a közönséggel, és végül hogyan alakítsuk őket leányvállalkozássá.
  • Hogyan lehet több eladást elérni az affiliate marketinggel?

 

Most figyelj, az affiliate marketing egy promóciós program, amelyhez online marketingszakemberek csatlakoznak bármely szolgáltatás / termék népszerűsítéséhez, hogy jutalékot kapjanak az értékesítésért.

Az online kiskereskedők és eladók felajánlják társult programjaikat, hogy minél több eladást és nyereséget érjenek el, míg az affiliate marketingszakemberek csatlakoznak ezekhez az affiliate marketing programokhoz, hogy jutalékot szerezzenek. Mind az online marketingszakemberek, mind az online vállalkozások számára előnyös.

Térjünk a lényegre.

Van egy blogod. Minden a helyén van.

Tud a résről, a célközönségről, a tartalomírásról, a SEO-ról és a közösségi médiáról.

Most mi?

Most egy hasznos tanácsot szeretne, hogy valóban elkezdjen értékesítést elérni.

Hadd mondjak el egy dolgot …

Még nem lát semmilyen leányvállalati eladást …

Mert csak az affiliate eladási adatait nézi.

Az Ön FOCUS-ja csak a megbízás.

Valójában a munka értékének és folytonosságának biztosításán kell alapulnia .

Ez igaz.

Ilyennek kell lennie.

Tudod, ki kap ilyen sok affiliate eladást a blogjain?

Azok a bloggerek, akik éveket és éveket töltenek olvasóik szolgálatában, és már hiteles blogokat fejlesztettek ki, havonta rengeteg affiliate marketing értékesítést kapnak.

3 ok, amiért a bloggerek pénzt keresnek

A blog jogköre

Évekig töltötték el a tartalom közzétételét és a kapcsolat létrehozását közönségükkel, ahol az előfizetők és az olvasók vakon bíznak bennük, és szoros kapcsolatban állnak egymással. A blog tekintélye hatalmas plusz, és napokon vagy heteken belül nem lehet zsákba tenni.

Az olvasók bizalma

A leányvállalatok eladásai nem jönnek bizalom nélkül. Amikor kiszolgálja az olvasókat és az előfizetőket, ők bíznak benned, és megvásárolják az Ön által használt termékeket, és bármikor ajánlják őket.

Időtartam

Az idő hatalmas sikertényező az affiliate marketingben. Sok időt kell eltöltenie az olvasók bevonásával és értékének megteremtésével, majd egy bizonyos ponton meglátja vak követőit, akik készek pénzt költeni egyetlen jelzésére.

Biztos vagyok benne, hogy megkapta ezt, ha továbbra is további segítségre van szüksége, mindenképpen fizessen le  [Tutorial] Hogyan lehet konvertálni a blog látogatóit az előfizetői közé?

Tehát három oka volt annak, hogy a sikeres leányvállalati marketingszakemberek értékesítést kapnak. Mostanra már megértetted volna, hogy a tekintély nem épül napok alatt, a bizalom annyi adakozás után jön létre, és sokáig kell töltened az előfizetők szolgálatát.

Ha elolvasta az előző részt, és valóban megértette ezt, akkor a következő rész olyan könnyű és értékes lesz számodra.

Itt jön a krém.

6 módja annak, hogy több eladást érjen el az affiliate marketing programjával:

Ez pontosan az a 6 módszer, amellyel több eladást érhet el az affiliate marketing programmal, vagy az Amazon, vagy a Clickbank mellett dönt, vagy bárki más, ez biztosan segít Önnek.

A legjobb termékek kiválasztása

Mindig emlékezzen erre. Itt nincs szófordulat. Hangosan és tisztán mondva. Mindig válassza ki a legjobb termékeket, amelyeket használni és népszerűsíteni szeretne. Amikor elkezdi használni a terméket, mielőtt valóban népszerűsítené azt a közönség előtt, pozitív benyomás alakul ki munkastílusáról.

Az emberek megértik, hogy Ön személyesen használta vagy jelenleg használja, ami azt jelenti, hogy a promóter tud róla. Amikor az olvasó vagy az előfizető így néz ki, az affiliate marketingszakértő fél munkája elvégződik, mert az affiliate marketingesnek sokat kell dolgoznia a bizalmi tölcsér felépítésén, amint létrejön, az olvasó tudni akarja, hogyan működik, tehát hogy megvásárolja.

Az Avangate népszerű társult piac. Ebben a cikkben azt is tanácsolták a kapcsolt marketingszakembereknek, hogy válasszák ki a legjobb termékeket, amelyeket népszerűsíteni kell. Valójában azt írták, hogy minden „forró” terméket nem érdemes mindenki számára népszerűsíteni.

Indiában él és meg akarja tanulni, hogyan lehet pénzt keresni Indiában ?

Elemezze az előnyöket és hátrányokat

Ez segít kivívni a bizalmat. Az olvasók nem bolondok. Tehát ne próbáld éreztetni velük, hogy vannak. Mindig terjessze elő az általad népszerűsített termék / szolgáltatás javaslatait, előnyeit és hátrányait. Ily módon nemcsak megszerzi a bizalmat, hanem egészséges kapcsolatot is kialakít velük.

Az Affilorama közzétett egy cikket , amelyben elmagyarázták a megfelelő társprogram kiválasztását. Hozzáadták a jó és a rossz kapcsolt programok példáit. Amikor megmutatja az összehasonlítást vagy a kérdés mindkét oldalát, akkor a valós értéket eljuttatja a hallgatósághoz. És szeretik.

Ha nem tudja megírni az általunk népszerűsített termék előnyeit és hátrányait, akkor ez azt jelenti, hogy nem használta a terméket, vagy nem ismeri a terméket… ami egyértelműen vörös zóna a belépéshez. Ez nem megy.

Nem reklámozhatja a nem ismert terméket …

Miért ajánlanád azt a terméket, amelyet nem személyesen használsz?

A sikeres bloggerek és az affiliate marketingszakemberek erősen hisznek a termék használatában vagy a termék megvásárlásában, mielőtt elkezdenék reklámozni.

Ismerje meg a problémamegoldó képességet

Egy termék promóciója során először tanulmányoznia kell, nem beszélve arról, hogy személyesen használja. Amikor ismeri a terméket, akkor tudja, hogyan reagál pontosan az adott problémára, vagy hogyan működik a probléma megoldása. Néhány termék rendkívül jó a közönség számára, de bizonyos körülmények között hatékony.

Például megismeri az e-mail bekapcsolási plugint (csak) a Mailchimp felhasználók számára. Olyan zökkenőmentesen működik a WordPress blogjaiban a Mailchimp felhasználók számára. Miután megvásárolta és használta, annyira hasznosnak találja, hogy elkezdi népszerűsíteni anélkül, hogy megemlítené, hogy csak a Mailchimpnél működik.

Most nem vetted észre, hogy valószínűleg vannak olyan olvasóid, akik az Aweber, a Get Response vagy a Mail Mimi e-mail marketing szolgáltatásokat használják, ez a bővítmény nem fog nekik működni, mivel csak a Mailchimp felhasználók számára készült. Így kerülhet bajba.

Egy nagyszerű terméket nem érdemes reklámozni, ha ez egy adott közönség számára megfelelő.

Simon Slade a ClickBank blogján írt vendég bejegyzést a „Remek termék keresése” -ről. Hangsúlyozta a közönség megértését is, hogy a megfelelő terméket kínálhassa nekik.

Ez jogos. Nem kínálhat A típusú terméket a B típusú közönségnek.

Adjon hozzá őszinte véleményt

Ki nem szereti az őszinteséget?

Ügyeljen arra, hogy őszinte tanácsokat adjon az olvasóknak. Az új bloggerek és az online marketingszakemberek mindig lelkesednek a gyors pénzkeresés iránt, és teljesen elhanyagolják ezt a tényezőt, ami katasztrofális lehet online karrierjük szempontjából.

Ha olvasói elkezdenék rájönni, hogy az összes promóciót és affiliate marketinget csak a jutalék megszerzése érdekében végzi, akkor az rosszindulatú lenne a márkád nevében, és nem lenne szép.

Valójában olyan szakértők, mint Pat Flynn és Darren Rowse , etikai tevékenységet javasolnak és gyakorolnak, miközben népszerűsítik a terméket. A kapcsolt termék linkjeikkel együtt világosan megemlítik, hogy ezek affiliate linkek. Így kivívják az olvasók bizalmát. Kristálytisztán akarnak megjelenni a közönségükkel, és ez az a szépség, hogy pénzt keresnek egy affiliate marketing programmal .

Nagyon jó, amikor megpróbálsz őszinte és szerény lenni a közönséggel szemben, és ők szeretik.

Hasonlítsa össze az Alternatívákkal

Amikor a terméket használja, vagy korábban használta, az azt jelenti, hogy ismeri a terméket. Ha kipróbáltatok egy párat, az csemegét jelentene az olvasóknak. Menjen és hasonlítsa össze ugyanazon termékcsalád több termékét, és mondja el nekik, hogy melyik a legjobb vagy mi vált be az Ön számára.

Láttál már cégek ártáblázatait?

Két vagy három árképzési tervet kínálnak, számos funkcióval. Minél több funkciót ad hozzá, az ár magasabb lesz. Valójában a vállalatok összehasonlítást akarnak mutatni a csomagjaik és az általuk adott csomagok között, hogy az ügyfelek megismerjék, hogy mit vesznek át.

A CompariPress egy WordPress összehasonlító bővítmény, amely lehetővé teszi a különböző forrásokból származó termékek árainak megosztását, és így jutalékot kereshet tőlük. Hasonlóképpen, az Ártáblázat egy WordPress bővítmény, amely árképzési táblázatot jelenít meg a WordPress webhelyén.

Ennek ellenére a lényeg az, hogy megmutassuk a kilátásoknak és az olvasóknak néhány döntési lehetőséget. Mindig emlékezzen arra, hogy minden, amit ebben a cikkben olvas, az ÉRTÉK ELTÖLTÉSÉRŐL szól. Készen kell állnia arra, hogy SEGítse olvasóit, az eladások egy bizonyos pont után mindenképpen megkezdődnek.

Próbáljon csak a közönség megsegítésére összpontosítani, akár megemlítve az affiliate terméket, akár hozzáadva alternatív terméket az affiliate termékével együtt. Ne aggódjon a jutalékveszteség miatt, ha az olvasó alternatív terméket keres (amelyet Ön nem hirdet), itt az a lényeg, hogy rá kell ébresztenie az olvasót, hogy az Ön által használt és népszerűsített termék érdemes választás…

Némi meggyőző képességre van szükség.

Ossza meg személyes tapasztalatait

Őszintének kell lenned személyes véleményeddel és tapasztalataiddal szemben. Ossza meg, mit tanult arról a termékről, amelyet már használt vagy használ. A személyes élmény az, amit az emberek tudni akarnak.

Keresett már valaha a termékismertetőkről?

Mindannyian megtesszük, mielőtt online vásárolunk termékeket.

Például megyünk a google-ra, és beírjuk a [productname] véleményt

és nyomja meg a keresést …

A legtöbb felhasználó és vásárló megpróbálja ezt a Google-on vagy a YouTube-on, csak azért, hogy megbizonyosodjon arról, hogy érdemes-e dollárt vásárolni vagy költeni.

Miközben bármilyen terméket hirdet a blogján vagy webhelyén, győződjön meg róla, hogy használta, mielőtt valóban népszerűsítette. Annyi erőt ad affiliate marketing kampányának, csak azért, mert hozzáadta személyes tapasztalatait.

Az olvasók megtudják, hogy Ön használta, ezért népszerűsíti. Amikor meghallgatnak vagy elolvassák az adott termékkel kapcsolatos véleményét, a termék iránti bizalmuk jobbá válik, és ez arra készteti őket, hogy megvásárolják a terméket az Ön leányvállalati linkjén.

Hallottad a salesy kifejezést ?

Ez egy marketing szleng, amelyet manapság az emberek használnak. Leírja, amikor egy kicsit erősebben nyomja a közönséget, hogy eladja termékét vagy mások termékeit (miközben népszerűsíti), és nem igazán érdekli a közönség.

Azt javaslom, hogy NE tegye ezt.

Csak használja, és koncentráljon arra, hogy a megfelelő üzenetet eljuttassa a közönséghez.

Amint elkezdi átadni az értéket, beleszeretnek az Ön tartalmába, véleményeibe és véleményeibe, mert mindezek a dolgok segíteni fognak nekik, és akkor ajánlani tudja nekik a használt termékeket, és így társulni fog értékesítés a blogoddal.

Ez egyszerű. Meg kell érteni az útvonalat.

 

Források és ajánlott olvasmányok ebben a cikkben

  • Mi az az affiliate marketing?
  • Hogyan válasszuk ki a társult programot
  • [Oktatóanyag] Hogyan lehet a látogatókat konvertálni az előfizetők közé?
  • 11 fő hiba az affiliate termék kiválasztásakor
  • Hat lépés ahhoz, hogy megtalálja a reklámozandó nagyszerű termékeket
  • CompariPress – WordPress összehasonlító bővítmény
  • Ártáblázat – WordPress árazási táblázat

Van egy teljes írásbeli útmutatóm is, ha azt keresi, hogyan lehet online pénzt keresni , kivéve az affiliate marketinget, mert ebben a bejegyzésben körülbelül 30 módszerrel foglalkoztam.

Te jössz

Hat módon osztottam meg az affiliate eladások számának növelését . Most el kell mondania, hogy milyen változást érez az affiliate marketing tervében a bejegyzés elolvasása után.

Segíteni szeretnék az affiliate marketingszakembereknek. Segítenie kell olvasóinak.

Bízz bennem, anélkül, hogy segítenénk másokat, nem nyerhetünk az interneten.

Tehát, értsd meg a játékot, mielőtt játszanál vele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *