Primii 3 pași pentru creșterea vânzărilor afiliate

Primii 3 pași pentru creșterea vânzărilor afiliate

Îți faci griji cu privire la vânzările afiliate?

Îți faci griji cu privire la vânzarea afiliaților?

Te-ai întrebat vreodată cum să crești vânzările de marketing afiliat pe blogul tău?

Cum se realizează mai multe vânzări afiliate

La un moment dat, fiecare blogger se va confrunta cu această situație atunci când li se oferă șansa de a face publicitate unui produs sau două și se așteaptă să beneficieze în schimb de un beneficiu. Unii dintre ei își pot trimite cititorii doar la produse și nu văd deloc referirile ca sursa lor de venit. În schimb, aleg o altă strategie pentru a-și plăti blogurile cu produse plătite, cum ar fi seminarii web, cărți electronice, cursuri și așa mai departe.

Deci, dacă sunteți unul dintre cei mai mulți bloggeri care încearcă să vă promoveze produsele și așteptați să vină niște bani, atunci aceasta este o postare de blog foarte importantă pentru toți …

Și de asta ai nevoie …

Citeste mai mult…

pentru că

Dacă nu v-ați dat seama ce este nevoie pentru ca oamenii să cumpere prin blogul dvs. și ce este necesar pentru a trimite un produs către persoanele pe care le considerați cele mai bune pentru ei – Asta înseamnă că traversați această dezvoltare. flux de venituri pasive din blogging.

Permiteți-mi să vă ajut să luptați în această etapă în care doriți să învățați cum să faceți bani online.

Poți câștiga acest lucru pentru că știu aceste lucruri simple care te vor duce de unde stai acum.

Trebuie să vă împărtășesc trei pași care pot ajuta la marketingul afiliat și care ar beneficia cu siguranță de acesta. Fără alte venituri ulterioare, aruncați o privire la cei mai importanți 3 pași pe care trebuie să îi faceți acum pentru a obține mai multe vânzări afiliate:

3 pași pentru creșterea vânzărilor afiliate

1) – Cumpărați-l și utilizați-l mai întâi

Succesul fundamental al marketingului afiliat este utilizarea produsului mai întâi înainte de a-l recomanda altcuiva. Ajută la construirea prestigiului în spațiu, deoarece oamenii nu vor să-și irosească banii cu un produs mizerabil și, atunci când apari și îl cumperi pentru prima dată pentru a le împărtăși experiența, ei se uită la tine și văd cum merge . Au încredere în tine pentru că ți-ai cheltuit banii pentru asta și ești gata să-ți împărtășești părerea despre produs. 

Oamenii ar  căuta adesea  motoare de căutare tastând „numele produsului + recenzie” pentru a afla recenziile diferitelor produse. Micul hack pe care l-aș putea împărtăși cu tine. Mulți bloggeri profesioniști cred că este nevoie de mult timp pentru a utiliza un produs pentru a testa și analiza corect produsul. 

Pentru că nu veți fi în măsură să vorbiți despre un produs pe care nu l-ați folosit personal. Atunci când utilizați un produs, puteți partaja capturi de ecran, detalii detaliate, argumente pro și contra, ceea ce va ajuta în cele din urmă la marketingul afiliat.

Dacă ați citit în mod regulat blogul meu Aliraza.co, ați ști că vorbesc des despre găzduirea web a Bluehost, deoarece îl folosesc pentru a rula și a avea încredere în site-ul meu. Cu toate acestea, lista mea cea mai ieftină de găzduire WordPress include și o bună colecție de companii de găzduire web. 

De aceea recomand să folosesc acest serviciu sau chiar să folosesc SEMRush dacă sunt infectat, deoarece le folosesc în primul rând pentru nevoile mele SEO / SEM, chiar am o prezentare detaliată a modului în care îmi folosesc propriile beneficii pentru SEMRush.

2) – Nu promovați produsele în masă

Devine mai tehnic. Lasă-mă să-ți explic asta. Când începeți să faceți publicitate și obțineți vânzări de sucursale în contul dvs. și tentația de a obține mai multe vânzări devine mai mare, de aici începeți să vă gândiți la un plan de sute de mii de dolari pe lună. Și acolo chiar ieși de pe teren.

 Promovarea produselor de masă înseamnă publicitatea unui număr de produse și, evident, aspectul banilor, deoarece nu puteți utiliza mai multe produse simultan, deoarece este nevoie de timp pentru a experimenta lucruri. Chiar dacă pretindeți că utilizați aceste produse, veți ajunge să vă frustrați cititorii fideli, care ar putea fi sceptici cu privire la ceea ce spuneți. 

Așadar, scopul este să vă spun acest lucru, astfel încât să nu încercați atât de multe produse simultan și nici să faceți publicitate atât de multe produse simultan de pe diferite platforme. Rațional, cineva ar prefera să fie plătit de pe o singură platformă decât 5 platforme diferite, ca să nu mai vorbim în momente diferite.

Unul dintre dezavantajele utilizării mai multor sisteme de afiliere este că uneori nu atingeți pragul minim pentru un anumit program de afiliere și trebuie să îl așteptați luna viitoare. Întârzie doar venitul pe care îl câștigați, dar îl puteți retrage deoarece nu atingeți pragul minim de plată.

3) – Încercați să rezolvați probleme

Una dintre problemele pe care le-am văzut pe mulți bloggeri este că încurajează în mod constant cititorii să cumpere produsele pe care le promovează. De fapt, ce ar trebui să faceți pentru a rezolva problemele am discutat pe scurt la lansarea unui ghid de marketing afiliat pentru începători. Rezolvarea problemelor ar trebui să fie o prioritate pentru bloggeri. Când fac acest lucru, câștigă nu numai credibilitate, ci și câștigă bani prin marketingul afiliat.

Procesul de vânzări are importanță în blog și trebuie să știți când să îl faceți. Când vizitați blogurile bloggerilor începători, se dovedește că blogurile lor sunt pline de bannere publicitare, iar postările lor de pe blog conțin și reclame. Acesta este un mesaj către noii cititori că acest blogger pune un mare accent pe vânzările afiliate. Ideea blogging-ului este de a comunica, ajuta și interacționa cu oamenii, astfel încât să poată beneficia de aceasta.

Publicul dvs. dorește să vă citească conținutul într-un mod ușor. De fapt, atunci când vă concentrați pe a vă ajuta și a beneficia publicul dvs., arată că între timp creați și distribuiți conținut cu aceștia. Ocazional, când simțiți că acest lucru poate fi benefic pentru publicul dvs. sau puteți beneficia de o reducere la o ofertă, le puteți trimite un e-mail despre ofertă pentru a profita de ofertă. Ei o doresc pentru că tu îi ajuti într-un fel.

De fapt, un public fidel va lua măsuri atunci când bloggerii lor preferați și de încredere le oferă o recomandare de cumpărare. Trebuie să construiești o astfel de relație cu cititorii tăi.

Concluzie

Totul este posibil.

Dacă vrei să o realizezi.

Începe cu o abordare care îi ajută pe cititori și îți returnează profiturile.

Dacă sunteți cu adevărat pasionați de blog și doriți cu adevărat să faceți ceva pentru ceilalți, există atât de multe locuri în care vă puteți alătura și blog pentru a câștiga bani.

pentru că

Oamenii urmăresc bloggerii care îi ajută.

Ajută cititorii?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *